2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah kolaylik versin işlerinde cnm[/QUOTE]
Allah razı olsun canım

Cok tsk ederim kizlar sizler gibi iyinyurekli bikac kisi olsa zaten etrafimizda herseyin ustesunden gelinir:)). Tansiyonum 16 / 10 cikti . Cok yuksek dedi dr. Bu halde bebegin saglikli kalmasi mucize dedi ama sansim suki haftalardir bu halde olsam maalesef kotu sonuc olurdu Allahim dile getirmek bile istemiyorum. Sekeri hatirlamiyorum sayisal veri olarak ust sinira ramak kalmisti. Bir hafta on gun cok dikkat et dedi dusmesse ilac werecek.[/QUOTE]
canım geçmiş olsun benimde ilk bebeğim iri görünüyordu şekerim normal olmasına rağmen eve şeker ölçüm aleti almıştım ve hergün açlık ve tokluk şekerime bakıyordum doktor isteğiyle. istersen sende öyle yapabilirsin.

Kızlar bgn bulantım tavan yaptı, 1 hafta rapor aldım işe gidemicem.. Aşırı bi moral bozukluğu var, yerli yersiz ağlıyorum

Hamilelik takvimimde yazan bir not:
Isveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir.

Ordaki hamileler ne kadar sanslilar diye demeden edemiyorsan insan

Kızlar bgn bulantım tavan yaptı, 1 hafta rapor aldım işe gidemicem.. Aşırı bi moral bozukluğu var, yerli yersiz ağlıyorum
O bendede var bi mutsuzum asabiyim hormanlar mahvetti beni.insallah gecer düzeliriz.aksamada yemege misafirim varbkaynanamlar ve kardesi dün tatlimi yaptim bugunde yemek yapicam daha gel gor hic halim yok.

benim de 8-9 haftalarda tavan yapmıştı. Su bile içemez yediğim içtiğim herşeyi çıkartır olmuştum. Günde 8-10 kere çıkartıyordum.

Doktorum 2 litre serum taktırdı, içine bulantı ilacı ve vitaminler taktırdı şükür kendime geldim. Kusmalarım bitti ama bulantı hafif hafif devam ediyor.

İnş. seninkide kusmaya dönmez, dönerse serumsuz geçmiyor.

Allah şifa versin.

bu arada doğuma hazırlık ve nefes çalışmaları eğitimine kayıt yaptırdım kızlar 23 kasımda başlayacağım toplamda 12 saat sürecek. inşallahh bu sefer normal doğum kısmet olur bana

ne güzel ya sen doğumu düşünmeye başlamışsın bile ben çocuk kıyafetlerine bile bakamıyorum öylesine çocuk odasına netten bakayım dedim sabahına kahverengi lekelenmeler başladı tekrardan elimi eteğimi çektim hiçbirşey bakasım gelmiyor.

Cnm Cenabi Hak yar yardimcin olsun...
Bende 3 gundur agir gribim rinit alerjimde var cok agir geciriyorum...
Dun 5.5 saatimiz acilde gecti...
Ilaclar tahliller vs...
Annem duyunca hemen bi tencere tavuk suyu corba yapti bol limonla onu içiyorum... ALLAH basimizdan eksik etmesin onlari...
Aksam eve gidince hemen tavuk corbani yap emi... bol limon karabiber rahatlatir seni inşaallah...
Dun gece mecbur antibiyotige basladim faranjite dondu... az oncede sabah ictigim antibiyotigi kustum... mide kabul etmedi nedense...
Dikkat et cnm kendine... bas agrisi yapar grip ...
porol verdi dr gebeler kullanabiliyor...
Cok geçmiş olsun...

benim bulanti hic yok gibi bisey. sadece öğün atlamamam gerekiyor. öğünu atlatirsam kasilma oluyor. Bugüne kadar sadece 1 kez istifra ettim. herseyi yiyebiliyorum yalnız balıkta epey zorlaniyorum. birde tatlilar... resmen tatli bitti benim icin. cikolatayi zor yiyorum. bazen de cok kalabalik bit yere gidersem basim döner gibi oluyor. su bir ay da bitsin tam oh derim herhalde :)

selam kızlar ben de bu cumartesi kontrole gidicem kan pıhtılaşması olduğu için 2 bebeğimi 2 aylıkken kaybettim Rabbim
üçüncüyü kucağımıza almayı nasip eder inşallah,geçen hafta çok şükür kalp atışlarını duyduk inşallah rabbim bana bağışlar dua edin benim için hamilelerin duası kabul olurmuş :) bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben her gün aynı saatte....

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

bende kullanıyorum canım hergün clexane bir de üstüne corasprin alıyorum ben. Ama korkmana gerek yok bence bu ilaçlar sayesinde Allahın da izniyle bebeklerimiz sağlıklıca doğacaktır ben öyle inanıyorum. Sende inancını kaybetme sakın sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar rahat olur.
Rabbim inşallah sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip eder hepimize.

bizimkiler de hala 3 çocuk desin dursun 2 haftada 1 45 tl veriyorum muayeneye. devlete gitsen 3 saat sıra bekle...

Iki ayda 5,5 kilo çok. Benim doktorum bana çok kızmıştı ben çok yemek yiyorum dediğimde ona günde bir damla kan yeter diye Açlıktan bişey olmaz olsa Afrika'da kimse çocuk doğuramazdı Boğaz'ını tut dedi. Senin doktorun sana nasıl yaklaşıyor vala benimki beni rezil etti

Iki ayda 5,5 kilo çok. Benim doktorum bana çok kızmıştı ben çok yemek yiyorum dediğimde ona günde bir damla kan yeter diye Açlıktan bişey olmaz olsa Afrika'da kimse çocuk doğuramazdı Boğaz'ını tut dedi. Senin doktorun sana nasıl yaklaşıyor vala benimki beni rezil etti

canım sende aklına kötüyü getirme hiç ilk hafta kabus gibi geçmişti benimde yok sezeryan skarta gebeliği yok yumurtalıktaki kistler derken bir dünya tahlil yaptırdım üstüne detaylı usg ye girmiştim. şimdi olumsuz olan herşeyi sildim kafamdan. ilk çocuğum sezeryan olduğu için doğum benim için çok önemli o yüzden bu kadar erken başladım birde en rahat olduğum dönemler ilerde daha zor olacak belkide eğitimlere katılmam o yüzden planladım şimdi.

Allah razı olsun canımya sanada çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. annemle ayrı şehirlerdeyiz eminim yanımda olsa oda aynını yapardı. daha eve gidip kayınvaldemlere yolluk yapacağım. yarın fransaya dönüyorlar yılın 6 ayı burda 6 ayı fransadalar. tek duam gece geç saate kadar bizi tutmamaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…