- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.501
Canim insallah haftaya kadar biraz buyumus olur daha once gittigimde bakmisti kan akisina bir sorun yoktu minyon bir bebek olacak falan dediCanım üzülme bu ölçümler degısıyor haftaya bebişin buyumuş olacak inşş.. Bişi sorcam dolplerle baktımı kan akısına peki plesentadaki?
Sagol canim benim ilk basta baya uzuldum aglaya aglaya bir hal oldum ama simdi diyorum ben elimden geleni yapiyorum her seyi yiyorum bu hafta daha da dikkat edecem bakalim Insallah toparlar biraz kordon meselesine de takildim biraz Rabbim hepimizin bebislerine saglik versin canim Allah razi olsunCanım üzülme yaaherşey yoluna girer inş. dua edicemm bebeğin için herşey yolunda gider umarımm
benimki de dünden beri bir değişik hareketleri kanala mı girdi acabaKizlar yeni dogumlar olmus Allah anali babali buyutsun. :)
Ben yuryor hurma yiyorum. Kanala basının girdigini naail anlarim bir yolu var mi...
kordon dolansa da gerekli akışı engellemiyor diye biliyorum. araştır istersen.Sagol canim benim ilk basta baya uzuldum aglaya aglaya bir hal oldum ama simdi diyorum ben elimden geleni yapiyorum her seyi yiyorum bu hafta daha da dikkat edecem bakalim Insallah toparlar biraz kordon meselesine de takildim biraz Rabbim hepimizin bebislerine saglik versin canim Allah razi olsun
Bende lohusa takimlarini pazartesiye yikiyim iccamasirlarimida. Cantaya nezaman koyarim daha bilmiyorumCanım sende bitirdinkelebekcik34 ' de hazırladı ben sona kaldım bende pazartesi hazırlıyorum son kargom geldiğinde tamamdır onu bekliyorum hastane çantası falan gerekli malzemeler kargoda
Kan akısına baktır yıne cnm hatta mumkunse başka dra da gorun ne bılım bazı drlar bebişi almak için boyle seyler dıyorlar duyumlarım var buna yonelık zaten streslıyız bebişler saglıkla gelsınler inşşCanim insallah haftaya kadar biraz buyumus olur daha once gittigimde bakmisti kan akisina bir sorun yoktu minyon bir bebek olacak falan dedi
Sagol canim benim ilk basta baya uzuldum aglaya aglaya bir hal oldum ama simdi diyorum ben elimden geleni yapiyorum her seyi yiyorum bu hafta daha da dikkat edecem bakalim Insallah toparlar biraz kordon meselesine de takildim biraz Rabbim hepimizin bebislerine saglik versin canim Allah razi olsun
Bende lohusa takimlarini pazartesiye yikiyim iccamasirlarimida. Cantaya nezaman koyarim daha bilmiyorumkoysam hazir mi beklese bilemedim. Sen nasil canta kullanican canim bi bebise bi kendine mi yoksa bi buyuk bawul ikinize mi
kizlar ben dogum yaptim carsamba gunu 9.45 oglumuzu kucagimiza aldik.necburi sezeryan oldu.ancak firaat bulup yazabildim oglusumda bende iyiyim emziriyorum.kuveze girmedik.36+2 de dogdu.bi sikintisi oldagindan sukur gdrek kalmadi.
kizlar ben dogum yaptim carsamba gunu 9.45 oglumuzu kucagimiza aldik.necburi sezeryan oldu.ancak firaat bulup yazabildim oglusumda bende iyiyim emziriyorum.kuveze girmedik.36+2 de dogdu.bi sikintisi oldagindan sukur gdrek kalmadi.
Canim cok sevindim allah anali babali buyutsun meleğiniiiiii:)kizlar ben dogum yaptim carsamba gunu 9.45 oglumuzu kucagimiza aldik.necburi sezeryan oldu.ancak firaat bulup yazabildim oglusumda bende iyiyim emziriyorum.kuveze girmedik.36+2 de dogdu.bi sikintisi oldagindan sukur gdrek kalmadi.
Bi de kac kg dogdu cnm bebis? Suyun falanmi geldi neden aniden oldukiiiikizlar ben dogum yaptim carsamba gunu 9.45 oglumuzu kucagimiza aldik.necburi sezeryan oldu.ancak firaat bulup yazabildim oglusumda bende iyiyim emziriyorum.kuveze girmedik.36+2 de dogdu.bi sikintisi oldagindan sukur gdrek kalmadi.
Maaşalah yaa bebişlerimiz teker teker geliyor ne güzelGözünaydın canım benim ikinizinde durumu iyiymiş allaha şükür hayırlısıyla büyüt oğluşunu birde neden mecburi sezeryan oldun ?
ya benim acilmam vardi 4 cm acilmam ve sancim cardi 9 saat suni sanci verdiler ben hissetmedim ama sancilar tavan yapti acilmam 8 cm oldu bebek kanala girmedi bir turlu sezeryanda fark edildiki kordon iki defa biynuna dolanmisMaaşalah yaa bebişlerimiz teker teker geliyor ne güzelGözünaydın canım benim ikinizinde durumu iyiymiş allaha şükür hayırlısıyla büyüt oğluşunu birde neden mecburi sezeryan oldun ?
Gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsünkizlar ben dogum yaptim carsamba gunu 9.45 oglumuzu kucagimiza aldik.necburi sezeryan oldu.ancak firaat bulup yazabildim oglusumda bende iyiyim emziriyorum.kuveze girmedik.36+2 de dogdu.bi sikintisi oldagindan sukur gdrek kalmadi.
hayırlı olsun cnm...ya benim acilmam vardi 4 cm acilmam ve sancim cardi 9 saat suni sanci verdiler ben hissetmedim ama sancilar tavan yapti acilmam 8 cm oldu bebek kanala girmedi bir turlu sezeryanda fark edildiki kordon iki defa biynuna dolanmis
Cnm nerelerdesin nasilsin valla aklima geldin nasil oldu bu kiz diyeehayırlı olsun cnm...
ALLAH analı babalı büyütsün inşaallah...
sende kurtuldun çok şükür... :)
oy kuzucuk...Merhaba arkadaşlar dün gece 11 i geçe geldik eve yazamadım.
Gittim önce tekrar ultrasona girdim sonra nst ye.
Nst yine bozuk çıktı, kalp atışları güzel ama hareket yoktu.
Kocaman bir dondurma, 1 paket meyvesuyu, koca bir çikolata eşliğinde 1 şişe surumla düzene girdi.
Şimdi şükür iyiyim.
Merak eden ve dua eden herkesten Allah razı olsun.
Bebeğin şekeri düşmüş bile olabilirmiş.
Ayrıca bebeğim kanalada başını dayamış her an doğadabilirmiş.
Cnm nerelerdesin nasilsin valla aklima geldin nasil oldu bu kiz diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?