2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar daha yeni işim bitti oğlumun kıyafetlerini herşeyini ütüledim kolumda kaynadı arada ütü deydi acayip acıyo ya şükür herşey tmm bi tek alıp çantaya yerleştirecem onada erindim valla baya yoruldum ama olsun canı sağolsun bebişimin ayy teyzeleri ya yerim ben bu çocuğu iş yaparken hiç üzmüyo annesini ne zaman işim bitse otursam o zaman başlıyo hareketlenmeye kuzum benim akıllı oğlum

krem fln bir şey sür ütü yanığı çok acıtıyor

benim de kurutma makinası bitti hiç biriktirmeden kalkayım ütümü yapayım

Canim krem falan sur koluna. cok yanar eminim. Aferin akilli oglusunaa, ellerine saglik annesi. Bakalim daha cantaya nezaman yerlestiricez, bende utuledim dolaba astim ooyle duruyo. Bende bugun uzun bi aradan sonra ewi supureyim dedim insallah agrim olmaz. buarada bi bawul mu yapicaksin ikinizi icin yoksa ayri ayri mi. Ben karar weremedim malum sezaryen olursa 2 gun tutuyolar hastanede, ozaman ihtiyac daha fazla, ama normal olunca az bisey goturmek gerekiyomus etrafimdaki herkes bosa doldurmusum diyolar

Aynı durum bende de oldu canım. Minnak minnak kıyefetleri ütülerken kolum değdi yandı, bebişime aldığım sudokremi sürdüm ve su toplamadı.

Kizlar doktordan ciktim bebegim yine kilo almamis 34 hafta 1 gunluk bgn ama 2 kilo bile olmamis ustelik boynuna kordon dolanmis haftaya bida cagirdi gelismezse alabiliriz dedi

Hayırlı vakitte gelsin canım kızın

[QUOTEimelegim, post: 40989195, member: 650249"]Kizlar doktordan ciktim bebegim yine kilo almamis 34 hafta 1 gunluk bgn ama 2 kilo bile olmamis ustelik boynuna kordon dolanmis haftaya bida cagirdi gelismezse alabiliriz dedi [/QUOTE]
Canim gecmis olsun. Rahatsız olup mu gittin doktora?

Kizlar doktordan ciktim bebegim yine kilo almamis 34 hafta 1 gunluk bgn ama 2 kilo bile olmamis ustelik boynuna kordon dolanmis haftaya bida cagirdi gelismezse alabiliriz dedi
beslenme için öneri verdi mi? sola yat uzan, bol su da öneriyorlar.
süt muz yumurta hurma fln ye. kalsiyum sandoz iç, omega iç. kendini besiye çek canım. illaki çocuğa yansır.

canım beniiimmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı huzur dolu uzun ömrü olsun inşallah cok sevindim maşallah

canımmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı huzur dolu uzun ömrü olsun inşallah benim yawruşumda 2500 kilo civarı olcak tahmini küveze girmediğine cok sevindim maşallah

Merhaba anneler
Bizde simdi geldik kontrolden.1 haftada 150 gr almisiz.yolundaymis herşey şükür.40 i doldururmuyuz sizce dedim Dr a riskli dönemi geçtik nasılsa 37-38 gibi tahmin ediyorum dedi.ve biz yrn 36 yi dolduruyoruz
Aynıyız senle canım. Drun ne güzel demiş riskli dönemi geçtik tabi ama Benim dr paniğe sokuyor beni canım 2 gün önce kontrolümde progestan yazdı bebeğin doğumu geciktirsin die ama kullanmıyorum. Ne kadar geç doğarsa o kadar iyi diyor. Ama ben bebişim kendi karar versin geleceği zamana istiyorum. Artık doğsa da sıkıntısı olmaz inşallah Allah'ın izniyle die düşünüyorum ve verdiği bu hormon kasılma ve açılmaları engelleyen bişeymiş die normal doğumumu engellemesinden korktum. Almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…