2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Olsun bazen plasentanın yapısından kaynaklı bile olabiliyor bu durumlar,bebeğinin kilosu da gayet iyi.Tabiki bizlere hiç bir zaman yeterli gelmiyor bu rakamlar anlıyorum seni,biraz daha sabrederse kızımız daha iyi olur kilosuda inşallah.

vallahi yiyorum yalıyorum gördüğüm yerde cnm ya alamıyorum kendimi bende duymuştum hatta gülüyodum benim başıma geldi baksana
Doktora sor ama ihmal etme demir ilacı miktarını artırır belki.valla inanması güç geliyordu ama şahit oldum ve şaşırdım:)demekki heran herşey çekebilir canımız

büyük temizliği hazıranda yapmayı düşünüyorum ilk haftası yada 2. hafta geç mi olur sizce camları silinecek halılar kalkacak genel temizlik işte

büyük temizliği hazıranda yapmayı düşünüyorum ilk haftası yada 2. hafta geç mi olur sizce camları silinecek halılar kalkacak genel temizlik işte
Vallahi geç kalmıyayım diye 3 hafta önce yaptırdım temizliği ama yağmur yağdı doğal olarak battı camlar yineaslında haziran geç olmaz senin için ama bebişin erken gelmek istermi onu bilemem.hava durumunu kontrol et bide mutlaka:)

Selam kizlar ben de kontorole gittim sonunda :) en son 32. Haftada gitmistim simdi 37. Haftamdayim. Neyse cati muayenesi oldum kendimi kastigim icin doktor bisey anlayamamis kemigine bile ulasamadim dedi bide sen boyle kasarsan zor dogurursun dedi moralim bozuldu. Bebegim sat a gore 35hafta6gunluk ama gelisimi bir hafta ondemis kilosu da 2990. Doktorum 3800 gr gecerse dogumun zor olur dedi. Epidural icin ne diyorsunuz dedim sen mutlaka yaptir bence dedi bide. Nst baglandi ilk defa hic sanci yok acilmamda hic yokmus

yarın hemencik oluverir canım görürsün kızını

geçen karnım ağrıyo dedim annem de karın ağrısının ardından doğum olabiliyo demişti tedirgin oldu kadıncağız ben de yeni duydum cnm demek senin de öyle oldu.
Duymuştum ya toz,toprak yiyenleri sigara külü aşeren falan da oluyomuş. Biraz garip gibi geliyo ama başa geliyomuş demek :)

Benim dr henüz muayene teklif etmedi ama her kontrole tedirgin gidiyorum ya bakayım derse die Ben hamilelikten önce muayene deneyimi yaşamış biriyim ama şimdi istemiyorum hiç. Korkuyorum çekiniyorum. Zaten çok hassas şuan o bölgem, oğlum hep baskı yapıyor, ağrı ve batmam oluyor sıksık..

Bence senin doktorunun canı sıkkınmış bugün biraz.. Bana cevapları biraz tersmiş gibi geldi de.. Ne güzel bebeğinin değerleri açılman yok sancın yok maşallah diyorum.. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin güzelim..

Akşama kadar yemek kanalı izlersem böyle olur bezelye yemeğine sucuk koydum bakalım eşim eve gelince ne diyecek.. Bu evde oturmalar bana iyi gelmedi akşama kadar kasıldım durdum yani öyle ki yoruldum artık kasılmaktan.. İşe mi dönsem naapsam??

Bebeğin gelişimi çok önemli canım.

İlk kızım 35+6 da 2,310 gram 47 cm. doğmasına rağmen küveze girmemişti şükürler olsun ki.
Hay maşallah canım böyle duydukça içime su serpiliyor. Gecen hafta 34+2 de 2.400gr 47cmdik. şuan 35+3üz. Perşembe kontrolüm var. Bi de bugün tartıldım 1 haftada 1 kg zayıflamışım. Doğum yaklaşınca zayıflanırmış diolardı burda. Bilmiyorum ama doğumum oldukça yakın gibi hissediyorum. Hayırlısı

Teklif etmediyse bu iyi benimki de etmemişti ben sordum burda çok konuşuluyor diye, doğuma geldiğin zaman bakıcaz dedi.. Senin ki de öyle düşünüyor olabilir...

demir eksikliğinden canım

temizlik işini bence olabildiğince çabuk bitirmek lazım. kendim de bitirmeden de :) Sonra artık temiz düzenli tutmak lazım. sezeryan olacakların avantajı ne güzel günü belli. normal doğum ne zaman olacağı belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…