2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım aynı durumu ablamda yaşamıştı hatta biri sezeryan diğeride kürtajla alındı ama 3. bebeğinin hamileliğinde sadece coraspin kullandı şimdi maşallahı var yiğenimin

ne bileyim ya kötü düşünmeyeyim diyorum tam geçti diyorum herşey normale dönüyo galiba diyorum bebeğe konsantre olmaya başlıyorum sonra lekelenme başlıyo hadi hopppppp başa dön zaten bir kürtajım var psikolojim bozuluyo böyle olunca rüyalarıma giriyo sürekli.

Merhaba idilcim, şuan tam 9 haftalıkmı? 3 boyutlu nerelerde bakıyorlar ücreti ortalama nedir? bende görmek istiyorum da

çok teşekkür ederim benim bebeğime inancım sonsuz bana gelecek ve yüzümü güldürecek biliyorum,ama işte aynı şeyleri 2 kez yaşağıdığım için içimde korku kaldı.Bu arada doktorum bana coraspin çok fazla etki etmez artık iğne daha etkili dedi
kalp atışını duyduktan sonra coraspini bırakıp claxene 4000 iğneye geçtik hergün aynı saatte bir kez vuruyorum ben..

Merhaba idilcim, şuan tam 9 haftalıkmı? 3 boyutlu nerelerde bakıyorlar ücreti ortalama nedir? bende görmek istiyorum da

Merhaba canım, 8+4 günlüktüm cumartesi gittiğimde ben muayenehane ye gidiyorum ama büyük bir yer o yüzden 3 ve 4 boyutlu su da var doktorumun ekstra bir ücret ödemiyoruz

Merhaba güzel anneler belirtim kalmamıştı hiç biliyorsunuz. Buyuzden Kasım sonu olan kontrolüne dayanamayıp bugün gittim.icimde hep kötü hisler vardı ağlayarak gittim neredeyse.ve ultrasonla girdim bebeğim çok iyiydiii resmen bir bebek olmuş kafası ayakları ve elleriyle..kalp atışını da duydum tekrar hersey yolunda dedi doktor. Hatta 5 gün geriden geliyordu bebeğim bugün SAT ile uyumlu çıktı tam 10 haftalik.lutfen kendinizi dinlemeyin belirti arayıp yipranmayin

Merhaba güzel anneler,

Geçmeyen gaz sancısı olan ve buna çare bulan var mı? resmen akşamları karnım 6 aylık gibi oluyor aşırı gazdan.

Geçmiş olsun canım. Stres yapma ama doktorun dediklerini de kulak arkası etme bence. Bebeğin sağlıklı olması için tavsiyeleri sonuçta

İnşallah kötü bir şey olmaz canım. Doktor iyi demiş sonuçta. İçini ferah tutmaya çalış

Çok sevindim canım. İçin rahatlamıştır şimdi. Darısı benim başıma. Haftaya bende göreceğim inşallah

Merhaba güzel anneler,

Geçmeyen gaz sancısı olan ve buna çare bulan var mı? resmen akşamları karnım 6 aylık gibi oluyor aşırı gazdan.
Benim var maalesef. Haftaya kontrolüm var, doktora soracağım artık. Bir arkadaşım 6 aylık hamile. Akşamları neredeyse onun kadar oluyorum

Benim var maalesef. Haftaya kontrolüm var, doktora soracağım artık. Bir arkadaşım 6 aylık hamile. Akşamları neredeyse onun kadar oluyorum

şimdi doktoruma sordurdum, sık sık ama az yesin demiş. ortalama günde 5-6 öğün!
özellikle akşam yemeklerini az yesin demiş. birde yemek sonrası yürüyüş vermiş. bugün deneyeceğim, sende de dene istersen

Kis ben kendim rezil oldum zaten bes kilo ne demek utaniyorum valla. Ama benim makarnam yok hamur isim yok ekmek tatli falan yok Yani bunlari hic yemedim hamilelikte.. Miktari fazla kaciriyorum gecen bi kalip peynir on bes dakka icinde yok oldu. Yuh yanii

Geçmiş olsun canım. Stres yapma ama doktorun dediklerini de kulak arkası etme bence. Bebeğin sağlıklı olması için tavsiyeleri sonuçta
Tskbederim canim ben sagliksiz beslenmiyorum aslinda. Mesela tatli hamur isi pilav makarna yemedim hic ama peynir zeytin cokfazla yerim onlardaki tuz bile yetmis tansiyonumu firlatmaya.. bu yuzden moralim bozuldu sanki cok sagliksiz beslenmisim baklava borek yemisim gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…