2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ay kızlar evde iş yapınca veya dışarıya çıkınca akşamı bayılmış gibi uyuyorum.
erken de saat ne yapsam kalkıp yatsam mı. erken yatınca da çok erken uyanıyorum

Kizlar artik yatmak zorlaştı kalkmak zorlaati o kadar agirlastim ki yemek yapsam bulasik kaliyor bulasik yikasam yemek yapamiyorum. Artık gelse kuzusu. O zaman ayri dert olur bu cocuk niye agliyor diye baslik acariz belki ama en azindan yuzunu goruruz yavrularimizin.

Kizlar neden bilmiyorum doguracagim gun hissedermisim gibi geliuor ve su aralar hic oyle bir hissim yok. Hatta hamile olmadigim o 49 kg oldugum zamanlari animsayamiyorum bile. Sonsuza kadar da boyle hamile kalacakmisim gibi bitmiyor bitmiyor 42 haftaya kadar bekleyen hamileler var anam ben o kadar beklersem hulk gibi okurum kocaman iri bir sey. Disarda bile kadinlar supheyle bakiyor gozlerinde su dusunceyi goruyorum : hemen burda dogurmaz ins. :)

Iyi geceler hepinize kizlar
Giremiyorum hic eskisi kadar kayin validem bizde resmen notbuku esir aldi Kadincagiz rusca bilmedigi icin butun gun internetin basinda dizi,program ne varsa izliyor
Iyi kadin ama bu hareketi sinir ediyor
Ben de telefondan yazmayi sevmiyorum diye yazamiyorum dogum yapanlara yazip kaciyorum
Bu gun kasiklarima igne batar gibi oldu bebisim kanala girmeye calisiyor galiba
Ayaklarim da sisiyor ayakta kalinca yastik gibi
Esim dalga geciyor benimle
Hayirlisiyla artik dogurmak istiyorum
Hic oyle bir belirti yok ama
Yarin kontrol var bakalim dr ne diyecek

Selam, benim ilk kızımın da gelişimi durmuştu, kontrole gittiğim gün doktor yarın hemen alıyoruz dedi. 36+3 tü, 1 hafta sonra 36+6 oldu, sonraki hafta yine 36+6 görünüyodu, sonraki hafta tekrar gittiğimde 36+6 da kalmıştı kızım.Normalde 38+6 olması gerekiyodu. Ertesi gün zorunlu sezeryan oldum mecburen, normal olmasını çok istiyodum. 2900 gr doğdu kızım. Şimdi bu ikinciyi de normal istiyorum ama doktorum izin vermiyo. Ama içimden düşünüyorum evde doğum başlarsa, hemen gidip hastanede normal doğururum

Ben de doğum yaptım canım 34+5 de. 14.05.2015 de doğdu oğlum şuan kuvözde malesef.

Bi valiz yapıcam cnm sığar ya zaten bebeğin kıyafetleri küçük fazla yer kaplamaz dediģin gibi sadece gerekli olanları koyacam doldurmam öyle

Canım sende bitirdin @kelebekcik34 ' de hazırladı ben sona kaldım bende pazartesi hazırlıyorum son kargom geldiğinde tamamdır onu bekliyorum hastane çantası falan gerekli malzemeler kargoda

Kaldıkça kalıyo valla en iyisi yapıp aradan ćıkarmak sende pztesi başlarsın 1 2 günlük bi iş zaten

kizlar ben dogum yaptim carsamba gunu 9.45 oglumuzu kucagimiza aldik.necburi sezeryan oldu.ancak firaat bulup yazabildim oglusumda bende iyiyim emziriyorum.kuveze girmedik.36+2 de dogdu.bi sikintisi oldagindan sukur gdrek kalmadi.

Hayırlı olsun cnm gözün aydın demek senin bebişte aceleci çıktı iyi olmasına çok sevindim cnm kaç kilo doğdu yaramaz

Ben de doğum yaptım canım 34+5 de. 14.05.2015 de doğdu oğlum şuan kuvözde malesef.

Aa hayırlı uğurlu olsun cnm gözün aydın çok şaşırdım inşallah bian önce kendini toparlarda çıkar küvözden üzme kendini kaç kilo doğdu suyun falan mı geldi ki bu kadar acele etti yaramaz

Aynen cnm gunumuz ayni ama fistik bize sürpriz yapabilirde annesi...
Hayirlisi Rabbimden...
Selametle kurtulalim insaallah...
Hikayelerimizi yazalim buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…