- 16 Mayıs 2014
- 108
- 17
- 68
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.641
Kızlar dünden beri geçmeyen kasık ve vajina ağrısı sebebiyle bugün dr um acil kontrole çağırdı 1.5 cm açılmam çıktı kızım kanala yerleşmiş. 35+1 iz ama 2750 gr kilomuz 50 cm boyumuz çıktı ,yaşıtlarından 10 gün ileride dedi dr umuz.günde 3 tane magnezyuma ve gunde 6 kez adalat crone a devam edicekmişiz. Tam yatak istirahati verdi. Yemegi bile yatarak yememi istedi.Kızım dogmak istiyomuş. Sizlerdede kasık ağrısı oluyorsa dikkate alın belki sizinkide ciddi bişey olabilir.
Bende haci sakir granul sabunla yikadim hic güzel kokmuo biraz takintiliyim koku knusunda sonra tekrar bingo bebek yumuşatıcı siyla yikadim güzel kokyuoCanım dalin'in toz sabunuyla yıkadım ben
Bende haci sakir granul sabunla yikadim hic güzel kokmuo biraz takintiliyim koku knusunda sonra tekrar bingo bebek yumuşatıcı siyla yikadim güzel kokyuo
Ya kızlar en çok korktuğum sanci felan gelince anlamicakmiyim diyorum
Canim cok tatli diildir bu haftalara kadar gezdim artık cok yoruluyorum ellerim ayaklarım sis o kadar agrilarim oluodu ama misafirim hic bitmedi esimin tarafından malesef cok yatiya misafir geldi cok sinirleniyodum otur onlar yapsın diyolar ama sinirimden inadimdan kimseye ay oy etmedim bütün islere kosturdum isler bitip yataga yatinca ayaklarimin agrisina uyuyamiodum.simdide bi yerim agrisa kasiklarim felan ayakta kalmaktandir diyorum ne bilim bebek hareket ettikce tam tuvaletimi yaptigim yere bazen ağrı girio tuvaletim oluncada oluo tuvalet im varya bebek de baskı yapinca ondandir diyorum. Bu sancılar nasıl oluo acaba.dogurcam gitcem ben hala yok yok diildir dicem heralde:))) bide bir haftadir ishalim doguma yakin ishal olunurmus bakalım yarın randevum var doktor ne dicek...
Günaydın kuzucuuumGünaydın hanımlar, nasılsınız?
Ben bu sabah sancıyla uyandım, bi yarım saat falan sürdü. Çok şükür geçti. Aynı adet agrısı gibiydi belime ve kasıklarıma vurdu. Üşüdüğümden mi oldu bilmiyorum ama epey korktum.
Kızımın bu hafta gelmemesi lazım doktorumuz şehir dışındaönümüzdeki hafta gelsin.
Eşimle haftasonu Artvin'e gitmeyi düşünüyorduk fakat gitmeyeceğim sanırım.
Günaydın güzel anneler ve minnakları
Günaydın canlarrGünaydın hanımlar...
Çooook geçmiş olsun canımGünaydın herkese ben çok kötü soğuk almışım Boğaz'ım çok ağrıyor çok terliyorum tarçın Ihlamur içtim başka ne yapabilirim??
Günaydın canımm nasılsın napıyosun bakem?Gunaydin kizlarr
Dun internetimiz yoktu bakamadim buraya gecmisi okuyorum 1.5 saattir
Hepimiz icin guzel bir gun olsun insallah
Ben bir az daha sekerleme yapayim
haklisin canim. :) takip ediyorum bakalim hafif bel agrisi var ama sancim yok şükür :)Günaydın kuzucuuumyalancı sancıdır o sancı ama düzenli hal gelirse hastaneye gitmek gerekiyormuş. Bence gezmeleri ertelemek lazım senin haftan ileri çünkü
Bizde haftaya pitir pitir dogumlar baslayacak bence :)Kızlar şimdi mayıs annelerinin topiğine baktım dün 6 tane doğum olmuşonları okudukça heyecanlanıyor insan bizde 1 ay sonra pıtır pıtır doğurmaya başlıcaz 4'ü normal doğum , 2'side sezeryandı sizde bir bakın isterseniz hepsi dün yazmış allah hepimizin yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?