2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bugün enerjim sıfır. 2 gün önce annem geldi memleketten. Dün 1 saat gezdik, onun yorgunluğu bugün çıkıyor sanırım. Sizde yürüdükçe akıntınızda artma oluyor mu?? Benim hep oluyor. Hatta dün baya fazlaydı korktum nişan mı geldi yoksa die. Artık daha koyu kıvamlı geliyorda.

Alttan muayene şart mı Benim oğlum da doğum pozisyonunda epeydir. Hatta kanala bile girmişti gecen hafta. Çatı genişliğinin annenin koyuyla ilgili olduğunu okumuştum. Boyu uzunsa çatısı geniştir. Benim 1.73 boyum ve buna güvenerek içim rahat. Doğum sancımla hastaneye gidene kadar çatı muayenesi yaptırmayı istemiyorum.
Benimki artık daha çok dalgalandırıyor, arada tekme de çakıyor
Nstye girmeden önce karnını iyi doyur, dinlenik ol. Ben gecen hafta ilk kez girdim öğleden sonra 3te. Özellikle sabah gitmiyorum çünkü ben sabahları pek enerjik olmam, bebişimde öyle olur die öğlen tercih ettim. Sen de kendinin ve bebeğin enerjik saatini belirle o zaman git.

Günaydınn Kızlar..
Canım benim de nst ye her girişimde nasıl oluyorsa hareketleri çok azalıyor. Hemşire karnımı sallıyo ki hareket etsin diye .. Artık oraya girince geriliyo mu noluyosa :) yolda giderken bile kıpır kıpır olan kızım nst de çok az hareket ediyor.. Benimki de akşamları daha çok hareketli ve karnım dalga dalga aynen korkulacak bişey yok endişelenme :)

Nerede okuduysan yanlış okumuşsun canım.çatının boyla alakası yok.olsa ben 1.62 boyundayım ve ilk doğumum şükürler olsunki 2 saatte ve çok rahat oldu.kısa boylu anneleri tedirgin etmeyelim değilmi:)

aramızda 1 gün varmış ama benimki planlı sezaryen o nedenle haziranın ilk günleri geliyor inşallah.ben yorgunluktan yemek yapmaya üşeniyorum bu aralar.halbuki yemek yapmak en sevdiğim iş.kızımı okula gönderip sabahtan akşama oturuyorum boş boş :) enerjim yok.hiç bir şey yapasım yok.hazırlıklarım da tamam.kasılmalarım oluyor özellikle akşamları.dün akşam baya sık oldu hatta.20 dk da bir falan...zamanından önce doğurmaktan korkuyorum.inşallah doktor teyzemiz alana kadar bekler içerde :)

Nerede okuduysan yanlış okumuşsun canım.çatının boyla alakası yok.olsa ben 1.62 boyundayım ve ilk doğumum şükürler olsunki 2 saatte ve çok rahat oldu.kısa boylu anneleri tedirgin etmeyelim değilmi:)
Burada okudum canım bi anne yazmıştı.
Kısa boylu anneleri tedirgin edebileceği hiç aklıma gelmedi. Benim annem 1.55 boyunda beni ve kardeşimi normal doğurmuş rahatça. Benim anladığım boy uzadıkça kalça kemiklerin daha geniş olduğu. Bikaç arkadaşımdan ufak tefekler die illa çatı muayenesi istemişti de drları. Uzun görünce de nasılsa geniştir die istenmeyebiliyor.

olasılıktan bahsediliyor anladığım kadarıyla ama tecrübe etmiş biri olarak fikrimi söylemek istedim çok tanıdığım var uzun boylu sma doğumu benden çok daha zor olan.inşallah herkes bütün hepimiz en kolay doğumu yaşarız.allah yardımcımız olsun.

Hayırlısıyla gelsin meleğin. Benim tarih bu ama hiç belli olmaz her an gelebilirde. Kanalda bekliyor.
Yemek benim de önceden en sevdiğim işti ama şimdi en zor gelen o. Bide ben 1 haftadır sağ elimi kullanamıyorum, lif kopması olmuş, sardılar, zorlamamam gerek. Annem birazda bu yüzden erken geldi. Şimdi herşeyino yapıyor ben yiyip yatıyorum.

Amin canım Allah hepimize kolay doğumlar versin. Benim gibi ilk doğum yapcaklar belirsizlikten kaynaklı daha da bi stresli oluyor haliyle. Ne nasıl olcak, ne hissetcem????? Vs... Hayırlısı bakalım yaşayıp görces

Dualarımız sizinle canım hayırlısıyla atlatıp bebişin kucağında çıkacaksın hastaneden inşallah. Ben de bi 37. haftaya gelsem rahat etcek içim. Dr 37 olunca küveze gerek kalmaz demişti çünkü.
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağolın kızlar Allah razı olsun hepimizden

40. haftaya girmiştim tam ama dediğin gibi sağlıklı olmaları çok daha önemli daha sonra eme eme güzel kilolar alıyorlar Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…