2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ama bunun miktarını ayarlamak önemli sanırım. Bazen bende kendimi tutamıyorum maalesef. Tatlı her zaman zaafım olmuştu Doktorlarda bebişlerimizin sağlığı için söylüyorlar. Biraz dikkat edeceğiz ne yapalım. Tek sağlıklı olsunlar da 9 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Benim 9 hafta bitti 10. ya başladım. Sanki dün öğrenmiş gibiyim hamileliğimi.

Evet tatlim ama onlar icin bizde saglikli olmaliyiz. Hamilelik hastalik degil derlerdi ama tum vucut duzenimiz alt ust oldu.. . Benimde sekiz hafta oldu ultrasyonda gormesem inanasim gelmiyor cok garip bi duygu

ben varım Allah'ın izniyle başarırım inşallah... ben doktoru buldum ama fiyatları fazla

canım sıkma canını bende ilk hamileliğimde şeker çıktı ilk düzeni oturtmak zor oluyor ama alışınca eskiden nasıl olduğunu unutuyorsun sabah tuzsuz peynir bir dilim ekmek süt domates salatalık yumurta tabiki tuzsuz ara öğün bir küçük meyve çok tatlı olmayacak elma olabilir öğlen sebze yemeği yoğurt ara öğün akşamları da et tavuk veya balık ve salata böyle beslendim herşeyin fazlası zarar hatta ben kilo verdim bebeğim kilo aldı herşey evlatlarımız için...

Merhaba güzel anneler,

Geçmeyen gaz sancısı olan ve buna çare bulan var mı? resmen akşamları karnım 6 aylık gibi oluyor aşırı gazdan.

ben de aynen akşamları balon gibi geziyorum ne yapıcam bilmiyorum çıkmıyor o gaz ordan

arkadaşlar kusmalarım artınca leke geldi, acil doktora gittim çok şükür bebek iyi durumda dedi.. bende ailemizde düşük vakaları olduğu için, kanda pıhtılaşma var mı bende öğrenmek istedim. onun için test en az 2 düşükten sonra yapılır dedi.. illa istiyosan git yaptır ama burda da devlette de yok dedi, özel bi klinik ismi verdi, orda da 1000 tl ye yapılıyomuş.. gerek yok dedik, vazgeçtik.. 2li ve 3 lü tarama yı da konuştuk, eğer çıkan sonuç neticesinde kürtaj düşünmüyosan haklısın, gerek yok dedi, zaten doğruluğu çok düşük dedi..sonuca göre anne karnında bebeğe hiçbi müdahale yapılamıyomuş.. tabi ayrıntılı ultrason farklı, organlarını göreceğimiz, onu yaptırcam.. öle işte :)

Selamlar kızlar valla halsiz bitkin enerjim yok mide bulantım eğer Uzun süre bişi yemez birden yersem çıkarıyorum yollara kusutum dün gece çok kötüydü kısmet

Bende ikili tarama için yakın zaman da randevu alıp gitmek istiyorum

Selam kızlar. Bu benim 2. Haziran annesi oluşum. Rabbim nasip ederse haziranda alacağım kucağıma yavrumu. Çok şükür kızımda yani ilk hamileliğimde olduğu gibi sorunsuz hamilelik dönemi geçiriyorum. Bir ikizler burcunu kaldırabilecekmiyiz onuda bilemiyorum. Hayırlısı bakalım

Kızlar bgn bulantım tavan yaptı, 1 hafta rapor aldım işe gidemicem.. Aşırı bi moral bozukluğu var, yerli yersiz ağlıyorum
bıraz sabr et canım en kotu haftası 8 cı hafta ben de resmen hayatla ılıskımı kesmıstım 8-9 cu haftalar.Doktorumun hesaplanmasına gore bugun 10 cu haftama gırdım ve gercekten bır az azaldı bulantılarım 1 haftadır su cemeyen ben bugun yudum yudum da olsa su ıctım cok sukur

