- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.621
Yüzey temizlik çamaşır deterjan yumuşatıcı baby&me kullandım ben.Kızkar bebek eşyalarını hangi sabunla yıkadınız ve oda temizliğinde temizleyici olarak ne kullandınız
bu aralar canım acayip toprak falan yemek istiyo geçen dayanamadım saksıdaki toprağı yedim bide saçma gelecek ama pencerede balkonda toz olur ya ordaki tozları gördükçe yalamak istiyorum canım çekiyo ay normal mi bu yoksa kafayı mı sıyırdım acaba
geçmiş olsun.çabuk atlatırsın inşallahHayırlısıyla gelsin meleğin. Benim tarih bu ama hiç belli olmaz her an gelebilirde. Kanalda bekliyor.
Yemek benim de önceden en sevdiğim işti ama şimdi en zor gelen o. Bide ben 1 haftadır sağ elimi kullanamıyorum, lif kopması olmuş, sardılar, zorlamamam gerek. Annem birazda bu yüzden erken geldi. Şimdi herşeyino yapıyor ben yiyip yatıyorum.
kızlar günaydın,
bakıyorum takib ediyorum ama yazmıyorum epeydir. herkes kendi arasında sohbette bir iki kere yazsam bi sohbet başlasa iş yerindeyim tekrar sık sık girip de cevap veremiycem diye uzaktan takib ediyorum sizi
bu hafta son izne çıkıyorum ben de. bebeğim ve benim herşeyimiz hazır, hafta sonları yavaş yavaş temizliklerimi yapmaya başlamıştım çoktan. bi tek mutfak dolaplarım ve camlarım kaldı. onu da bu hafta halledicez inşaAllah bakalım
arada gelen sancılarım (günde bi kere) ve işten eve dönerken otobüsteki bel ağrım haricinde bi şikayetim yok çok şükür. bizden haberler böyle bakalım herkes nasıl iyidir inşallah?
@maral26 'dan haberi olan var mı ? nasılmış Musab bebeğimiz?
geçmişi okumadım , başka varsa doğum yapan diğer annişlere hayırlı olsun, bebeğinin sağlığı için dua bekleyen annelere de Rabbim yardımcı olsun.. isim isim olmasa da topluca her namazdan sonra duamdasınız
ne kadar açılman var canım senin? bi de ne zaman başladı açılman ?
Burada okudum canım bi anne yazmıştı.
Kısa boylu anneleri tedirgin edebileceği hiç aklıma gelmedi. Benim annem 1.55 boyunda beni ve kardeşimi normal doğurmuş rahatça. Benim anladığım boy uzadıkça kalça kemiklerin daha geniş olduğu. Bikaç arkadaşımdan ufak tefekler die illa çatı muayenesi istemişti de drları. Uzun görünce de nasılsa geniştir die istenmeyebiliyor.
canım ablamla ben aynı boydayız, onun çatısı dar, benimki değil.
bu arada akıntı noktasında benimde yürürken, ayakta kaldığımda veya idrara sıkıştığımda aşırı derecede artıyor..
Bana da garip geldi de sitelerde görünce acaba alsam mı dedim, gerek ölmüyorsa hiç almayımCanım ne kadar kabarık bir liste o öyle, valla ben onların üçte birini koydum çantaya.
Evlilik cüzdanı vs. işe yaramıyor.
bayıldım bende.evet duymuştum böyle ilginç aşermeleri bizim aramızda da varmış baksana. ay bende çok merak ediyorum aşermeyi ama hiç.olmadı bende
ben bir normal aşersem anlayacağım da.Kaldı ki taş toprak aşereyim.Ćok güzel cnm tavsiye ederim :)
ben bir normal aşersem anlayacağım da.Kaldı ki taş toprak aşereyim.
ya cok ilginc ilk defa yiyenivduyfum birsey eksikliginden olmasn canimvallahi yiyorum yalıyorum gördüğüm yerde cnm ya alamıyorum kendimi bende duymuştum hatta gülüyodum benim başıma geldi baksana
ya cok ilginc ilk defa yiyenivduyfum birsey eksikliginden olmasn canim
Ya hic belli olmuyr bende sezaryen diye rahattm .gecen aniden sancilandm alttan da muaywne etti ebe. Hemde hic uygun degilkenkızlar bişey sorcam.bu benim 2.doğumum olacak.ilki sezaryendi.20 mayısta son kontrolüme gideceğim. o gün sezaryen gününü kesinleştireceğiz.doktor çatı muayenesi falan yapmaz dimi?yada açıklık falan var mı diye bakmaz dimi?yoksa ben her ihtimale karşı doğuma gidiyormuşum gibi tüm hazırlığımı yapıp(ağda vs) öyle mi gideyim.sezaryen günü yüksek ihtimal 1/2 haziran olacak.
Kızkar bebek eşyalarını hangi sabunla yıkadınız ve oda temizliğinde temizleyici olarak ne kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?