- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.141
teşekkür ederim. Merakla bekliyorum ; ))Erkek ise eğer 12.haftada öğrenilebilir ama kızlar biraz daha geç oluyormuş. Ama kesin olarak 16.haftada belli olur
Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ama bunun miktarını ayarlamak önemli sanırım. Bazen bende kendimi tutamıyorum maalesef. Tatlı her zaman zaafım olmuştuTskbederim canim ben sagliksiz beslenmiyorum aslinda. Mesela tatli hamur isi pilav makarna yemedim hic ama peynir zeytin cokfazla yerim onlardaki tuz bile yetmis tansiyonumu firlatmaya.. bu yuzden moralim bozuldu sanki cok sagliksiz beslenmisim baklava borek yemisim gibi ...
Evet tatlim ama onlar icin bizde saglikli olmaliyiz. Hamilelik hastalik degil derlerdi ama tum vucut duzenimiz alt ust oldu.. . Benimde sekiz hafta oldu ultrasyonda gormesem inanasim gelmiyor cok garip bi duyguSağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ama bunun miktarını ayarlamak önemli sanırım. Bazen bende kendimi tutamıyorum maalesef. Tatlı her zaman zaafım olmuştuDoktorlarda bebişlerimizin sağlığı için söylüyorlar. Biraz dikkat edeceğiz ne yapalım. Tek sağlıklı olsunlar da 9 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Benim 9 hafta bitti 10. ya başladım. Sanki dün öğrenmiş gibiyim hamileliğimi.
İlkini sezaryen olupta, ikinciyi normal doğum isteyenler var mı aramızda?
Ben bu aralar böyle bi doktor arayışındayım, belki erken ama yine de şimdiden bunu destekleyen doktor bulmak, karar verip, öyle yoluma devam etmek istiyorum. Facebook'da SSVD grubundayım, doktor listesine göz attım, kendime en yakın bir kaç hastaneden doktor seçtim, inşallah iyice araştırıp birini tercih edeceyim.
Kizlar merhaba nasilziniz bugun . Ben maalesef iyi degilim bebegim iyi cok sukur ama benim tansiyonum sekerim tavan yapmis. Iki ayda 5.5 kilo almisim dr. Boyle gidersen bebegide tehlikeye atarsin dedi. Zorunlu diyetteyim simdi . Seker tuz yasak. Sabahtan beri ne yesem de hem kendime hem bebege saglik olsa diye dusunuyorum kalakaldim .
Merhaba güzel anneler,
Geçmeyen gaz sancısı olan ve buna çare bulan var mı? resmen akşamları karnım 6 aylık gibi oluyor aşırı gazdan.
bıraz sabr et canım en kotu haftası 8 cı hafta ben de resmen hayatla ılıskımı kesmıstım 8-9 cu haftalar.Doktorumun hesaplanmasına gore bugun 10 cu haftama gırdım ve gercekten bır az azaldı bulantılarım 1 haftadır su cemeyen ben bugun yudum yudum da olsa su ıctım cok sukurKızlar bgn bulantım tavan yaptı, 1 hafta rapor aldım işe gidemicem.. Aşırı bi moral bozukluğu var, yerli yersiz ağlıyorum
Acaba ikinsezeryandan sonra normal dogum oluyormuAma bugün en çok mutlu olduğum haber ise, facebookdaki ssvd grubundan ve internette hep sezaryen sonrası normal doğum yaptıran doktorları araştırırken her zaman onun ismi çıkıyordu karşıma, Dr. Semra Çapar.
Bugün muayene etti, yine kalp atışlarını dinledim bebeğimin. Herşey çok güZel.
Sezaryen sonrası normal doğumu sordum, kararlı olduğumu ve normal doğum istediğimi söyleyince, daha geçen Cumartesi 1 sene önce sezaryen doğum yapan hastasına normal doğum yaptırdığını söyledi, kızlar o kadar mutlu oldum ki. Hep duyuyordum ama ağzından da işittim emin oldum.
Rahat ol dedi, sakin ol, normal doğum yapabileceğimi söyledi.
Insanda huzur veren, güven veren bir hali var.
İnşallah hiç bir sorun yaşamam da hayırlısıyla normal doğumla bebeğimi kucağıma alırım, bunu çok istiyorum çünkü. Kararlıyım, ben istedikten sonra Allah yardım edecektir, biliyorum.
Acaba ikinsezeryandan sonra normal dogum oluyormu
bende kullanıyorum..kaç lık kullanıyorsun..şimdilik bacaktan vuruyorum..ama göbekten daha başlamadım..selam kızlar ben de bu cumartesi kontrole gidicem kan pıhtılaşması olduğu için 2 bebeğimi 2 aylıkken kaybettim Rabbim
üçüncüyü kucağımıza almayı nasip eder inşallah,geçen hafta çok şükür kalp atışlarını duyduk inşallah rabbim bana bağışlar dua edin benim için hamilelerin duası kabul olurmuş :) bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben her gün aynı saatte....
Cnm ben emzirirken boyattim organik boyayla birax paahali oluyo ama bi arastir 6 aydan sonra boyatabilirsin.kina kullandiysan seviyorsan oda oluremzirirken geliyo post: 37723197 .!.:Kızlar ben her ay saçlarımı boyatıyordum şimdi üç aysır boyatamıyorum saçlarım çok beyazları hazirana kadar neneye dönerim napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?