2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım biz bebeğin arabasıyla oto koltuğunu ayrı ayrı aldık. kendi a rabamız var, o yüzden bebek arabasını fazla kullanmayacağımızı düşündüğüm için 250 liraya bi bebek arabası aldık. çok da güzel valla. koltuğu tam yatıyor, puset haline geliyor. bence bebek arabası çok kullanmayacaklar için o kadar para verip almaya hiç gerek yok.

Kızkar bebek eşyalarını hangi sabunla yıkadınız ve oda temizliğinde temizleyici olarak ne kullandınız
hacışakir in granül sabun makine deterjanıyla yıkıycam ben. oda temizliği yapmadım çünkü yatakodama beşik aldım ama amway'in LOC ile temizliyorum artık tüm evi. viledaya domestos kullanırdım eskiden. beşiğini de sirkeli suyla silicem 2-3 kez. en sağlıklısı oymuş.

bütün gün temizlik yaptım çok yoruldum şuan oğluşumun ittirmelerini izliyorum ufacık ayağı çıkıyo ayy nasıl mutlu oluyorum anlatamam 2 hafta daha sabretsin sonra hemen gelsin istiyorum ya bide bu hamilelikten çok sıkıldım bide kızlar karnım aşşağıda ve sivrildi iyice erkek bebekte öyle olurmuş da yinede bi sorayım sizlerin nasıl bide bazen küçülüyo karnım bazen büyüyo anlamadım gitti

Günlerdir evde yalniz basıma olmaktan bunaldim.babamız hep iste:-( hoş iste olmasda buara azcik üzdü bizi evde olsada kari yok bize de.bizde kizimla attık kendimizi dışarılara.hic huyum değildir sevmem yalniz gzinmeyi ama evde otursam kafayı yora yora boşuna uzcm meleğini de.eniysi çık dışarılara dedim kendime. 2 den beri disarlardayiz...ohh ıy geldi...azcikda alışveriş iyi geliyor biz kadınlara

Rica ederim.nette bi videosu var bi kadın anlatio aynen öyle iste..yani ben ciftyonlu travel sistem istedgmden ikisi biarada olunca 700-800 den baslio bu çok uygun geldi oyuzden inş meleğim de bizde rahat ederiZ
Peki ilk doğduğu andan itibaren kullanılıyor mu bu araba.Çok uygunmuş valla fiyatı canım,0-36 ay diyor gerçi ama

Kızlar dünden beri geçmeyen kasık ve vajina ağrısı sebebiyle bugün dr um acil kontrole çağırdı 1.5 cm açılmam çıktı kızım kanala yerleşmiş. 35+1 iz ama 2750 gr kilomuz 50 cm boyumuz çıktı ,yaşıtlarından 10 gün ileride dedi dr umuz.günde 3 tane magnezyuma ve gunde 6 kez adalat crone a devam edicekmişiz. Tam yatak istirahati verdi. Yemegi bile yatarak yememi istedi.Kızım dogmak istiyomuş. Sizlerdede kasık ağrısı oluyorsa dikkate alın belki sizinkide ciddi bişey olabilir.

bu aralar canım acayip toprak falan yemek istiyo geçen dayanamadım saksıdaki toprağı yedim bide saçma gelecek ama pencerede balkonda toz olur ya ordaki tozları gördükçe yalamak istiyorum canım çekiyo ay normal mi bu yoksa kafayı mı sıyırdım acaba

Son düzenleme:
Maşallah kilosu boyu çok iyiymiş,aman diyeyim yat dinlen.Bir olumsuzluk olsa da korkma kızın çok iyi maşallah.

Ya Allah'ım Sevilay yeminle gülmekten altıma işeteceksin beni ya.Canım ben küçükken yapıyormuşum onu,gelen misafirlerin terlik altını falan yalıyormuşum düşün.Duvarları yalıyormuşum.Demir eksikliği demiş doktor,hala pek severim o kokuları demir,toprak kokusu vs.

Küçükken vardı bende aynıları hatırlıyorum.yağmur sonrası o toprak kokusuna oluyordum.ruzgar sonrasi pencere önlerini parmakla atiodum ağzıma:-D

kız napim dayanamıyorum o kadar güzel geliyo ki anlatamam sanırım demir eksikliğinden oluyo

ciddenmi.duymuştum böyle canı toprak çeken falan ama ilk kez canı isteyen birine şahit oldum:))kız yeme toprak falan taş olur böbreklerinde.ahahaaa geçici bir durumdur sanırım sabırlı ol tut kendini

kız napim dayanamıyorum o kadar güzel geliyo ki anlatamam sanırım demir eksikliğinden oluyo
Evet canım büyük ihtimalle o yüzden olabilir,bir de büyükler derler ki bazen hamile kadınların canı yenmeyecek şeylerde çekebilirmiş.Kim ne derse desin,ben bu söylenenlere inanıyorum bazen.

Maşallah kilosu boyu çok iyiymiş,aman diyeyim yat dinlen.Bir olumsuzluk olsa da korkma kızın çok iyi maşallah.
Açıkçası ben 3000 gr olur diye bekliyodum dr umuz plasentanın yaşlandığından bahsetti.sebebi hipertansiyon,sigara ve stresmiş. Bende 3 üde yok. Benim damar yapımdan kaynaklanabilirmiş. Buda ilerde hipertansiyona yatkın olduğumu gösteriyomuş. Ben yatışa devam eşim yemeğe girişti.

ciddenmi.duymuştum böyle canı toprak çeken falan ama ilk kez canı isteyen birine şahit oldum:))kız yeme toprak falan taş olur böbreklerinde.ahahaaa geçici bir durumdur sanırım sabırlı ol tut kendini

vallahi yiyorum yalıyorum gördüğüm yerde cnm ya alamıyorum kendimi bende duymuştum hatta gülüyodum benim başıma geldi baksana

Evet canım büyük ihtimalle o yüzden olabilir,bir de büyükler derler ki bazen hamile kadınların canı yenmeyecek şeylerde çekebilirmiş.Kim ne derse desin,ben bu söylenenlere inanıyorum bazen.

Bi komşumuz limon kabuğu yiyormus hamileyken bildiğiniz kabuğunu.daha ötesi var Bi akraba da kömür yiyormus.kömürlük kömürlük gezip bildiginiz yiyormus

Küçükken vardı bende aynıları hatırlıyorum.yağmur sonrası o toprak kokusuna oluyordum.ruzgar sonrasi pencere önlerini parmakla atiodum ağzıma:-D

ay güldüm vitamin alın yaw. toprak neyse de tozları yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…