- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.461
Doğuranları gördükçe heyecanlanıyorumm :)
krem fln bir şey sür ütü yanığı çok acıtıyorkızlar daha yeni işim bitti oğlumun kıyafetlerini herşeyini ütüledim kolumda kaynadı arada ütü deydi acayip acıyo yaşükür herşey tmm bi tek alıp çantaya yerleştirecem onada erindim valla baya yoruldum ama olsun canı sağolsun bebişimin ayy teyzeleri ya yerim ben bu çocuğu iş yaparken hiç üzmüyo annesini ne zaman işim bitse otursam o zaman başlıyo hareketlenmeye kuzum benim akıllı oğlum
Sağol canım benim. Arada bişeyler gördüm tam anlayamadım.Sağlıkla gidip gelin inş.
Canim krem falan sur koluna. cok yanar eminim. Aferin akilli oglusunaa, ellerine saglik annesi. Bakalim daha cantaya nezaman yerlestiricez, bende utuledim dolaba astim ooyle duruyo. Bende bugun uzun bi aradan sonra ewi supureyim dedim insallah agrim olmaz. buarada bi bawul mu yapicaksin ikinizi icin yoksa ayri ayri mi. Ben karar weremedim malum sezaryen olursa 2 gun tutuyolar hastanede, ozaman ihtiyac daha fazla, ama normal olunca az bisey goturmek gerekiyomus etrafimdaki herkes bosa doldurmusum diyolarkızlar daha yeni işim bitti oğlumun kıyafetlerini herşeyini ütüledim kolumda kaynadı arada ütü deydi acayip acıyo yaşükür herşey tmm bi tek alıp çantaya yerleştirecem onada erindim valla baya yoruldum ama olsun canı sağolsun bebişimin ayy teyzeleri ya yerim ben bu çocuğu iş yaparken hiç üzmüyo annesini ne zaman işim bitse otursam o zaman başlıyo hareketlenmeye kuzum benim akıllı oğlum
Aynı durum bende de oldu canım. Minnak minnak kıyefetleri ütülerken kolum değdi yandı, bebişime aldığım sudokremi sürdüm ve su toplamadı.kızlar daha yeni işim bitti oğlumun kıyafetlerini herşeyini ütüledim kolumda kaynadı arada ütü deydi acayip acıyo yaşükür herşey tmm bi tek alıp çantaya yerleştirecem onada erindim valla baya yoruldum ama olsun canı sağolsun bebişimin ayy teyzeleri ya yerim ben bu çocuğu iş yaparken hiç üzmüyo annesini ne zaman işim bitse otursam o zaman başlıyo hareketlenmeye kuzum benim akıllı oğlum
Çok güzelBENİM DE 20 HAZİRAN :)
Kız bizimki de cnm inş.Erkek canım . Senin bebişin cinsiyeti ne ?
HosgeldinizzMerhaba güzel anneleraslında temmuz annesiydim ama bugün doktorymuz 20 hazirana gün verdi inş doğum için. Kızımla bizi de aranıza kabul eder misiniz
Canim uzulme lutfen, duzelir belki. En son nezaman gitmistin bundan once, hersey normal miydiKizlar doktordan ciktim bebegim yine kilo almamis 34 hafta 1 gunluk bgn ama 2 kilo bile olmamis ustelik boynuna kordon dolanmis haftaya bida cagirdi gelismezse alabiliriz dedi
Hayırlı vakitte gelsin canım kızınMerhaba arkadaşlar dün gece 11 i geçe geldik eve yazamadım.
Gittim önce tekrar ultrasona girdim sonra nst ye.
Nst yine bozuk çıktı, kalp atışları güzel ama hareket yoktu.
Kocaman bir dondurma, 1 paket meyvesuyu, koca bir çikolata eşliğinde 1 şişe surumla düzene girdi.
Şimdi şükür iyiyim.
Merak eden ve dua eden herkesten Allah razı olsun.
Bebeğin şekeri düşmüş bile olabilirmiş.
Ayrıca bebeğim kanalada başını dayamış her an doğadabilirmiş.
beslenme için öneri verdi mi? sola yat uzan, bol su da öneriyorlar.Kizlar doktordan ciktim bebegim yine kilo almamis 34 hafta 1 gunluk bgn ama 2 kilo bile olmamis ustelik boynuna kordon dolanmis haftaya bida cagirdi gelismezse alabiliriz dedi
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben cok iyiyim oğlum şuan kucağımda emzirdim cennet kokulum spinal derlerse yapın kızlar asla yazılan gibi degil cok rahat atlattım cennet kokulum beni emiyoruz ve uyuyor Rabbim hepimize tattırsın sizi cok öptük teyzelerimiz hakkınızı helal edin kızlar cok güzel günler geçirdik üzüldük sevindik
canımmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı huzur dolu uzun ömrü olsun inşallah benim yawruşumda 2500 kilo civarı olcak tahmini küveze girmediğine cok sevindim maşallahKizlar ben dogurdum dun 2 bucukta. Minicik cok tatli sarisin tam ruyamda gordugumun aynisi, 2505gr bi oglum oldu. Sevmeye kiyamiyorum cok guzel bir duygu. Aglayarak girdim doguma cok duygulandim heyecanlandim. Epidural sezeryan oldum. Alt tarafimi uyusturdular bilincim acikti esim yanimdaydi bebegimin ilk sesine sahit oldum. Dogum boyunca heyecandan hep agladim istemsiz bi sekilde. Bebegimin sagligi yerinde cok sukur kuvezlik durumu yok denildi yanima cikardilar daha dogum olayina adapte olamadigi icin ememedi nefes alis verisleri duzelsin die solunumu taktilar.Sagligi iyi cok sukur. Hersey yolunda. Dualariniz icin Allah razi olsun bnde sizler icin dua ettim bol bol.
Aynıyız senle canım. Drun ne güzel demiş riskli dönemi geçtik tabi ama Benim dr paniğe sokuyor beni canım 2 gün önce kontrolümde progestan yazdı bebeğin doğumu geciktirsin die ama kullanmıyorum. Ne kadar geç doğarsa o kadar iyi diyor. Ama ben bebişim kendi karar versin geleceği zamana istiyorum. Artık doğsa da sıkıntısı olmaz inşallah Allah'ın izniyle die düşünüyorum ve verdiği bu hormon kasılma ve açılmaları engelleyen bişeymiş die normal doğumumu engellemesinden korktum. Almadım.Merhaba anneler
Bizde simdi geldik kontrolden.1 haftada 150 gr almisiz.yolundaymis herşey şükür.40 i doldururmuyuz sizce dedim Dr a riskli dönemi geçtik nasılsa 37-38 gibi tahmin ediyorum dedi.ve biz yrn 36 yi dolduruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?