- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.101
Allah kolaylik versin işlerinde cnm[/QUOTE]OTE="jnaz, post: 37712056, member: 48939"]merhaba arkadaşlarr
öğle aram bitmek üzereyken selam vereyim dedim. sanırım grip oluyorum hapşırık burun akıntısı başağrısı herbişey var hamdolsun bunada tabii. işyerindede görev alanım değişti ne yapacağım hiç bilmiyorum onun verdiği bi moral bozukluğu var. kurum olarak dys denen bir sistem var ona geçeceğiz ve başındada ben olacakmışım ama d sini bile bilmiyorum çünkü iki haftadır eğitime başka bir arkadaş gitti. 17 kasımda sisteme otomatik olarak gireceğiz ne yapacağım nasıl yapacağım şaşırmış durumdayım. dualarınıza benide ekleyin olur mu
201646"]BenimE="mvmv, post: 37710930, member: 283309"]canım çok geçmiş oldun. tansiyon ve şeker kaç çıktı ki. baya bir sıkı diyet vermiş doktorun. ama canını sıkma en azından tansiyon ve şekeri düşürmenin bir yolu var. yediklerini dikkat edince sorun kalmıycaktır. ben tuzsuz yemek yiyemem ama bol baharat atarak tuz tadı alabiliyorum. dene istersen.peyniri de su içinde beklet tuzunu aldır ıyıce
Allah yardimcin olsun cnm ins dusuk tehlikesini atlatirsin biran once hayirlisi ile...Kanamam var doktora gittim.Düşük tehlikesi var dedi
O bendede var bi mutsuzum asabiyim hormanlar mahvetti beni.insallah gecer düzeliriz.aksamada yemege misafirim varbkaynanamlar ve kardesi dün tatlimi yaptim bugunde yemek yapicam daha gel gor hic halim yok.Kızlar bgn bulantım tavan yaptı, 1 hafta rapor aldım işe gidemicem.. Aşırı bi moral bozukluğu var, yerli yersiz ağlıyorum
Kızlar bgn bulantım tavan yaptı, 1 hafta rapor aldım işe gidemicem.. Aşırı bi moral bozukluğu var, yerli yersiz ağlıyorum
bu arada doğuma hazırlık ve nefes çalışmaları eğitimine kayıt yaptırdım kızlar 23 kasımda başlayacağım toplamda 12 saat sürecek. inşallahh bu sefer normal doğum kısmet olur bana
Cnm Cenabi Hak yar yardimcin olsun...merhaba arkadaşlarr
öğle aram bitmek üzereyken selam vereyim dedim. sanırım grip oluyorum hapşırık burun akıntısı başağrısı herbişey var hamdolsun bunada tabii. işyerindede görev alanım değişti ne yapacağım hiç bilmiyorum onun verdiği bi moral bozukluğu var. kurum olarak dys denen bir sistem var ona geçeceğiz ve başındada ben olacakmışım ama d sini bile bilmiyorum çünkü iki haftadır eğitime başka bir arkadaş gitti. 17 kasımda sisteme otomatik olarak gireceğiz ne yapacağım nasıl yapacağım şaşırmış durumdayım. dualarınıza benide ekleyin olur mu
Cnm Cenabi Hak yar yardimcin olsun...
Bende 3 gundur agir gribim rinit alerjimde var cok agir geciriyorum...
Dun 5.5 saatimiz acilde gecti...
Ilaclar tahliller vs...
Annem duyunca hemen bi tencere tavuk suyu corba yapti bol limonla onu içiyorum... ALLAH basimizdan eksik etmesin onlari...
Aksam eve gidince hemen tavuk corbani yap emi... bol limon karabiber rahatlatir seni inşaallah...
Dun gece mecbur antibiyotige basladim faranjite dondu... az oncede sabah ictigim antibiyotigi kustum... mide kabul etmedi nedense...
Dikkat et cnm kendine... bas agrisi yapar grip ...
porol verdi dr gebeler kullanabiliyor...
