- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.121
Boş bir zamanında tamamını da ekle canım.
Çok güzel görünüyor, mışıl mışıl uyusun içinde.
Bizde sizi öpüyoruz talimkendinize cook dikkat edin :)) ben bugün, Yarın dogurabilirim
Ohhh ne güzel Allah ağız tadı ile oturmanızı nasip etsin canım.
Ben iyiyim şükür kızlarım da iyi canım.
Yarın kontrolümüz var bakalım son durumu ne kızımın.
Benimde bugün bütün işlerim bitti, bizde artık hazır bir şekilde bekliyoruz.
Gelsin artık yahuu ezelden beri hamileyim gibi geliyorAmaniiiin hadi bakalim saglicakla gelsin insallah canim :)
Çok güzel hayırli günleriniz geçsin odanızda inşallah
Ayy bayıldım mükemmelmiş.Güle güle kullanın canım
Ah ben hayatımda ilk defa 3xl yi bile gördümbabam kayra da çalışıyo sağolsun devamlı pardesü getiriyo ama ferace bi başkaymış gobek büyüdükçe rahat edemeyip ferace aldım çooook rahat ettim.
Benim de aklım karıştı canım. Doktorada sormadım telaştan tam olarak neye yarıcak bu ilaç ne yan etkileri olur die. Kendim araştırdım internette bi sürü yorum yazı okudum daha beter kararsız kaldım. Olmadı yarın tekrar gidip drla görüşücem.
Ayna sağolsun tatlım
Al bendende okdaraGece olsun istemiyorum yaaa simdiden sabah olurmu diye dusunmeye basladim insallah yattigim gibi kalkarim
Asagiya gazete serip banyo aynasinda yapıyorum canim erdiği kadar artık. Yamuk yumuk oluyorum ama iste bi sekilde oluyorAyna olsa nolur cnm elim kolum ermiyoki
Ben ben ben variim :))İyi geceler annişler hiç uykum yok bi bakayım kızlar ne alemde dedim pek kimse yok anlaşılan
Ben ben ben variim :))
Ay ne bileyim ki canim hemen olsa keske sıkıldım vallaAy pofuduk seni gördükçe heycanlanıyorum 17 gün kalmış kız haftaya doğurursun sen bakta gör
kafamda deli sorularAy ne bileyim ki canim hemen olsa keske sıkıldım vallane zaman sancilanicam, suyum gelirse anlamazsam. Sancimi anlamazsam vs kafamda hep.
bizde burdayizİyi geceler annişler hiç uykum yok bi bakayım kızlar ne alemde dedim pek kimse yok anlaşılan
Ay ne bileyim ki canim hemen olsa keske sıkıldım vallane zaman sancilanicam, suyum gelirse anlamazsam. Sancimi anlamazsam vs kafamda hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?