- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.601
Olsun bazen plasentanın yapısından kaynaklı bile olabiliyor bu durumlar,bebeğinin kilosu da gayet iyi.Tabiki bizlere hiç bir zaman yeterli gelmiyor bu rakamlar anlıyorum seni,biraz daha sabrederse kızımız daha iyi olur kilosuda inşallah.Açıkçası ben 3000 gr olur diye bekliyodum dr umuz plasentanın yaşlandığından bahsetti.sebebi hipertansiyon,sigara ve stresmiş. Bende 3 üde yok. Benim damar yapımdan kaynaklanabilirmiş. Buda ilerde hipertansiyona yatkın olduğumu gösteriyomuş. Ben yatışa devam eşim yemeğe girişti.
Evet ya kömürü bende duymuştum annemden :))Bi komşumuz limon kabuğu yiyormus hamileyken bildiğiniz kabuğunu.daha ötesi var Bi akraba da kömür yiyormus.kömürlük kömürlük gezip bildiginiz yiyormus
ay güldüm vitamin alın yaw. toprak neyse de tozları yeme
Doktora sor ama ihmal etme demir ilacı miktarını artırır belki.valla inanması güç geliyordu ama şahit oldum ve şaşırdım:)demekki heran herşey çekebilir canımızvallahi yiyorum yalıyorum gördüğüm yerde cnm ya alamıyorum kendimi bende duymuştum hatta gülüyodum benim başıma geldi baksana
ay güldüm vitamin alın yaw. toprak neyse de tozları yeme
Vallahi geç kalmıyayım diye 3 hafta önce yaptırdım temizliği ama yağmur yağdı doğal olarak battı camlar yinebüyük temizliği hazıranda yapmayı düşünüyorum ilk haftası yada 2. hafta geç mi olur sizce camları silinecek halılar kalkacak genel temizlik işte
Sen kendini iyi hissediyorsan geç değil bence canım.büyük temizliği hazıranda yapmayı düşünüyorum ilk haftası yada 2. hafta geç mi olur sizce camları silinecek halılar kalkacak genel temizlik işte
amin canım inşallahÇok sağol canım, sende evini çocuk sesleri eşliğinde kirlet inş. :)
yarın hemencik oluverir canım görürsün kızınıGuzel annleriiimm:)
Biz geldik doktordan , benim doktorum yoktu maalesef kongreye gitmiş..
Suratsiz bir doktora görünmek zorunda kaldım...nst sonucuma reaktif dedi , sancim yoktu...
Beni ultrasona almayıp genel ultrasona yarın git fetal doppler yaptir dedi( devlet hastanesine gidiyorum) ..neden niçin diyemedim bile, hemsire de rutin gibi bisey sayikladi...biz bisey anlamadık kocamla...
Yarin göreceğiz bakalim kizimi görebilecek miyim, ne olacak ne olmayacak...
Kendi doktorum melek gibi kadın ya..nerden çıktı kongre
He bide agrin var mi dedi...
Arada akşamları olabiliyor normal dedi...bu kadar :/
geçen karnım ağrıyo dedim annem de karın ağrısının ardından doğum olabiliyo demişti tedirgin oldu kadıncağız ben de yeni duydum cnm demek senin de öyle oldu.Evet canım doğum yaptığım gün ishal oluyormuşum gibi karnım ağrıdı. İlk belirtisi oydu 4-5 saat sonrada doğum yaptım.
Ama yaklaşık 5-6 gündür kabızlık problemim bitti, mide yanlamalarım yok sayılacak kadar azaldı.
Duymuştum ya toz,toprak yiyenleri sigara külü aşeren falan da oluyomuş. Biraz garip gibi geliyo ama başa geliyomuş demek :)bu aralar canım acayip toprak falan yemek istiyo geçen dayanamadım saksıdaki toprağı yedim bide saçma gelecek ama pencerede balkonda toz olur ya ordaki tozları gördükçe yalamak istiyorum canım çekiyo ay normal mi bu yoksa kafayı mı sıyırdım acaba
Benim dr henüz muayene teklif etmedi ama her kontrole tedirgin gidiyorum ya bakayım derse diecnm benimde boyum 173 bende bu yönden rahatım doktorum bu hafta yapacak çatı muayenesini ama bende yaptırmicam sonuçta sadece doğumda belli olur çatının geniş yada dar olması öncesinde bakmanın bi anlamı yok bence
Selam kizlar ben de kontorole gittim sonunda :) en son 32. Haftada gitmistim simdi 37. Haftamdayim. Neyse cati muayenesi oldum kendimi kastigim icin doktor bisey anlayamamis kemigine bile ulasamadim dedi bide sen boyle kasarsan zor dogurursun dedi moralim bozuldu. Bebegim sat a gore 35hafta6gunluk ama gelisimi bir hafta ondemis kilosu da 2990. Doktorum 3800 gr gecerse dogumun zor olur dedi. Epidural icin ne diyorsunuz dedim sen mutlaka yaptir bence dedi bide. Nst baglandi ilk defa hic sanci yok acilmamda hic yokmus
Hay maşallah canım böyle duydukça içime su serpiliyor. Gecen hafta 34+2 de 2.400gr 47cmdik. şuan 35+3üz. Perşembe kontrolüm var. Bi de bugün tartıldım 1 haftada 1 kg zayıflamışım.Bebeğin gelişimi çok önemli canım.
İlk kızım 35+6 da 2,310 gram 47 cm. doğmasına rağmen küveze girmemişti şükürler olsun ki.
Benim dr henüz muayene teklif etmedi ama her kontrole tedirgin gidiyorum ya bakayım derse dieBen hamilelikten önce muayene deneyimi yaşamış biriyim ama şimdi istemiyorum hiç. Korkuyorum çekiniyorum. Zaten çok hassas şuan o bölgem, oğlum hep baskı yapıyor, ağrı ve batmam oluyor sıksık..
demir eksikliğinden canımbu aralar canım acayip toprak falan yemek istiyo geçen dayanamadım saksıdaki toprağı yedim bide saçma gelecek ama pencerede balkonda toz olur ya ordaki tozları gördükçe yalamak istiyorum canım çekiyo ay normal mi bu yoksa kafayı mı sıyırdım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?