2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
4000 lik cnm göbekten başladık biz kol ve bacak daha çok acıtıyormuş...

bende 4000 lik kullanıyorum cnm ıkı gende heterozigot benım.
ama göbek gerılmeye başlıyor yavaştan mecbur bacağa geçicez yakında. koldan daha az acır gıbı gelıyor bana ama onu da tek başımıza vuramayız.

Cuma gunu icin devlet hastanesinden randevu aldim... bu ilk testler icin. 11 hafta oluyoruz. Sonuclar kac gunde cikar acaba ? Ona gore de 12. Haftadada kendi doktoruna giderim.
Ozledim minigimi cok

herkese günaydın kızlar:)
bu c.tesi ikinci kontrole gidicem ve ilk kez bebişimin kalp atışlarını duyucam
hala bi hamilelik belirtim yok bulantı, kusma, halsizlik, uyk, sinirlilik hiç biri yok bnde. herzamanki gibi hayatıma devam ediyorum. bnde bebeğimi hissetmek istiyorum
doktorum muhtemeln bu gittiğimde bilgi vericektr ama ikili testler ne zaman yapılıyor. ben sekizinci haftamın içindeyim

slm kızlar benim bianda başlayan bulantılar hayatımı değiştirdi akşam yemek yiyemez oldum canım hep ekşi istedi ama kusma yok kussam rahatlayacam ama olmayınca kötü oldu bide aşırı baş dönmem var karnımda 5 aylık gibi çıktı saklamaya çalışıyorum resmen 3 ay olmadan anlamasın kimse istiyorum

kizlar ense.kalinligi faln normal cikarsa ikili test istemiyorum ben..siz ne dusunuyosunuz
cnm ikili test ihtimali söyler sadece kan değerleri ve ense kalınlığıyla milyonda bir de yazsa kağtta o sana denk gelirse eşimin deyimiyle %100 olur ben ense yi ölçtürdükten sonra yaptırırım açıkcası ya hiç yaptırma rabbim korur de ya da hepsini yaptır bence sonuçta ihtimal 10 da bir de çıksa bizim diğer 9 arasında olma ihtimalimiz daha yüksek ayy ne dedim çok karıştı sanırım kısaca ben yaptıracam dr un istediği şeyleri sonra keşke demememk için en azından

Günaydın kızlar aramızda sabah uykusuna doyamayan bir ben miyim? Karnım acıkmasa hiç uyanmak istemiyorum

bana eşim yapıyor iğneyi cnm, kendim yapamam ya sabah işe gitmeden yapıyoruz...

bi taraftan psikolojik olaeak hazir olmak adina yaptirayim diyorum..diger taraftan panik atak hastasiyim bu tur surecler cok yipratiyor beni..bilemedim..Allah im saglikla gondersin kuzularimizi..

bi taraftan psikolojik olaeak hazir olmak adina yaptirayim diyorum..diger taraftan panik atak hastasiyim bu tur surecler cok yipratiyor beni..bilemedim..Allah im saglikla gondersin kuzularimizi..

bence bu kadar stress yapma cnm en önemlisi ayrıntılı ultrason orda kulağı duyuyormu gözü görüyormu dışında herşey net olarak belli oluyor rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Herkese selamlar
Bende ikili testte bizi korkutmalarins rağmen bu bebistede yaptircamm.sonrs niye yaptirmadim demek istemiyorum kendimi tanıyorum 7 ay acaba deyip dururum.insallah temizsonuclar aliriz.

Kızlar bi gun yoğun midem bulanıyor sonra ıkı üç gün çok hafif derken tamm bitti diyorum hop yine şiddeti artıyor.
bide göğüslere dokunamıyorum acıyor, sizde de öyle mi

Kızlar bi gun yoğun midem bulanıyor sonra ıkı üç gün çok hafif derken tamm bitti diyorum hop yine şiddeti artıyor.
bide göğüslere dokunamıyorum acıyor, sizde de öyle mi
aynıyım cnm bide göğüs uçlarım sanki emziriyor gibi kıpkırmızı oldu dokunulmuyor mide bulantımda aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…