- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.441
Alttan muayene şart mıKızlar Merhaba bi aralar cok takiliyodum bayadir girmemisim daha doğrusu hamile kalmak istedigim zamanlarda cok giriyodum hi dusugum oldu.simdi kizimi bekliyorum az kaldı cok şükür..benimle ayni zamanlarda dogum yapcak kaaaaacccc kisi varmış keşke baştan beri girseysim dedim:) cars günü alttan muayenem var bakalım dogum seklini belirlicek doktor umarım normal dogum için hazirimdir.kizimin başı hep asagidaydu zaten hic yukarda olmadi hep normal pozisyon da dedi doktor ama cati muayenesi yapicak galiba. Hayirlisi bakalım. ..
Benimki artık daha çok dalgalandırıyor, arada tekme de çakıyorKızlar bide bişey sormk istiyorum doktorum hareketleri cok az nst de dedi sabahları gidiyoruz dikkat ettim sabahları zaten kızım cok oynamiyor.aksamlari daha hareketli. Ve oldum olasi tekme cok atmiyo.gerinio cok sag tarafimdan dizi yada dirsek bilmiyorum yada ayak cikio yumruk kadar nerdeyse canimi acitio cok defasında da.doktor hareketlerinden cok gucude önemli dedi.ama defigim gibi acitio bile.sormk istedigim sürekli tekme gibimi hissediyosunuz yoksa bnm gibi karninizi dalgalandiriyomu bebisiniz?
Kızlar bide bişey sormk istiyorum doktorum hareketleri cok az nst de dedi sabahları gidiyoruz dikkat ettim sabahları zaten kızım cok oynamiyor.aksamlari daha hareketli. Ve oldum olasi tekme cok atmiyo.gerinio cok sag tarafimdan dizi yada dirsek bilmiyorum yada ayak cikio yumruk kadar nerdeyse canimi acitio cok defasında da.doktor hareketlerinden cok gucude önemli dedi.ama defigim gibi acitio bile.sormk istedigim sürekli tekme gibimi hissediyosunuz yoksa bnm gibi karninizi dalgalandiriyomu bebisiniz?
Nerede okuduysan yanlış okumuşsun canım.çatının boyla alakası yok.olsa ben 1.62 boyundayım ve ilk doğumum şükürler olsunki 2 saatte ve çok rahat oldu.kısa boylu anneleri tedirgin etmeyelim değilmi:)Alttan muayene şart mıBenim oğlum da doğum pozisyonunda epeydir. Hatta kanala bile girmişti gecen hafta. Çatı genişliğinin annenin koyuyla ilgili olduğunu okumuştum. Boyu uzunsa çatısı geniştir. Benim 1.73 boyum ve buna güvenerek içim rahat. Doğum sancımla hastaneye gidene kadar çatı muayenesi yaptırmayı istemiyorum.
Benimki artık daha çok dalgalandırıyor, arada tekme de çakıyor
Nstye girmeden önce karnını iyi doyur, dinlenik ol. Ben gecen hafta ilk kez girdim öğleden sonra 3te. Özellikle sabah gitmiyorum çünkü ben sabahları pek enerjik olmam, bebişimde öyle olur die öğlen tercih ettim. Sen de kendinin ve bebeğin enerjik saatini belirle o zaman git.
aramızda 1 gün varmış ama benimki planlı sezaryen o nedenle haziranın ilk günleri geliyor inşallah.ben yorgunluktan yemek yapmaya üşeniyorum bu aralar.halbuki yemek yapmak en sevdiğim iş.kızımı okula gönderip sabahtan akşama oturuyorum boş boş :) enerjim yok.hiç bir şey yapasım yok.hazırlıklarım da tamam.kasılmalarım oluyor özellikle akşamları.dün akşam baya sık oldu hatta.20 dk da bir falan...zamanından önce doğurmaktan korkuyorum.inşallah doktor teyzemiz alana kadar bekler içerde :)Bugün enerjim sıfır. 2 gün önce annem geldi memleketten. Dün 1 saat gezdik, onun yorgunluğu bugün çıkıyor sanırım. Sizde yürüdükçe akıntınızda artma oluyor mu?? Benim hep oluyor. Hatta dün baya fazlaydı korktum nişan mı geldi yoksa die. Artık daha koyu kıvamlı geliyorda.
