- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.081
Benim oğlan 3 gün sonra 10 aylık olacak ama o bile sıkılıyor oyuncaklardan. Annem bütün oyuncakları verme bazılarını kaldır sıkılınca onları verirsin diyor bir yandan takip ettiğim Montesorri ciğimde ulaşabileceği yerde elinin Altında olsun diyor :s bilemedim ne yapsak???Evet cnm suç bizde aslında fazla oyuncak almasak daha iyi de iste dayanamıyorum alıyorum.simdi bazi oyuncakları ni sakllicam belli sure sonra vericem annem bize eskiden oyle yaparmis cok sevinirimisiz bizde:)
Iste elinin altinda olsun istiyoz bende oyle oyleyim ama eskiden severek aldigi oyuncaklar siradan geliyo bakalim denicem simdi sakliycam o oyuncaklari ne olcak tepkisisincast: 37706449 .!.:Benim oğlan 3 gün sonra 10 aylık olacak ama o bile sıkılıyor oyuncaklardan. Annem bütün oyuncakları verme bazılarını kaldır sıkılınca onları verirsin diyor bir yandan takip ettiğim Montesorri ciğimde ulaşabileceği yerde elinin Altında olsun diyor :s bilemedim ne yapsak???
Aynen bende oğluma öyle yapardım okadar çokki oyuncağı unutuyodu saklıyodum hediye paketinde veriuodum havalara uçuyodu sıpam :)Evet cnm suç bizde aslında fazla oyuncak almasak daha iyi de iste dayanamıyorum alıyorum.simdi bazi oyuncakları ni sakllicam belli sure sonra vericem annem bize eskiden oyle yaparmis cok sevinirimisiz bizde:)
Çok geçmiş olsunKizlar merhaba nasilziniz bugun . Ben maalesef iyi degilim bebegim iyi cok sukur ama benim tansiyonum sekerim tavan yapmis. Iki ayda 5.5 kilo almisim dr. Boyle gidersen bebegide tehlikeye atarsin dedi. Zorunlu diyetteyim simdi . Seker tuz yasak. Sabahtan beri ne yesem de hem kendime hem bebege saglik olsa diye dusunuyorum kalakaldim .
Tsk ederim canim. Ama dusun peyniri cok severim ordaki tuz bile zararli dedi tamamen tuzsuz olacakmis. Gunluk cay kasiginin ucu kadar diyor iki dilim ekmekteki tuz sana yeter dedi. zeytin yasak. Meyve bile yasaklandi pilav yasak . Yani ne yicem sasirdim. Hazir yogurt yasak calisan biriyim. Disardan hic birsey yemeyeceksin dedi. Evde yapip isyerime getirmem lazim ama eve bile yemeginyetistiremiyorum cogu zaman bide beslenme cantasi hazirlicam . Havucun sekeri bile yasak yaa dusunebiliyomusun???Çok geçmiş olsundikkat et kendine ve bebişine. Moralini de bozma unutma sen ruh halin bebeğe de yansıyor
Cnm seker tuzu azalt beyaz ekmek yerine cavdar ye tatli yerine meyve ye coksu ic yürüyüş yapabilirsin benim imkanim yok su ara .dr dedigine cok takilma sonucta hamileyizKizlar merhaba nasilziniz bugunmaalesef iyi degilim bebegim iyi cok sukur ama benim tansiyonum sekerim tavan yapmis. Iki ayda 5.5 kilo almisim dr. Boyle gidersen bebegide tehlikeye atarsin dedi. Zorunlu diyetteyim simdi . Seker tuz yasak. Sabahtan beri ne yesem de hem kendime hem bebege saglik olsa diye dusunuyorum kalakaldim .
Normal halimde sorunlu benim biraz tuzu kacirsam ertesi gun siserim mesela. Tursu hayatta yiyemem hastanelik oluyorum .ailede seker var. Gebelikte tetikledi demekki. Zaten dikkat ederdim ama bu kadar kisitlayinca herseyden elim kolum baglandi. Ama dedigin dogru biraz daha dikkat etsem yeter sanirimCnm seker tuzu azalt beyaz ekmek yerine cavdar ye tatli yerine meyve ye coksu ic yürüyüş yapabilirsin benim imkanim yok su ara .dr dedigine cok takilma sonucta hamileyiz
canım çok geçmiş oldun. tansiyon ve şeker kaç çıktı ki. baya bir sıkı diyet vermiş doktorun. ama canını sıkma en azından tansiyon ve şekeri düşürmenin bir yolu var. yediklerini dikkat edince sorun kalmıycaktır. ben tuzsuz yemek yiyemem ama bol baharat atarak tuz tadı alabiliyorum. dene istersen.peyniri de su içinde beklet tuzunu aldır ıyıceTsk ederim canim. Ama dusun peyniri cok severim ordaki tuz bile zararli dedi tamamen tuzsuz olacakmis. Gunluk cay kasiginin ucu kadar diyor iki dilim ekmekteki tuz sana yeter dedi. zeytin yasak. Meyve bile yasaklandi pilav yasak . Yani ne yicem sasirdim. Hazir yogurt yasak calisan biriyim. Disardan hic birsey yemeyeceksin dedi. Evde yapip isyerime getirmem lazim ama eve bile yemeginyetistiremiyorum cogu zaman bide beslenme cantasi hazirlicam . Havucun sekeri bile yasak yaa dusunebiliyomusun???
Çok zor gerçekten çalışan anne olmak . Yakınında ailenden kimse yok mu?Tsk ederim canim. Ama dusun peyniri cok severim ordaki tuz bile zararli dedi tamamen tuzsuz olacakmis. Gunluk cay kasiginin ucu kadar diyor iki dilim ekmekteki tuz sana yeter dedi. zeytin yasak. Meyve bile yasaklandi pilav yasak . Yani ne yicem sasirdim. Hazir yogurt yasak calisan biriyim. Disardan hic birsey yemeyeceksin dedi. Evde yapip isyerime getirmem lazim ama eve bile yemeginyetistiremiyorum cogu zaman bide beslenme cantasi hazirlicam . Havucun sekeri bile yasak yaa dusunebiliyomusun???
Cok tsk ederim kizlar sizler gibi iyinyurekli bikac kisi olsa zaten etrafimizda herseyin ustesunden gelinir:)). Tansiyonum 16 / 10 cikti . Cok yuksek dedi dr. Bu halde bebegin saglikli kalmasi mucize dedi ama sansim suki haftalardir bu halde olsam maalesef kotu sonuc olurdu Allahim dile getirmek bile istemiyorum. Sekeri hatirlamiyorum sayisal veri olarak ust sinira ramak kalmisti. Bir hafta on gun cok dikkat et dedi dusmesse ilac werecek.Çok zor gerçekten çalışan anne olmak . Yakınında ailenden kimse yok mu?bu durumda sana en çok destek olabilecek kişiler ailen. Sen tek başına tatbikinde yetemezsin Allah kolaylık versin canım. Aynı yerde yaşasak ben sana yardım ederdim :)Peki ne kadar sürecekmiş bu kısıtlama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?