- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.121
canım aynı durumu ablamda yaşamıştı hatta biri sezeryan diğeride kürtajla alındı ama 3. bebeğinin hamileliğinde sadece coraspin kullandı şimdi maşallahı var yiğeniminselam kızlar ben de bu cumartesi kontrole gidicem kan pıhtılaşması olduğu için 2 bebeğimi 2 aylıkken kaybettim Rabbim
üçüncüyü kucağımıza almayı nasip eder inşallah,geçen hafta çok şükür kalp atışlarını duyduk inşallah rabbim bana bağışlar dua edin benim için hamilelerin duası kabul olurmuş :) bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben her gün aynı saatte....
canım sende aklına kötüyü getirme hiç ilk hafta kabus gibi geçmişti benimde yok sezeryan skarta gebeliği yok yumurtalıktaki kistler derken bir dünya tahlil yaptırdım üstüne detaylı usg ye girmiştim. şimdi olumsuz olan herşeyi sildim kafamdan. ilk çocuğum sezeryan olduğu için doğum benim için çok önemli o yüzden bu kadar erken başladım birde en rahat olduğum dönemler ilerde daha zor olacak belkide eğitimlere katılmam o yüzden planladım şimdi.
Allah razı olsun canımya sanada çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. annemle ayrı şehirlerdeyiz eminim yanımda olsa oda aynını yapardı. daha eve gidip kayınvaldemlere yolluk yapacağım. yarın fransaya dönüyorlar yılın 6 ayı burda 6 ayı fransadalar. tek duam gece geç saate kadar bizi tutmamaları
Günaydın güzel anneler herkese hayırlı haftalar güzel haberler inşallah,
ben başlıyım cumartesi kontrolüm vardı çok meraktaydım çok şükür meleklerim iyi büyümüşler değişmişler kalp atışları iyi herşey iyiydi bin şükür rabbime ben fasülye beklerken popolarını bile gördüm 3 boyutlu hareketleri bile anlaşılıyo çok duygulu bir andı allahım isteyen herkese yaşatsın ikili testi düşündünüzmü dedi biz yaptırmama kararı aldık bir ay sonra ense kalınlığını ölçelim o zaman dedi ben de bir aymı çok geç ama dedim :))) doktorumda saolsun 10-15 gün sonra gelin o zaman bir hasret giderin dedi :):) sonraki 15 günde yaparız dedi rabbim bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin....
çok teşekkür ederim benim bebeğime inancım sonsuz bana gelecek ve yüzümü güldürecek biliyorum,ama işte aynı şeyleri 2 kez yaşağıdığım için içimde korku kaldı.Bu arada doktorum bana coraspin çok fazla etki etmez artık iğne daha etkili dedibende kullanıyorum canım hergün clexane bir de üstüne corasprin alıyorum ben. Ama korkmana gerek yok bence bu ilaçlar sayesinde Allahın da izniyle bebeklerimiz sağlıklıca doğacaktır ben öyle inanıyorum. Sende inancını kaybetme sakın sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar rahat olur.
Rabbim inşallah sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip eder hepimize.
Merhaba idilcim, şuan tam 9 haftalıkmı? 3 boyutlu nerelerde bakıyorlar ücreti ortalama nedir? bende görmek istiyorum da
Geçmiş olsun canım. Stres yapma ama doktorun dediklerini de kulak arkası etme bence. Bebeğin sağlıklı olması için tavsiyeleri sonuçtaKizlar merhaba nasilziniz bugun . Ben maalesef iyi degilim bebegim iyi cok sukur ama benim tansiyonum sekerim tavan yapmis. Iki ayda 5.5 kilo almisim dr. Boyle gidersen bebegide tehlikeye atarsin dedi. Zorunlu diyetteyim simdi . Seker tuz yasak. Sabahtan beri ne yesem de hem kendime hem bebege saglik olsa diye dusunuyorum kalakaldim .