Cok geçmiş olsun...
selam kızlar ben de bu cumartesi kontrole gidicem kan pıhtılaşması olduğu için 2 bebeğimi 2 aylıkken kaybettim Rabbim
üçüncüyü kucağımıza almayı nasip eder inşallah,geçen hafta çok şükür kalp atışlarını duyduk inşallah rabbim bana bağışlar dua edin benim için hamilelerin duası kabul olurmuş :) bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben her gün aynı saatte....
selam kızlar ben de bu cumartesi kontrole gidicem kan pıhtılaşması olduğu için 2 bebeğimi 2 aylıkken kaybettim Rabbim
üçüncüyü kucağımıza almayı nasip eder inşallah,geçen hafta çok şükür kalp atışlarını duyduk inşallah rabbim bana bağışlar dua edin benim için hamilelerin duası kabul olurmuş :) bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben her gün aynı saatte....[/Q
İnş sağlıkla kucağına alırsın pskolojik olarak çok kötüsündür
Hamilelik takvimimde yazan bir not:
Isveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir.
Ordaki hamileler ne kadar sanslilar diye demeden edemiyorsan insan
Iki ayda 5,5 kilo çok. Benim doktorum bana çok kızmıştı ben çok yemek yiyorum dediğimde ona günde bir damla kan yeter diye Açlıktan bişey olmaz olsa Afrika'da kimse çocuk doğuramazdı Boğaz'ını tut dedi. Senin doktorun sana nasıl yaklaşıyor vala benimki beni rezil ettiKizlar merhaba nasilziniz bugun . Ben maalesef iyi degilim bebegim iyi cok sukur ama benim tansiyonum sekerim tavan yapmis. Iki ayda 5.5 kilo almisim dr. Boyle gidersen bebegide tehlikeye atarsin dedi. Zorunlu diyetteyim simdi . Seker tuz yasak. Sabahtan beri ne yesem de hem kendime hem bebege saglik olsa diye dusunuyorum kalakaldim .
Iki ayda 5,5 kilo çok. Benim doktorum bana çok kızmıştı ben çok yemek yiyorum dediğimde ona günde bir damla kan yeter diye Açlıktan bişey olmaz olsa Afrika'da kimse çocuk doğuramazdı Boğaz'ını tut dedi. Senin doktorun sana nasıl yaklaşıyor vala benimki beni rezil ettiKizlar merhaba nasilziniz bugun . Ben maalesef iyi degilim bebegim iyi cok sukur ama benim tansiyonum sekerim tavan yapmis. Iki ayda 5.5 kilo almisim dr. Boyle gidersen bebegide tehlikeye atarsin dedi. Zorunlu diyetteyim simdi . Seker tuz yasak. Sabahtan beri ne yesem de hem kendime hem bebege saglik olsa diye dusunuyorum kalakaldim .
canım sende aklına kötüyü getirme hiç ilk hafta kabus gibi geçmişti benimde yok sezeryan skarta gebeliği yok yumurtalıktaki kistler derken bir dünya tahlil yaptırdım üstüne detaylı usg ye girmiştim. şimdi olumsuz olan herşeyi sildim kafamdan. ilk çocuğum sezeryan olduğu için doğum benim için çok önemli o yüzden bu kadar erken başladım birde en rahat olduğum dönemler ilerde daha zor olacak belkide eğitimlere katılmam o yüzden planladım şimdi.ne güzel ya sen doğumu düşünmeye başlamışsın bile ben çocuk kıyafetlerine bile bakamıyorum öylesine çocuk odasına netten bakayım dedim sabahına kahverengi lekelenmeler başladı tekrardan elimi eteğimi çektim hiçbirşey bakasım gelmiyor.
Allah razı olsun canımya sanada çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. annemle ayrı şehirlerdeyiz eminim yanımda olsa oda aynını yapardı. daha eve gidip kayınvaldemlere yolluk yapacağım. yarın fransaya dönüyorlar yılın 6 ayı burda 6 ayı fransadalar. tek duam gece geç saate kadar bizi tutmamalarıCnm Cenabi Hak yar yardimcin olsun...
Bende 3 gundur agir gribim rinit alerjimde var cok agir geciriyorum...
Dun 5.5 saatimiz acilde gecti...
Ilaclar tahliller vs...
Annem duyunca hemen bi tencere tavuk suyu corba yapti bol limonla onu içiyorum... ALLAH basimizdan eksik etmesin onlari...
Aksam eve gidince hemen tavuk corbani yap emi... bol limon karabiber rahatlatir seni inşaallah...
Dun gece mecbur antibiyotige basladim faranjite dondu... az oncede sabah ictigim antibiyotigi kustum... mide kabul etmedi nedense...
Dikkat et cnm kendine... bas agrisi yapar grip ...
porol verdi dr gebeler kullanabiliyor...
Cok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?