Burada okudum canım bi anne yazmıştı.Nerede okuduysan yanlış okumuşsun canım.çatının boyla alakası yok.olsa ben 1.62 boyundayım ve ilk doğumum şükürler olsunki 2 saatte ve çok rahat oldu.kısa boylu anneleri tedirgin etmeyelim değilmi:)
olasılıktan bahsediliyor anladığım kadarıyla ama tecrübe etmiş biri olarak fikrimi söylemek istedim çok tanıdığım var uzun boylu sma doğumu benden çok daha zor olan.inşallah herkes bütün hepimiz en kolay doğumu yaşarız.allah yardımcımız olsun.Burada okudum canım bi anne yazmıştı.
Kısa boylu anneleri tedirgin edebileceği hiç aklıma gelmedi. Benim annem 1.55 boyunda beni ve kardeşimi normal doğurmuş rahatça. Benim anladığım boy uzadıkça kalça kemiklerin daha geniş olduğu. Bikaç arkadaşımdan ufak tefekler die illa çatı muayenesi istemişti de drları. Uzun görünce de nasılsa geniştir die istenmeyebiliyor.
Hangi hastaneye gidiyosun canimHanımlar bu arada bugün 1.30 da ilk nts ye giricem kızım ve sancım ne durumda merak ediyorum.benim için dua edin lütfen
İstanbul maltepedeyim canım ben bana çok yakın delta hospital hakan bey e gidiyorumHangi hastaneye gidiyosun canim
Hayırlısıyla gelsin meleğin. Benim tarih bu ama hiç belli olmaz her an gelebilirde. Kanalda bekliyor.aramızda 1 gün varmış ama benimki planlı sezaryen o nedenle haziranın ilk günleri geliyor inşallah.ben yorgunluktan yemek yapmaya üşeniyorum bu aralar.halbuki yemek yapmak en sevdiğim iş.kızımı okula gönderip sabahtan akşama oturuyorum boş boş :) enerjim yok.hiç bir şey yapasım yok.hazırlıklarım da tamam.kasılmalarım oluyor özellikle akşamları.dün akşam baya sık oldu hatta.20 dk da bir falan...zamanından önce doğurmaktan korkuyorum.inşallah doktor teyzemiz alana kadar bekler içerde :)
Amin canım Allah hepimize kolay doğumlar versin. Benim gibi ilk doğum yapcaklar belirsizlikten kaynaklı daha da bi stresli oluyor haliyle. Ne nasıl olcak, ne hissetcem????? Vs... Hayırlısı bakalım yaşayıp görcesolasılıktan bahsediliyor anladığım kadarıyla ama tecrübe etmiş biri olarak fikrimi söylemek istedim çok tanıdığım var uzun boylu sma doğumu benden çok daha zor olan.inşallah herkes bütün hepimiz en kolay doğumu yaşarız.allah yardımcımız olsun.
49 cm boyu kilosu 3.259 gram tansiyonum yükselip iniyor o yüZden bebek her an strese girebilir diye tatlımAllah yardimcin olsun cnm. kilosu boyu kac ve neden erkenden aliniyor
Teşekkürler Rabbim hepimizin yardımcımız olsun hakkınızı helal edin kızlar insan cok korkuyorAllah güç kuvvet versin bebeğin ve sana atkadaşım.Dualarım senin ile.Herşey çok güzel olacak eminim.
Bana cok yakinsin ozaman bide komsu cikiomusuzİstanbul maltepedeyim canım ben bana çok yakın delta hospital hakan bey e gidiyorum
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağolın kızlar Allah razı olsun hepimizdenDualarımız sizinle canım hayırlısıyla atlatıp bebişin kucağında çıkacaksın hastaneden inşallah. Ben de bi 37. haftaya gelsem rahat etcek içim. Dr 37 olunca küveze gerek kalmaz demişti çünkü.
40. haftaya girmiştim tam ama dediğin gibi sağlıklı olmaları çok daha önemli daha sonra eme eme güzel kilolar alıyorlar Allahın izniyle...Kacinci haftada dogurdun cnm. Ins bnmkide ole dogar cok uzuluyorum kilosuna. O kdr dikkat ettimki beslenmeme sutler yumurtalar meyve sebzeler yogurtlar felan. Simdi bu kiloyu duyunca uzuluyorum rabbimin gucune gtmesin yinede tabiki onceligimiz saglikli dogmasi
Sen nerdesin ben narcity tarafındayım yakın yani çok:)Bana cok yakinsin ozaman bide komsu cikiomusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?