2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet cnm suç bizde aslında fazla oyuncak almasak daha iyi de iste dayanamıyorum alıyorum.simdi bazi oyuncakları ni sakllicam belli sure sonra vericem annem bize eskiden oyle yaparmis cok sevinirimisiz bizde:)
Benim oğlan 3 gün sonra 10 aylık olacak ama o bile sıkılıyor oyuncaklardan. Annem bütün oyuncakları verme bazılarını kaldır sıkılınca onları verirsin diyor bir yandan takip ettiğim Montesorri ciğimde ulaşabileceği yerde elinin Altında olsun diyor :s bilemedim ne yapsak???

Iste elinin altinda olsun istiyoz bende oyle oyleyim ama eskiden severek aldigi oyuncaklar siradan geliyo bakalim denicem simdi sakliycam o oyuncaklari ne olcak tepkisi

Günaydın güzel anneler herkese hayırlı haftalar güzel haberler inşallah,
ben başlıyım cumartesi kontrolüm vardı çok meraktaydım çok şükür meleklerim iyi büyümüşler değişmişler kalp atışları iyi herşey iyiydi bin şükür rabbime ben fasülye beklerken popolarını bile gördüm 3 boyutlu hareketleri bile anlaşılıyo çok duygulu bir andı allahım isteyen herkese yaşatsın ikili testi düşündünüzmü dedi biz yaptırmama kararı aldık bir ay sonra ense kalınlığını ölçelim o zaman dedi ben de bir aymı çok geç ama dedim :))) doktorumda saolsun 10-15 gün sonra gelin o zaman bir hasret giderin dedi :):) sonraki 15 günde yaparız dedi rabbim bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin....

Evet cnm suç bizde aslında fazla oyuncak almasak daha iyi de iste dayanamıyorum alıyorum.simdi bazi oyuncakları ni sakllicam belli sure sonra vericem annem bize eskiden oyle yaparmis cok sevinirimisiz bizde:)
Aynen bende oğluma öyle yapardım okadar çokki oyuncağı unutuyodu saklıyodum hediye paketinde veriuodum havalara uçuyodu sıpam :)

Kizlar merhaba nasilziniz bugun . Ben maalesef iyi degilim bebegim iyi cok sukur ama benim tansiyonum sekerim tavan yapmis. Iki ayda 5.5 kilo almisim dr. Boyle gidersen bebegide tehlikeye atarsin dedi. Zorunlu diyetteyim simdi . Seker tuz yasak. Sabahtan beri ne yesem de hem kendime hem bebege saglik olsa diye dusunuyorum kalakaldim .

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine. Moralini de bozma unutma sen ruh halin bebeğe de yansıyor

kızlar hayırlı haftalar benim de dünden beri kahverengi lekelenmeler geri geldi progestan kullanıyorum zaten daha öncede oldu hatta kanamam bile oldu dr son kontrolde bebiş iyi görünüyor dedi cuma günü tekrar kontrolüm var şu an işyerindeyim yorulmamaya çalışıyorum moralimi de bozmak istemiyorum herşeyin hayırlısı..

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine. Moralini de bozma unutma sen ruh halin bebeğe de yansıyor
Tsk ederim canim. Ama dusun peyniri cok severim ordaki tuz bile zararli dedi tamamen tuzsuz olacakmis. Gunluk cay kasiginin ucu kadar diyor iki dilim ekmekteki tuz sana yeter dedi. zeytin yasak. Meyve bile yasaklandi pilav yasak . Yani ne yicem sasirdim. Hazir yogurt yasak calisan biriyim. Disardan hic birsey yemeyeceksin dedi. Evde yapip isyerime getirmem lazim ama eve bile yemeginyetistiremiyorum cogu zaman bide beslenme cantasi hazirlicam . Havucun sekeri bile yasak yaa dusunebiliyomusun???

Cnm seker tuzu azalt beyaz ekmek yerine cavdar ye tatli yerine meyve ye coksu ic yürüyüş yapabilirsin benim imkanim yok su ara .dr dedigine cok takilma sonucta hamileyiz

Rabbim daha buyuk sorun vermesin tabii. Bana ve hepinize insaallah saglik nasib etsin...

