2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Selam, bugun kontrolum var. Gecen hafta 7 tup kan vermistim. Sonuclarin bazilarini netten gordum de,tabi doktor daha iyi anlar. Bugune cagirmisti. Bakalim ne diyecek. Kahverengi akinti 1 gun oldu bende,bi daha olmadi. Cok kusuyorum bu arada. Hicbisey fayda etmiyo bana. Ilk bebegimde de boyleydim . 9 ay kustum. Yanimda posetle geziyorum.

kızlar bişey sorucam benden sürekli sulu akıntı geliyor dr a söyledim progestandandır dedi ama bilmiyorum bu amniyon sıvısı sızıntı yapabiliyormuş ya korktum açıkçası cuma akşamı söylicem tekrardan ama amniyon sıvısı azalırsa ultrasonla bunu görebiliyolarmış galiba bakalım ne diyecek.

Cnm nmQUOTE="luckystar_34, post: 37730315, member: 575368"]kızlar bişey sorucam benden sürekli sulu akıntı geliyor dr a söyledim progestandandır dedi ama bilmiyorum bu amniyon sıvısı sızıntı yapabiliyormuş ya korktum açıkçası cuma akşamı söylicem tekrardan ama amniyon sıvısı azalırsa ultrasonla bunu görebiliyolarmış galiba bakalım ne diyecek.[/QUOTE]
Cnm o sivinin kendine ozgu bir kokusu oluyo kivamli oluyor .ultrasonda bakiliyo bide eczanede kagit satiliyomus oniunlada bakabiliyosun bol su ic

Arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor.Ben en son yazılanları okuyabiliyorum.Normalde Adana da yaşıyorum ama geçici süreliğine Antep e geldim.Burda internet sıkıntısı var.Gün içinde çoğu zaman çekmiyor.Birde cepten bağlanınca sıkı takip edemiyorum yazılanları.Yeni katılan hamişler hoşgelmiş.
2 li test yaptıracak olanlar kacıncı haftada yaptırıyıorduk acaba yakın zamanda yaptıracak olan var mı acaba?

bizimkiler de hala 3 çocuk desin dursun 2 haftada 1 45 tl veriyorum muayeneye. devlete gitsen 3 saat sıra bekle...
Sağlıkla doğsunlar ama bizde gerçekten şartlar kötü, özelde muayene 75 tl şu rutin kan testleri toxoplazma rubella falan yapılan içinse 280 tl verdik. Lekelenmelerim olduğu için şimdiye kadar 4 kere gittik, hem sgk hem özel sigortam var ama bilin bakalım burdaki özel sigortalar hamilelikteki doktor kontrollerini kapsamıyor, ayrı paket alman lazım, yani hasta yerine bile koymuyorlar. İkinci çocuğum malum yaş artık biraz ilerleyince de insan devlete gitmeye çekiniyor nolur nolmaz diye. Çalışanlar için doğum izninin uzatılacağını duydum geçenlerde ama herzaman öyle bişeyler ortaya çıkıp sonra düzgün bişey yapılmıyor, keşke şartlarımız daha insani olsa. Ben çok çekiniyorum daha yeni devlet hastanesinde hoca arkadaşımın gelinlerini perişan ettiler doğumda, doğamadı da zaten özele götürdüler, gece özeller almadı, sabahı beklediler ama bu arada kadın mahvoldu. Of inşallah bunlar sadece istisnalardır demek istiyorum, iyi olanları mutlaka vardır.

Doktorum beni 12.haftada çağırdı.sanırım 11 ve 14. hafta aralığında yapılıyormusş.

Selam arkadaşlar.

Bizde 24 Kasımda 2 li tarama için gideceğiz. Tam 12 haftalık olmuş olacağız inş.

Bende özel hastaneye muayene ücreti 60 tl. veriyorum.

Bu arada bulantılarım da tam olarak geçmedi ama serumdan sonra şükür hiç çıkartmadım. 1 hafta oldu taktıralı ama hala bulantım var, o zamanki kadar şiddetli olmasa da.

bana eşim yapıyor iğneyi cnm, kendim yapamam ya sabah işe gitmeden yapıyoruz...
bende aynı dozu kullanıyorum..şimdilik bacaktan yapıyorum ama şimdiden morardı neden bilmiyorum..halbuki daha önceden deneyimim var kolaylıkla göbekten yapıyordum şimdi cesaret edemiyorum..eşimde önceki hamilelğimde yapıyordu ama unutmuş tekrara öğrenince koldan yapacak sonraları...
senin daha önce düşük yaşamışmıydın?sorun neydi bnm ki protein s eksiklşği ama çok düşük değil aslında daha önce düşük yaşadığım için tekrara iğne vurulmama gerektiğini söyledi dr.ben yinede çok gerekli olmadığını düşünsemde risk almamak için yine vuruluyorum..Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

Bu arada bulantılarım da tam olarak geçmedi ama serumdan sonra şükür hiç çıkartmadım. 1 hafta oldu taktıralı ama hala bulantım var, o zamanki kadar şiddetli olmasa da.
çok geçmiş olsun..hastanedemi hep yattın..çok zor gerçekten..ben de ilk hamileliğimde 9 ay çektim..zaten gastrit reflü her daim mide sorunum var artık alıştım..

Merhaba sevgili anneler kan değeriniz nasıl benim 11.1 cikti. Referans aralığı en düşük 12 olmalı. Doktor çok düşük değil ama normalin altında dedi önemli olan doğuma kadar bu değeri korumak dedi ama nasıl olacak bilmiyorum hiç

Canim benimde heterozogot.ama doktorum sadece kan sulandirici verdi. Hatta bugun tekrar pihtilasma testi yaptirdim sonuclar gayet guzel. Neden sana igne verdiki. Benimdr 2 tane heterezigot

Canim benimde heterozogot.ama doktorum sadece kan sulandirici verdi. Hatta bugun tekrar pihtilasma testi yaptirdim sonuclar gayet guzel. Neden sana igne verdiki. Benimdr 2 tane heterezigot

cnm benım tüp bebek o yüzden vermiş olabilirler. coraspin de kullanıyorum.
en iyi cevabı hemetalog bilir. devam edersem bende mutlaka hematolağa görünücem cnm.

benım 13,1 çıktı. demir ilaçları veriyorlar bu yüzden zaten 12. haftadan sonra sanırım. artar senınkıde çok düşük diil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…