- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.661
Günaydın arkadaşlar.Ay Allahım nasıl baş ağrısı yaşıyorum şu an anlatamam
Ah canim zaten cok soguk burasi bi de onu yapsam donarim heraldeGünaydın arkadaşlar.
Canım buz torbası koy başına enselerine çok işe yarıyor.
Sıcak suya toz zencefil limon bal. Tek gecerim.geçmiş olsunGünaydın herkese ben çok kötü soğuk almışım Boğaz'ım çok ağrıyor çok terliyorum tarçın Ihlamur içtim başka ne yapabilirim??
Günaydın kızlar. Aranızda hemorıid olup iyileşen oldu mu? Hamileliğin ilk aylarında kabız olmuştum o dönem başlamıştı küçücük, artık kabızlık problemi yaşamıyorum şükür ama orda oluşan meme büyüdü, ve bikaç gündür hafif hafif ağrı da yapıyo, ben içeri sokuyorum o dışarı çıkıyokusura bakmayın açık açık yazdım da napim utanıyorum kimseyle paylaşamadım
Kızlar günaydın hepinizemusmutlu , ağrısız , güzel bi gün geçerelim inşallah hep beraber bugün burda da hava çok güzel maaşallah tam yaz havası dışarı çıkıp gezesim varr sabah sabah
merak etme , bebişlerin gelmesine çook az kaldı, sıkılmaya zaman bile bulamazsın.hazırlıkların tamammı?
Hemen Hemen her şeyi tam canım .
arkadaşım artık arada ses verin, gerçekten görünmeyenleri merak ediyoruz..bu arada şiddetli bel ağrısı bende yaşıyorum, hemde gün içerisinde bikaç defa..
Ama benim bebk geriden geliyor geç doğarsa boşu boşuna izin kullanmış olacam.37den sonra üstüne para versen bile çalışman yasak canım
Benim de geriden geliyo canim ama doktor bebegin minyon olacagini soyledi yani dogum tarihi değişmiyor oyuzden 37 de ayrilman lazim 32 haftalik raporunu aldigin tarihten 5 hafta sonraAma benim bebk geriden geliyor geç doğarsa boşu boşuna izin kullanmış olacam.
Ben de çok çektim cnm kabızlıktan şurda 1-2 aydır ancak düzene girdi ama hemoroidler geçmedi ya hafif zorlayınca bile büyüyo ağrı sızı kanama falan olmadı çok şükür ama normal doğuma engel olcak diye korkuyorum inşallah bi etkisi olmazGünaydın kızlar. Aranızda hemorıid olup iyileşen oldu mu? Hamileliğin ilk aylarında kabız olmuştum o dönem başlamıştı küçücük, artık kabızlık problemi yaşamıyorum şükür ama orda oluşan meme büyüdü, ve bikaç gündür hafif hafif ağrı da yapıyo, ben içeri sokuyorum o dışarı çıkıyokusura bakmayın açık açık yazdım da napim utanıyorum kimseyle paylaşamadım
Benim bebek erkek olduğundan mı nedir saatte 20 yi geçiyordur hareketleri. Bence bebeğe bağlı bir durumbenım kız saatte 10 kere haraket etmıyor belli zamanlarda yemekten sonra ve gece hareket edıyor herkeste saatte 10 defa mı hareket
Ben o kadar takip etmiyorum tatlım. Bizimki de özellikle akşam babası geldikten sonra çok hareket ediyor. Gün içinde yer değiştiriyor hafif hafif. Bu ara da epey azaldı hareketleri. Enerjisini doğuma sakliyor sanirim. :)benım kız saatte 10 kere haraket etmıyor belli zamanlarda yemekten sonra ve gece hareket edıyor herkeste saatte 10 defa mı hareket
Günaydın herkese ben çok kötü soğuk almışım Boğaz'ım çok ağrıyor çok terliyorum tarçın Ihlamur içtim başka ne yapabilirim??
devlet SAT a göre veriyomuş izni canım. 37den sonra çalışman kurallara göre yasak yani geriden de gelse farketmiyormuşAma benim bebk geriden geliyor geç doğarsa boşu boşuna izin kullanmış olacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?