- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.081
Çok güzelmiş canım gelin yatağı gibi süslü püslü güle güle kullanın.
Kaça aldınız.
Bi bilgim yoktu progestanla ilgili. Eve gelince araştırdım. İlacı almayıp istirahat etmek daha çok aklıma yatıyor.
Teşekkür ederiz teyzesi:) 65 tl ye aldık :)
Ben de aksam yuruyus yaptim alisverise gittik sanki cok lazimmis gibi. Tuz ve maydanoz almaya gitmistim tum markwti tasimisim ayip bana.
eve geldim bir sanci bir sanci. Ama hissediyorum bas kanaldafalan degil. Oyle kasiliyor. Cocuk icerde dertop olmus. Anasi kilikli dedim son ana kadar sömür 40 haftalik ya gebelik sonuna kaar kalicak. Agri o kadar acitti ki tansiyona bakayim dedim 8e 5 mi ne tuzu yasakladilar zaten dusuk tansiyonluyum ki ben. Soda ictim napayim.
sonrasında ver elini yatak. Kulce gibiyim su icmeye kalkamiyorum dua ediyorum icimden esim gelse de su istesem. Gelince hemen aradq beni kontrol et ölürüm kalirimdiye maret reklamindaki sarisingozluklu cocuk gibi dudagimi buktum
Gece 3.30da kalkip 7ye kaar gezindim 7.30 yine uyudum 11de kalktim.
Su anda iyiyiz ama kizlar ne dertler var herkesinki ayri. Ben basi insin diye ugrasiyorum kimi arkadas kanala inmis ama daha dogmasin diye uzaniyor. Rabbim bu surecte ve devaminda yardimcimiz olsun cok zormus gebelik.
Bende 35+1 im.3haftadır bende crinon jel kullanıyorum yani progesteron.kasılmaları engellemek için.son 2 hafta kesicez dedi dr.normal doğumu engellesydi söylerdi çünkü normal istediğmi biliyor.bence kullan erken gelmesinden iyidir.sancım yok diye azcık yüklensem ağrım oluyor.ne olacağı belli olmuyor risk varsa kullanmak gerek bence...Size danışmam gereken bi durum var kızlar. Bebeğim kanalda die Drum progestan fitil yazdı bugün. Doğumu engellesin die. Bugün 35+4 olduk. Ama ben almak istemiyorum bu hormonu. Araştırdımda kasılmaları önlüyormuş evet ve normal doğumuda engelliyormuş. Ben normali çok istiyorum. 1 hafta 10 gün daha doğmasın die bunu alırsam sonra normal doğumu mu engellerse die endişem var. Ne yapmalıyım? Sancım yok gibi en fazla 30larda çıktı.
çok güzel cnm güle güle kullansın prensesin .)
Çok güzel hayırli günleriniz geçsin odanızda inşallahBuda kızçemin odasından bir kare :)
Çok şükür yerleştik... Darısı gelmesine :)
Ayy bayıldım mükemmelmiş.Güle güle kullanın canım
Ah ben hayatımda ilk defa 3xl yi bile gördümoy ben de 14 te çıktım eve 17:30 da girdim. evde otur otur çıktığımda para harcamadan eve dönmez oldum. Medine ipeği ferace baktım 120 den aşağı inmedi ztn ikilemdeydim almadım. waikikiden kot uzun tunik aldım 70 e. şimdi bile göbeğim kapanıyor xxl
ben hiç ferace kullanmadığım için tek başıma karar verip alamadım. bakayım belki doğumdan sonra farklı model bakarım. onun içi gözüküyor mu ya içine badi tayt fln giysem çıksam içi belli olur mu yazın.Çok güzel hayırli günleriniz geçsin odanızda inşallah
Ayy bayıldım mükemmelmiş.Güle güle kullanın canım
Ah ben hayatımda ilk defa 3xl yi bile gördümbabam kayra da çalışıyo sağolsun devamlı pardesü getiriyo ama ferace bi başkaymış gobek büyüdükçe rahat edemeyip ferace aldım çooook rahat ettim.
ben 36. haftadayım hala yaşamadım. doğacağında ağrısınben hiç yalancı sancı yaşamadım ya oğlumun daha gelmeye hiiç niyeti yok yada sürpriz yapıp al sana sancı diyecek ve gelecek
ben hiç ferace kullanmadığım için tek başıma karar verip alamadım. bakayım belki doğumdan sonra farklı model bakarım. onun içi gözüküyor mu ya içine badi tayt fln giysem çıksam içi belli olur mu yazın.
bu medine ipeği aynı şey mi acaba ya. halim ve vaktim olsa fatih e gidip baksam esasında çok daha fazla model bulurum. hepte niyetleniyorum ama alamadım. nasip artık doğumdan sonra alırım belki. istediğim gb model bulsam sade ve yapılmayan kesimi düzgün bir şey.Kumas çok ince ama içini gostermiyo banada dubai ipeği dediler. Ben en çok bu kadar sıcaktan bunalmama rağmen onun bunaltmamasını beğendim.
