2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya kızlar en çok korktuğum sanci felan gelince anlamicakmiyim diyorum
Canim cok tatli diildir bu haftalara kadar gezdim artık cok yoruluyorum ellerim ayaklarım sis o kadar agrilarim oluodu ama misafirim hic bitmedi esimin tarafından malesef cok yatiya misafir geldi cok sinirleniyodum otur onlar yapsın diyolar ama sinirimden inadimdan kimseye ay oy etmedim bütün islere kosturdum isler bitip yataga yatinca ayaklarimin agrisina uyuyamiodum.simdide bi yerim agrisa kasiklarim felan ayakta kalmaktandir diyorum ne bilim bebek hareket ettikce tam tuvaletimi yaptigim yere bazen ağrı girio tuvaletim oluncada oluo tuvalet im varya bebek de baskı yapinca ondandir diyorum. Bu sancılar nasıl oluo acaba.dogurcam gitcem ben hala yok yok diildir dicem heralde:))) bide bir haftadir ishalim doguma yakin ishal olunurmus bakalım yarın randevum var doktor ne dicek...

Canım allah yardımcın olsun , hakkında hayırlısı .. Senin minik erkenden annesi kucagına alsın istiyor demek ki doğsada kilosu boyu gayet iyi canım stres yapma kendini bol bol dinlen

Bende haci sakir granul sabunla yikadim hic güzel kokmuo biraz takintiliyim koku knusunda sonra tekrar bingo bebek yumuşatıcı siyla yikadim güzel kokyuo

Canım ben biraz tembelim galiba henüz yıkamadım daha bebisin kıyafetlerini haftaya yıkıycam ama cevremdekiler dalini önerince bende onu aldım , burdaki cogu kişide kullanmış memnunlar canım

Valla canım benim haftam senden önde olmadıgı halde , bazen sancım oluyor korkuyorum hergün rüyalar görüorum çok sıkıldım bi an önce haftan dolsunda bebegimi kucagıma alayım istiyorum çok strese giriyorum günler yaklaştıkça

Selam kizlar, Cok saolun desteginiz ve yorumlariniz icin. Yeni gittigim doktor kilosu 2544gr, acil alinmasi gereken bir durumun yok, sezeryan olmasi sart degil bebek durabildigi kdr durabilir ama ben suanki gorduklerime gore yorum yapiyorum diger doktorun neye gore ole dedi bilmiyorum, Bende takip ederim haftaya gelirsin tekrar yorum yaparim durumuna gore ama suan 1hafta daha bekleyebilir nst sonucunda iyi kilosuda kotu degil dedi. En kotu durumda suni sanciyla normal dogum denenebilir dedi. Icim azda olsa rahatladi cunku obur doktorum cok kesin ve net konusmustu ve kilosu 2400gr demisti su durumda 100gr bile onemli benim icin. Pers eski doktoruma tekrar gidicem bakalim ne dicek. Hayirlisi insallah...

Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Ben bu sabah sancıyla uyandım, bi yarım saat falan sürdü. Çok şükür geçti. Aynı adet agrısı gibiydi belime ve kasıklarıma vurdu. Üşüdüğümden mi oldu bilmiyorum ama epey korktum.
Kızımın bu hafta gelmemesi lazım doktorumuz şehir dışında önümüzdeki hafta gelsin.

Eşimle haftasonu Artvin'e gitmeyi düşünüyorduk fakat gitmeyeceğim sanırım.

Günaydın herkese ben çok kötü soğuk almışım Boğaz'ım çok ağrıyor çok terliyorum tarçın Ihlamur içtim başka ne yapabilirim??

Kızlar günaydın hepinize musmutlu , ağrısız , güzel bi gün geçerelim inşallah hep beraber bugün burda da hava çok güzel maaşallah tam yaz havası dışarı çıkıp gezesim varr sabah sabah

Günaydın kuzucuuum yalancı sancıdır o sancı ama düzenli hal gelirse hastaneye gitmek gerekiyormuş. Bence gezmeleri ertelemek lazım senin haftan ileri çünkü
Günaydın güzel anneler ve minnakları

Günaydın hanımlar...
Günaydın canlarr
Günaydın herkese ben çok kötü soğuk almışım Boğaz'ım çok ağrıyor çok terliyorum tarçın Ihlamur içtim başka ne yapabilirim??
Çooook geçmiş olsun canım ılık duş alıp terleyerek dinlenerek atlatmak daha kolay oluyor.
Gunaydin kizlarr
Dun internetimiz yoktu bakamadim buraya gecmisi okuyorum 1.5 saattir
Hepimiz icin guzel bir gun olsun insallah
Ben bir az daha sekerleme yapayim
Günaydın canımm nasılsın napıyosun bakem?

herkese günaydınnn hasta annişlere geçmiş olsun. aman dikkat özellikle öksürük olmamaya çalışın. mazallah doğum zamanı öksürük olursanız dikişler çok fena zorluo buarada çatı gemişliği malesef boya filan bakmıo benim boyum 170 ama 13 saat sancıya rağmen sıfır açılmam oldu mecburi sezaryen oldun. ablam 157 çatır çatır 3 tane doğurdu hemde 1 er saat sürdü doğumu. rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize sağlıkla inş.

Kızlar şimdi mayıs annelerinin topiğine baktım dün 6 tane doğum olmuş onları okudukça heyecanlanıyor insan bizde 1 ay sonra pıtır pıtır doğurmaya başlıcaz 4'ü normal doğum , 2'side sezeryandı sizde bir bakın isterseniz hepsi dün yazmış allah hepimizin yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Günaydın kuzucuuum yalancı sancıdır o sancı ama düzenli hal gelirse hastaneye gitmek gerekiyormuş. Bence gezmeleri ertelemek lazım senin haftan ileri çünkü
haklisin canim. :) takip ediyorum bakalim hafif bel agrisi var ama sancim yok şükür :)

Bizde haftaya pitir pitir dogumlar baslayacak bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…