2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar ben cuma devlet hastanesine gidicem ya bu ilk yapilan testler yani kan idrar vs. Yaptiran oldumu ?
Ac mi gidilmeli tokmu ?
Ben cnki gittigim hastanede degilde devletde yaptircam randevum da oglen 1 de .

Herkese meraba..Ben de Allah izin verirse Haziran annelerinden olucam..Umarım burda birbirimize destek oluruz.Benim de fazlasıyla mide bulantım ve hamileliğe bağlı migren şikayetlerim var.Tabi sürekli uyku ve yatma isteği dışında:)Şimdiden herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim...

çok geçmiş olsun..hastanedemi hep yattın..çok zor gerçekten..ben de ilk hamileliğimde 9 ay çektim..zaten gastrit reflü her daim mide sorunum var artık alıştım..

Yatış yapacaklardı ama istedim canım. 2000 cc serumu arka arkaya takındım geldim, içine ne kattılar bilmiyorum ama 6 enjektör ilaç koydular, onlar kusmamı engelledi. Bulantılarda bir geçse harika olacak.

Kizlar ben cuma devlet hastanesine gidicem ya bu ilk yapilan testler yani kan idrar vs. Yaptiran oldumu ?
Ac mi gidilmeli tokmu ?
Ben cnki gittigim hastanede degilde devletde yaptircam randevum da oglen 1 de .

Benim randevum da saat 2 deydi, öğlen vermiştim kanlarımı.

Merhaba. Hoş geldin. Günlerimiz aynıymış sizinle.

Kızlarrr selam herkese nasılsınız bayadır giremedim doğdu düzgün, valla bi sigaradan nefret ettim tatlı tuzlu tiksinti yok yola devam

Hoşbulduk..Kısmet işte..:) Sizin de bulantı şikayetleriniz başladı mı?

Bulantım olmaz mı?

6. haftada başladı, 8-9 haftalarda tavan yaptı günde 8-10 kere çıkarttım.

Baktım olacak gibi değil gece acile gittim, doktorumu arayıp bilgisi dahilinde söylediği ilaçları vitaminleri katarak özel bir serum hazırladılar 2 şişe arka arkaya serum takındım. Kusmam durdu ama bulantım hafif hafif hala devam ediyor.

Kızlarrr selam herkese nasılsınız bayadır giremedim doğdu düzgün, valla bi sigaradan nefret ettim tatlı tuzlu tiksinti yok yola devam

Ohhh maşallah size, keşke sizin gibi olabilsem. Herşeyi zorunluluktan yiyorum, aç kalınca midem daha kötü oluyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..Ben daha sadece 1 kere çıkarttım bu zamana kadar. İçten içe bulanıyo çıkarmak istiyorum çıkmıyo. ben de doktoruma söylediğimde tuzlu ve kuru yiyecekler ye bunun dışında yapılacak bi şey yok demişti. Bu seruma katılan bazı ilaçlar da bebekler için tehlikeli olabiliyomuş siz de iyice araştırıp kullanın isterseniz..

İdrarda keton çıkması inan çok daha kötü sonuçlara yol açabiliyor, vücudum susuz kalması daha kötü, İlk hamileliğimde de aynı doktora gitmiştim, doktoruma güveniyorum seruma kattıkları ilaç evde de içmemiz için verdikleri emadur, metpamid yada dramamine bulantı ilacı, b6 vitamini vs. Zararsız ilaç ve vitaminler.

Ohhh maşallah size, keşke sizin gibi olabilsem. Herşeyi zorunluluktan yiyorum, aç kalınca midem daha kötü oluyor.

Valla ne yalan söyliym bende sizin gibilere özeniyorum tiksinsemde yiyemesem diyorum çünkü kilo almak istemiyorumm

Hepinize hayırlı sağlıklı gebelik ler diliyorum kızlar Rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah bebislerinizi. Biz bu maratonu bitirmek zorunda kaldık dun gece kürtaj oldum kalbi durmuş melegimin 2 hafta önce . Rabbim kimseye gostermesin inşallah. .Hepinize hayırlı akşamlar

merhaba arkadaşlarrr biz geldik kuzumla. uykusuzluk ve halsizlik dışında bir sıkıntımız yok çok şükür. sizlerde iyisinizdir inşallah

canım çok üzüldüm vardır bundada bir hayır diyebiliyorum sadece rabbim en kısa zamanda nasip etsin tekrar.

Valla ne yalan söyliym bende sizin gibilere özeniyorum tiksinsemde yiyemesem diyorum çünkü kilo almak istemiyorumm

ayyyy lütfen tövbe de ya...

Yada gel yer değiştirelim.

Yaşamayan bilemez bu durumu inan.

İnsanın 7 yaşındaki evladına muhtaç olması, bir bardak suyunu alacak gücü olmaması kadar kötü bir şey yok.

Offffff çok üzüldüm. Benimde ilk hamileliğim 9+2 günlükken sonlandırılmak zorunda kalmıştı ve 3. ay tekrar hamile kaldım şimdi 7 yaşında bir prensesim var. Lütfen sende çok üzülme gör bak biz doğum yapmadan sağlıklı bir hamilelik haberi alacağız senden.

Hiç bir belirti vermemişmiydi canım, bu sürede kanaman olmadı mı, var olan bulantıların geçti mi? göğüslerindeki şişlik indi mi?

Kusura bakma çok sordum ama bende şuan bile ya karnımda kalbi dursa nasıl anlarım diye endişeleniyorum, gerçi doktor kalbi dursa bulantın kesilir, göğüslerin söner var olan bütün belirtilerin yok olur dedi ama gelde anla.

Sana da çok geçmiş olsun canım darısı başıma :) bgn bulantı hapımı içtiğim için daha az şükür, doktor bi sıkıntı olmaz dediği için hergün içeceğim artık

hmm o kadar kötü olduğunu bilmiyordum Allah yardımcın olsun canım, inşallah en kısa zamanda geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…