2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bayıldım bende.evet duymuştum böyle ilginç aşermeleri bizim aramızda da varmış baksana.ay bende çok merak ediyorum aşermeyi ama hiç.olmadı bende

geçmiş olsun.çabuk atlatırsın inşallah

canim 34+5 ten beri 4 cm acilmam var

kızlar bişey sorcam.bu benim 2.doğumum olacak.ilki sezaryendi.20 mayısta son kontrolüme gideceğim. o gün sezaryen gününü kesinleştireceğiz.doktor çatı muayenesi falan yapmaz dimi?yada açıklık falan var mı diye bakmaz dimi?yoksa ben her ihtimale karşı doğuma gidiyormuşum gibi tüm hazırlığımı yapıp(ağda vs) öyle mi gideyim.sezaryen günü yüksek ihtimal 1/2 haziran olacak.

canım ablamla ben aynı boydayız, onun çatısı dar, benimki değil.
bu arada akıntı noktasında benimde yürürken, ayakta kaldığımda veya idrara sıkıştığımda aşırı derecede artıyor..

Nasılsınız kızlarr.. Beni sormayın bitiğim.. Misafir odasıyla oturma odasının temizliği bitti, tüller yıkandı örtüler yıkandı ütülendi yerleştirildi.. Bi yatak odası, bi mutfak kaldı onları da anneme havale edicem.. Fena yoruldum, hele cam silmek bu şekilde daha bir eziyetli oluyormuş..

Akinti benim de oyle.. cati muayeneaine bu hafta gidicem prs ya da cuma heyecanliyim. Bana kalsa yarin gidicem de haftam dolmus olmuyor. Prs tam 37+0 olacagim buyuk ihtimalle o zaman giderim.

altta dudak kısmında bir huzursuzlugum var sol tarafta bilmiyorum sivilce mi var hafif sismis yürürken rahatsiz ediyor. Varis mi oldu orasi yoksa diye dusunuyorum. Ins. Geçer yürürken cok huzursuz oluyorum. Bi arkadasimda oyle varis olmustu gebelikte

kızlar ben uyumaya çalışayım. sabah hastaneye gideceğim ya uyumaz yarın uykusuz kalırım huyum kurusun zorlayayım kendimi uyumaya.
aylardır gitmediğim dr bakalım ne diyecek
yol da uzak ne giysem de daralması diye düşünüp duruyorum. artık sabah kalkınca rahat birşeyler seçerim artık.
üzerime olan kıyafetler de o kadar az ki

yatayım dedim ya tepişik durmuyor yerinde severekten uyuyayım o da yatar inş

bakkal amca bakkal amcaaaa
3 ü var yapamıyorum yardımsız ben de bir sıkıntı var ama anlayamadım yada gerildikçe yapamıyorum.
bir arkadaş traş mak. demişti dün gece gittim onu da aldım.Bakalım onu deneyeceğim bi.doğumu bıraktım bunu düşünüyorum.

Eklentiler

• novidad.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 67
  • philips_hq.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 81
  • SG_2634563.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 70
Ya hic belli olmuyr bende sezaryen diye rahattm .gecen aniden sancilandm alttan da muaywne etti ebe. Hemde hic uygun degilken

[QU="archimama, post: 40923710, member: 674409"]Günaydınn Kızlar..
Canım benim de nst ye her girişimde nasıl oluyorsa hareketleri çok azalıyor. Hemşire karnımı sallıyo ki hareket etsin diye .. Artık oraya girince geriliyo mu noluyosa :) yolda giderken bile kıpır kıpır olan kızım nst de çok az hareket ediyor.. Benimki de akşamları daha çok hareketli ve karnım dalga dalga aynen korkulacak bişey yok endişelenme :)[/QUOTE]
Ayy canim sagol icim rahatlad...bide damar atio gibi surekli bisey oluo sanki bebek hizli hizli nefes alip verio gibi gobegimden uc dört parmak yukarda öyle bişey varmi sendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…