Saol canım cevabın için. Şimdi hamileliğini erken doğum riskiyle geçirmiş bi arkadaşımla konuştum. Kullanmamamı söyledi. Progestan vajinanın açılmasını engelliyormuş. Normal doğum istiyorsan kullanma ama ayaklarının altına yastık koyup hep yat dedi.Bende 35+1 im.3haftadır bende crinon jel kullanıyorum yani progesteron.kasılmaları engellemek için.son 2 hafta kesicez dedi dr.normal doğumu engellesydi söylerdi çünkü normal istediğmi biliyor.bence kullan erken gelmesinden iyidir.sancım yok diye azcık yüklensem ağrım oluyor.ne olacağı belli olmuyor risk varsa kullanmak gerek bence...
dr a güvenmiyorsun başka dr a görün. kafana göre iş yapıp sonra sorun olursa pişman olma. sonuçta sade snn sağlığın değil çocuğununda adına karar veriyorsun.Saol canım cevabın için. Şimdi hamileliğini erken doğum riskiyle geçirmiş bi arkadaşımla konuştum. Kullanmamamı söyledi. Progestan vajinanın açılmasını engelliyormuş. Normal doğum istiyorsan kullanma ama ayaklarının altına yastık koyup hep yat dedi.
canım doktoruna güveniyorsan dinlemelisin bence bende de sancı çıktı 31. Hafta ben sabah akşam ağız yoluyla bu haftaya kadar kullanandim su an 34. Haftadayım bu hafta sancı çıkmadı ama dr tedbir amaçlı kullanabilirsin dedi doğum anındaki kasılma ve açılmayı engelleyeceğini düşünmüyorum o çok farklı bir evre o yüzden bence doktorunü dinlemlisinSaol canım cevabın için. Şimdi hamileliğini erken doğum riskiyle geçirmiş bi arkadaşımla konuştuCm. Kullanmamamı söyledi. Progestan vajinanın açılmasını engelliyormuş. Normal doğum istiyorsan kullanma ama ayaklarının altına yastık koyup hep yat dedi.
4 haziran sezeryan tarihim canım profa yaptırmayacam maddı olanağım yok bide para tuzağı olduğunu düşünüyorum anladığım kadarıyla yapışıklık tam olarak sezeryan sırasında anlaşılıyor bebeğin eşi rahatça ayrılabiliniyorsa alacaklar ama rahimden ayrılmakta zorlanıyorsa rahmide alacaklar sezeryan tarihi normal doğumun beklenen tarihten 10 gün önce canım hayırlısı ALLAH tan. çok takmıyorum artık ikinci gebeliğimde düşük yaptım hep kendimi suçladım çok bunalıma girmiştim 4 yaşında bir evladım var ona bakacak kimsem olmadığı için narkoz almadan kürtaja girdim 20 dakika sonra eve döndüm ilk bir hafta ruh gibi dolandım ortalıkta eşimle başka sorunlarımda vardı tabi intihar etmeyi düşündüğüm bir anda kapı zili çaldı kapıcı elinde kocaman çöp kovası sırtında taşıdığı bebeği ve karnında taşıdığı 5 aylık bebeği vardı yaani herşey kader kısmet. Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.İlginç bi yaklaşım göstermiş, sayın prof. Peki ne yapmayı düşünüyorsun, birde sezeryan olursan kaçıncı haftada olacaksın?
Saol canım tekrar bi düşünücem.canım doktoruna güveniyorsan dinlemelisin bence bende de sancı çıktı 31. Hafta ben sabah akşam ağız yoluyla bu haftaya kadar kullanandim su an 34. Haftadayım bu hafta sancı çıkmadı ama dr tedbir amaçlı kullanabilirsin dedi doğum anındaki kasılma ve açılmayı engelleyeceğini düşünmüyorum o çok farklı bir evre o yüzden bence doktorunü dinlemlisin
Haklısın canım. Zaten çocuğumun sağlığından başka bişey düşünmüyorum. Ben onun iyiliği için yapay kimyasal ne varsa uzak durdum bugüne kadar. Her vitamini yiyeceklerden almaya çalıştım. Şimdi kuyruğuna gelmişken ona hormon ilacı vermek hiç doğru gelmiyor.dr a güvenmiyorsun başka dr a görün. kafana göre iş yapıp sonra sorun olursa pişman olma. sonuçta sade snn sağlığın değil çocuğununda adına karar veriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?