E="sedaemin, post: 37721916, member: 326765"]Selam kızlar. Bu benim 2. Haziran annesi oluşum. Rabbim nasip ederse haziranda alacağım kucağıma yavrumu. Çok şükür kızımda yani ilk hamileliğimde olduğu gibi sorunsuz hamilelik dönemi geçiriyorum. Bir ikizler burcunu kaldırabilecekmiyiz onuda bilemiyorum. Hayırlısı bakalım[/QUOTE]
Hoşgeldin cnm inşallah sag salim aliriz yavrularimizi

Kızlar ben her ay saçlarımı boyatıyordum şimdi üç aysır boyatamıyorum saçlarım çok beyazları hazirana kadar neneye dönerim napıcam bilmiyorum

Kızlar mutluyum, mutluluğumu sizlerle de paylaşayım dedim. Neredeyse herkes tsh sorunum olduğunu biliyor burda, neyse ben geçen tahlil verdim 3-e inmiş dedimya, tahlil sonuçlarımın hepsini doktora götürdüm, herşey çok iyi dedi, derin bir nefes aldım gerçekten.
Tabi başımıza her şey gelebilir, herşey Allah'tan ama en azından görünürde hiç bir şey yok çok şükür.

Ama bugün en çok mutlu olduğum haber ise, facebookdaki ssvd grubundan ve internette hep sezaryen sonrası normal doğum yaptıran doktorları araştırırken her zaman onun ismi çıkıyordu karşıma, Dr. Semra Çapar.

Bugün muayene etti, yine kalp atışlarını dinledim bebeğimin. Herşey çok güZel.
Sezaryen sonrası normal doğumu sordum, kararlı olduğumu ve normal doğum istediğimi söyleyince, daha geçen Cumartesi 1 sene önce sezaryen doğum yapan hastasına normal doğum yaptırdığını söyledi, kızlar o kadar mutlu oldum ki. Hep duyuyordum ama ağzından da işittim emin oldum.
Rahat ol dedi, sakin ol, normal doğum yapabileceğimi söyledi.
Insanda huzur veren, güven veren bir hali var.

İnşallah hiç bir sorun yaşamam da hayırlısıyla normal doğumla bebeğimi kucağıma alırım, bunu çok istiyorum çünkü. Kararlıyım, ben istedikten sonra Allah yardım edecektir, biliyorum.

Acaba ikinsezeryandan sonra normal dogum oluyormu

Acaba ikinsezeryandan sonra normal dogum oluyormu

Ikinci sezaryenden sonra da normal doğum yapanlar var tabiki, sadece önemli olan önceki doğumlarda açılma yaşayıp yaşamadığınız. Ben kızımda suni sancının etkisiyle saatlerce sancı çektim, 3 parmak açılma yaşadım, hatta bebeğimin aşağıya doğru indiğini, doğuracağımı hissediyordum, hastanede yaşadığım sorunlardan ve yalan rapor yüzünden sezaryenle alındım. Yani demem o ki, doktorlar genelde önceki doğumlarda sancının ve açılmanın olup olmamasına bakıyorlar.

Her kadının rahmi yaklaşık kendi yumruğu kadar. Bu organ gebelik boyunca yaklaşık 800 kat büyüyor. Hiç düşündünüz mü acaba nasıl büyüyecek diye? Hiç korktunuz "Aman Allah'ım bu yumruk kadar rahim 3 kilo bebeği nasıl bir taşıyacak?" diye. O halde yine aynı bu programda yaratılan doğumdan korkmanın gereği nedir?
(Op. Dr. Ayşe Duman)

Maalesef hiç sancım olmadan sezeryan oldum ikisindede artık hayırlısı olsun hakkımda ikinci sezeryanımda baZı sıkıntılar yaşadim inş bu rahat olur allahın izniyle

bende kullanıyorum..kaç lık kullanıyorsun..şimdilik bacaktan vuruyorum..ama göbekten daha başlamadım..

emzirirken geliyo post: 37723197 .!.:
Kızlar ben her ay saçlarımı boyatıyordum şimdi üç aysır boyatamıyorum saçlarım çok beyazları hazirana kadar neneye dönerim napıcam bilmiyorum
Cnm ben emzirirken boyattim organik boyayla birax paahali oluyo ama bi arastir 6 aydan sonra boyatabilirsin.kina kullandiysan seviyorsan oda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…