2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    487
serklaj olan anneler o ip alındıktan sonra çok rahat doğum yapıyorlarmış kızlar. rahim ağzı hemen açılıyormuş. kayınvalidem eşimi ve görümcemi aynen sizin gibi 9 ay yatarak normal doğurmuş 2 saatte hem de.
 

canım hamileliğin başlarında kahverengi kanama olmuştu bende. 6.haftayla 12.hafta arasında kullanmıştım aldıktan sonra kanamayı kesmişti. dr böyle bir etkiden bahsetmemişti ilk defa duydum.
 

Süpersin canım :)

Ben bugün hiç çıkamadım. Uyku ile uyanıklık arasında geçti günüm. Allah'ım nasıl ağırlaştım kalkıp yemek koymak bile zor geliyor.
 
Canım inşallah öyledir. Ama ben epiduralden de korkuyorum çünkü benim migrenim var. Epidural migreni artırırmış diye duydum daha doktorumla konuşmadım ama
 
canım hamileliğin başlarında kahverengi kanama olmuştu bende. 6.haftayla 12.hafta arasında kullanmıştım aldıktan sonra kanamayı kesmişti. dr böyle bir etkiden bahsetmemişti ilk defa duydum.
Benim de aklım karıştı canım. Doktorada sormadım telaştan tam olarak neye yarıcak bu ilaç ne yan etkileri olur die. Kendim araştırdım internette bi sürü yorum yazı okudum daha beter kararsız kaldım. Olmadı yarın tekrar gidip drla görüşücem.
 
normalde dönerken sancı olabileceğini doktorum söylemişti fakat bende olmadı.Bende 3 gün mide yanması bulantı ve halsizlik oldu ha bir de çok duygusal oldum
 
Allahtan minyon bebek olacak diyor Dr muz heee.2 kg luk melegime rağmen değil özel temizligime özele yakına bile erisemiyorum yahuuu
3-4 kg olanlar napiyor nasıl hallediyor bilmem
 

Canım hayırlı olsun,sağlıkla al miniğini kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz..
 
arkadaşlar bütün gün yattım şimdi kalktım.Uyumak değil uyuyamıyorum çok ağrım oldu.Zaten sağım solum kalçalarım çok ağrıyor.Bir duş aldım şahsi temizlik olayını hallettim sonunda kızlar.Erkek traş mak. ile çok sorunsuz başardım rahatladım.
Cumartesi kontrolüm var esas kendi doktorum da bakalım artık gün filan verecek mi?
 
bn de istiyordum da dr sıkıntı yok diyince 15 gün sonraki randevuya kdr doğma ihtimali yok gb hissediyorum. gezeceğim dr un dediği gb dinlene dinlene
artık hepimiz çok sabırsızlanıyoruz. Böyle boş boş hallerdeyim bazen bunalım takılıyorum bazen enerjim üst seviyelere çıkıyor.Evet artık gelmeye başlasınlar.Günler geçmiyor hiç.Kimi zaman korku oluyor içimden nasıl bir hayat olacak Allahım güç kuvvet ver diyorum.
 
bn de istiyordum da dr sıkıntı yok diyince 15 gün sonraki randevuya kdr doğma ihtimali yok gb hissediyorum. gezeceğim dr un dediği gb dinlene dinlene
Ben bu hafta epey gezdim, yürüdüm. Aşağıya inmiştir diye düşünüyorum.

Bakalım ne zaman gelecek fıstıklar :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…