Cnm seker tuzu azalt beyaz ekmek yerine cavdar ye tatli yerine meyve ye coksu ic yürüyüş yapabilirsin benim imkanim yok su ara .dr dedigine cok takilma sonucta hamileyiz
Normal halimde sorunlu benim biraz tuzu kacirsam ertesi gun siserim mesela. Tursu hayatta yiyemem hastanelik oluyorum .ailede seker var. Gebelikte tetikledi demekki. Zaten dikkat ederdim ama bu kadar kisitlayinca herseyden elim kolum baglandi. Ama dedigin dogru biraz daha dikkat etsem yeter sanirim

canım çok geçmiş oldun. tansiyon ve şeker kaç çıktı ki. baya bir sıkı diyet vermiş doktorun. ama canını sıkma en azından tansiyon ve şekeri düşürmenin bir yolu var. yediklerini dikkat edince sorun kalmıycaktır. ben tuzsuz yemek yiyemem ama bol baharat atarak tuz tadı alabiliyorum. dene istersen.peyniri de su içinde beklet tuzunu aldır ıyıce

Çok zor gerçekten çalışan anne olmak . Yakınında ailenden kimse yok mu? bu durumda sana en çok destek olabilecek kişiler ailen. Sen tek başına tatbikinde yetemezsin Allah kolaylık versin canım. Aynı yerde yaşasak ben sana yardım ederdim :)Peki ne kadar sürecekmiş bu kısıtlama?

merhaba arkadaşlarr
öğle aram bitmek üzereyken selam vereyim dedim. sanırım grip oluyorum hapşırık burun akıntısı başağrısı herbişey var hamdolsun bunada tabii. işyerindede görev alanım değişti ne yapacağım hiç bilmiyorum onun verdiği bi moral bozukluğu var. kurum olarak dys denen bir sistem var ona geçeceğiz ve başındada ben olacakmışım ama d sini bile bilmiyorum çünkü iki haftadır eğitime başka bir arkadaş gitti. 17 kasımda sisteme otomatik olarak gireceğiz ne yapacağım nasıl yapacağım şaşırmış durumdayım. dualarınıza benide ekleyin olur mu

OTE="jnaz, post: 37712056, member: 48939"]merhaba arkadaşlarr
öğle aram bitmek üzereyken selam vereyim dedim. sanırım grip oluyorum hapşırık burun akıntısı başağrısı herbişey var hamdolsun bunada tabii. işyerindede görev alanım değişti ne yapacağım hiç bilmiyorum onun verdiği bi moral bozukluğu var. kurum olarak dys denen bir sistem var ona geçeceğiz ve başındada ben olacakmışım ama d sini bile bilmiyorum çünkü iki haftadır eğitime başka bir arkadaş gitti. 17 kasımda sisteme otomatik olarak gireceğiz ne yapacağım nasıl yapacağım şaşırmış durumdayım. dualarınıza benide ekleyin olur mu[/QUOTE]
Allah kolaylik versin işlerinde cnm

201646"]BenimE="mvmv, post: 37710930, member: 283309"]canım çok geçmiş oldun. tansiyon ve şeker kaç çıktı ki. baya bir sıkı diyet vermiş doktorun. ama canını sıkma en azından tansiyon ve şekeri düşürmenin bir yolu var. yediklerini dikkat edince sorun kalmıycaktır. ben tuzsuz yemek yiyemem ama bol baharat atarak tuz tadı alabiliyorum. dene istersen.peyniri de su içinde beklet tuzunu aldır ıyıce[/QUOTE]

Cok tsk ederim kizlar sizler gibi iyinyurekli bikac kisi olsa zaten etrafimizda herseyin ustesunden gelinir:)). Tansiyonum 16 / 10 cikti . Cok yuksek dedi dr. Bu halde bebegin saglikli kalmasi mucize dedi ama sansim suki haftalardir bu halde olsam maalesef kotu sonuc olurdu Allahim dile getirmek bile istemiyorum. Sekeri hatirlamiyorum sayisal veri olarak ust sinira ramak kalmisti. Bir hafta on gun cok dikkat et dedi dusmesse ilac werecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…