2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım üzülme bu ölçümler degısıyor haftaya bebişin buyumuş olacak inşş.. Bişi sorcam dolplerle baktımı kan akısına peki plesentadaki?
Canim insallah haftaya kadar biraz buyumus olur daha once gittigimde bakmisti kan akisina bir sorun yoktu minyon bir bebek olacak falan dedi

Canım üzülme yaa herşey yoluna girer inş. dua edicemm bebeğin için herşey yolunda gider umarımm
Sagol canim benim ilk basta baya uzuldum aglaya aglaya bir hal oldum ama simdi diyorum ben elimden geleni yapiyorum her seyi yiyorum bu hafta daha da dikkat edecem bakalim Insallah toparlar biraz kordon meselesine de takildim biraz Rabbim hepimizin bebislerine saglik versin canim Allah razi olsun

kordon dolansa da gerekli akışı engellemiyor diye biliyorum. araştır istersen.

Canım sende bitirdin kelebekcik34 ' de hazırladı ben sona kaldım bende pazartesi hazırlıyorum son kargom geldiğinde tamamdır onu bekliyorum hastane çantası falan gerekli malzemeler kargoda
Bende lohusa takimlarini pazartesiye yikiyim iccamasirlarimida. Cantaya nezaman koyarim daha bilmiyorumkoysam hazir mi beklese bilemedim. Sen nasil canta kullanican canim bi bebise bi kendine mi yoksa bi buyuk bawul ikinize mi

Canim insallah haftaya kadar biraz buyumus olur daha once gittigimde bakmisti kan akisina bir sorun yoktu minyon bir bebek olacak falan dedi
Kan akısına baktır yıne cnm hatta mumkunse başka dra da gorun ne bılım bazı drlar bebişi almak için boyle seyler dıyorlar duyumlarım var buna yonelık zaten streslıyız bebişler saglıkla gelsınler inşş

Canım kordon içinde üzülme burda bi arkadaşın bebeğinin 2 kere dolanmıştı , diğer ay ki kontrolde açılmıştı kordon

Bende lohusa takimlarini pazartesiye yikiyim iccamasirlarimida. Cantaya nezaman koyarim daha bilmiyorumkoysam hazir mi beklese bilemedim. Sen nasil canta kullanican canim bi bebise bi kendine mi yoksa bi buyuk bawul ikinize mi

Canım benimki böyle anakucağıyla takım , normal boyutta ikimizin kıyafetleride bunda olucak

kizlar ben dogum yaptim carsamba gunu 9.45 oglumuzu kucagimiza aldik.necburi sezeryan oldu.ancak firaat bulup yazabildim oglusumda bende iyiyim emziriyorum.kuveze girmedik.36+2 de dogdu.bi sikintisi oldagindan sukur gdrek kalmadi.

Maaşalah yaa bebişlerimiz teker teker geliyor ne güzel Gözünaydın canım benim ikinizinde durumu iyiymiş allaha şükür hayırlısıyla büyüt oğluşunu birde neden mecburi sezeryan oldun ?

kizlar ben dogum yaptim carsamba gunu 9.45 oglumuzu kucagimiza aldik.necburi sezeryan oldu.ancak firaat bulup yazabildim oglusumda bende iyiyim emziriyorum.kuveze girmedik.36+2 de dogdu.bi sikintisi oldagindan sukur gdrek kalmadi.
güle.güle büyüt canımallah analı babalı sağlıklı bir ömür versin.

Bende şimdi doktordan çıktım geçmişe bakamadım henüz. 36+4 teyim 3000gr boy 50cm.Arada sancın olmuştur farketmemiişsin dedi.doktor bu iyi birşeymiş.Çatı muayenesi doğum esnasına kadar yapmıyorum dedi.Zaten çatın henişte olsa bebeğin geliş durumuna göre belli olacakmış.İki hafta sonraya gel dedi.iki haftadan sonra heran bebek gelir dedi.Suyun gelmesini kesin anlarsın dedi ya bir bardak yada bir sürahi.Yalancı sancıların olacak doğum sancıların yavaş yavaş başlar gitgide artacak dedi.aklıma gelen bunlar.

Canim cok sevindim allah anali babali buyutsun meleğiniiiiii:)

Bi de kac kg dogdu cnm bebis? Suyun falanmi geldi neden aniden oldukiiii

Maaşalah yaa bebişlerimiz teker teker geliyor ne güzel Gözünaydın canım benim ikinizinde durumu iyiymiş allaha şükür hayırlısıyla büyüt oğluşunu birde neden mecburi sezeryan oldun ?
ya benim acilmam vardi 4 cm acilmam ve sancim cardi 9 saat suni sanci verdiler ben hissetmedim ama sancilar tavan yapti acilmam 8 cm oldu bebek kanala girmedi bir turlu sezeryanda fark edildiki kordon iki defa biynuna dolanmis

ya benim acilmam vardi 4 cm acilmam ve sancim cardi 9 saat suni sanci verdiler ben hissetmedim ama sancilar tavan yapti acilmam 8 cm oldu bebek kanala girmedi bir turlu sezeryanda fark edildiki kordon iki defa biynuna dolanmis
hayırlı olsun cnm...
ALLAH analı babalı büyütsün inşaallah...
sende kurtuldun çok şükür... :)

oy kuzucuk...

selametle gelsin annaesi artık doğmaya basladılar heran hersey olabilir...

benimde 8 gün kaldı bakalım bi aksilik olmazsa ...

selametle gelsinlerde rahatlayalım artık...

dualarımdasınız hepiniz...

Cnm nerelerdesin nasilsin valla aklima geldin nasil oldu bu kiz diyee

sen nasılsıın doğumlar baslamış...

ALLAH razı olsun cnm...

iyiyim çok şükür eveli gün gittik kontrole son randevumuzdu artık...

2686 gr 48 cm di oğluşum

8 gün kaldı teyzesi geri sayımdayız...

badana temizlik derken birde yatıyorum artık ayaklarımın üstüne basamıyorum nerdeyse çok yürümüş yorulmuş gibiyim...

uyku yok sabahlıyoruz oğlusumla sbaha kadar oyuncuk yapıyor veled :)

zaten hepimiz aynı durumdayız bu son haftalar

Rabbim hepimizi selametle kurtarsın insaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…