İnşallah kötü bir şey olmaz canım. Doktor iyi demiş sonuçta. İçini ferah tutmaya çalışkızlar hayırlı haftalar benim de dünden beri kahverengi lekelenmeler geri geldi progestan kullanıyorum zaten daha öncede oldu hatta kanamam bile oldu dr son kontrolde bebiş iyi görünüyor dedi cuma günü tekrar kontrolüm var şu an işyerindeyim yorulmamaya çalışıyorum moralimi de bozmak istemiyorum herşeyin hayırlısı..
Çok sevindim canım. İçin rahatlamıştır şimdi. Darısı benim başıma. Haftaya bende göreceğim inşallahMerhaba güzel annelerbelirtim kalmamıştı hiç biliyorsunuz. Buyuzden Kasım sonu olan kontrolüne dayanamayıp bugün gittim.icimde hep kötü hisler vardı ağlayarak gittim neredeyse .ve ultrasonla girdim bebeğim çok iyiydiii resmen bir bebek olmuş kafası ayakları ve elleriyle..kalp atışını da duydum tekrar hersey yolunda dedi doktor. Hatta 5 gün geriden geliyordu bebeğim bugün SAT ile uyumlu çıktı tam 10 haftalik.lutfen kendinizi dinlemeyin belirti arayıp yipranmayin
Benim var maalesef. Haftaya kontrolüm var, doktora soracağım artık. Bir arkadaşım 6 aylık hamile. Akşamları neredeyse onun kadar oluyorumMerhaba güzel anneler,
Geçmeyen gaz sancısı olan ve buna çare bulan var mı? resmen akşamları karnım 6 aylık gibi oluyor aşırı gazdan.
Çok teşekkür ederim nasıl rahatladım anlatamamÇok sevindim canım. İçin rahatlamıştır şimdi. Darısı benim başıma. Haftaya bende göreceğim inşallah
Benim var maalesef. Haftaya kontrolüm var, doktora soracağım artık. Bir arkadaşım 6 aylık hamile. Akşamları neredeyse onun kadar oluyorum
Erkek ise eğer 12.haftada öğrenilebilir ama kızlar biraz daha geç oluyormuş. Ama kesin olarak 16.haftada belli olurMerhaba hanımlar cinsiyet garanti kaçıncı haftada belli oluyor ?
Sağol canım deneyeyim bende. İnşallah faydasını görürüz.şimdi doktoruma sordurdum, sık sık ama az yesin demiş. ortalama günde 5-6 öğün!
özellikle akşam yemeklerini az yesin demiş. birde yemek sonrası yürüyüş vermiş. bugün deneyeceğim, sende de dene istersen
Kis ben kendim rezil oldum zaten bes kilo ne demek utaniyorum valla. Ama benim makarnam yok hamur isim yok ekmek tatli falan yok Yani bunlari hic yemedim hamilelikte.. Miktari fazla kaciriyorum gecen bi kalip peynir on bes dakka icinde yok oldu. Yuh yaniiIki ayda 5,5 kilo çok. Benim doktorum bana çok kızmıştı ben çok yemek yiyorum dediğimde ona günde bir damla kan yeter diye Açlıktan bişey olmaz olsa Afrika'da kimse çocuk doğuramazdı Boğaz'ını tut dedi. Senin doktorun sana nasıl yaklaşıyor vala benimki beni rezil etti
Tskbederim canim ben sagliksiz beslenmiyorum aslinda. Mesela tatli hamur isi pilav makarna yemedim hic ama peynir zeytin cokfazla yerim onlardaki tuz bile yetmis tansiyonumu firlatmaya.. bu yuzden moralim bozuldu sanki cok sagliksiz beslenmisim baklava borek yemisim gibi ...Geçmiş olsun canım. Stres yapma ama doktorun dediklerini de kulak arkası etme bence. Bebeğin sağlıklı olması için tavsiyeleri sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?