2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Makinada yün yıkadım balkona hamağa sevdim gelip gidip didiyorum. Bebişe döşek yapcam inşallah

Az önce kontrolden geldik plesantamda yaşlanma Başlamış bir haftada nerdeyse hiç kilo almamış kuzum dua edin bize bişey Olmasın bebeğime
Cnm uzulme bnde ayni durumdaydim sikintidan geceleri uyuyamiyordum agliyordum doktordan ciktikca. Doktor surekli bebegin kilo almiyor haftaya alalim diyordu bi sure takip etti durumu degismedi. bizde dun dogumuna karar verdik suan iyi cok sukur 2500gr 45cm dogdu. Solunumu duzelsin die asagida aksama yanima cikacak Ins. Beni emiyor ama sutum yogun gelmiyor suan normalmis bugun yrn gelir insallah sutumde. O yuzden bebegini bekleterek riske atma. gunlerce stresle bekleyecegine dogur biran once dogsun buyusun...

Canim uzulme lutfen, duzelir belki. En son nezaman gitmistin bundan once, hersey normal miydi
Zayifti yine Ama kilo alimi daha da yavaslamis boynuna kordon dolanmasi daha da korkuttu doktor haftaya cagirdi takip edelim ona gore karar verelim dedi dua edin Erken olmasini gectim de zayif oldugu icin kuvezde kalir

Zayifti yine Ama kilo alimi daha da yavaslamis boynuna kordon dolanmasi daha da korkuttu doktor haftaya cagirdi takip edelim ona gore karar verelim dedi dua edin Erken olmasini gectim de zayif oldugu icin kuvezde kalir
Insallah duzelir canim benim, en ufak bisey hissettiginde hic erteleme hemen doktora git. Tedbirli olman daha iyi olur

Canim
beslenme için öneri verdi mi? sola yat uzan, bol su da öneriyorlar.
süt muz yumurta hurma fln ye. kalsiyum sandoz iç, omega iç. kendini besiye çek canım. illaki çocuğa yansır.
Canim yumurta et sut ceviz hep yedim ve ben 17 kilo almisim bebek almiyor az besleniyor hurmayi da deneyim sutu de arttircam bakalim nolacak haftaya

[QUOTEimelegim, post: 40989195, member: 650249"]Kizlar doktordan ciktim bebegim yine kilo almamis 34 hafta 1 gunluk bgn ama 2 kilo bile olmamis ustelik boynuna kordon dolanmis haftaya bida cagirdi gelismezse alabiliriz dedi
Canim gecmis olsun. Rahatsız olup mu gittin doktora?[/QUOTE]
Yok canim normal doktor kontrolum vardi cok sagol

Kizlar doktordan ciktim bebegim yine kilo almamis 34 hafta 1 gunluk bgn ama 2 kilo bile olmamis ustelik boynuna kordon dolanmis haftaya bida cagirdi gelismezse alabiliriz dedi
hıc uzulme benımde 34 haftada 150 gr almıstı doktor cok az demıstı sancı falanda cıkıncı korkutmustu benı 10 gun sonra tekrar cagırdı bu sırada da ben her sabah bı muz oglen bı kase sutlac gun ıcınde 3 4 bardak ayran ve bı kac gunde ılıklı kemık alıp kasaptan kemıklı etle beraber pısırdım ve yedım kemıgın ıcındekı ılıgı kasıga dokup yedım bıldıgın ve 10 gunde bebegım 500 gr almıstı

Canim coook sagol ben de bu hafta cok cok dikkat edecem bakalim cuma gunu kontrol var dua edin benim icin de

Kizlar doktordan ciktim bebegim yine kilo almamis 34 hafta 1 gunluk bgn ama 2 kilo bile olmamis ustelik boynuna kordon dolanmis haftaya bida cagirdi gelismezse alabiliriz dedi
Canım üzülme bu ölçümler degısıyor haftaya bebişin buyumuş olacak inşş.. Bişi sorcam dolplerle baktımı kan akısına peki plesentadaki?

Kılosu çok ii cnmm haftaya doğum yapsan 3.500 doğar maşallah. Son ay haftada 400 gr alıyormuşlar
Bişi sorucam benın oğlanında kafası 2,5 hafta onden gıdıyor senınkı ne kadar onde cnm merak ettım
canım benımkının kafası 4 hafta onde sımdıde 3 hafta onde ımıs sımdıden kafaısı 10 cm oldu bpd olcusune bak

canım benımkının kafası 4 hafta onde sımdıde 3 hafta onde ımıs sımdıden kafaısı 10 cm oldu bpd olcusune bak
Benımkınde 92 yazıyor ama bu ölçüm bu hafta bası yapttırdıım olcum. Bugun gittiğim farklı doktor bı hafta önde kafası dedi. Kime inanıcağımı şaşırdım bende.neyse kocamın da kafa buyuk biraz olabılır yani )

Kizlar yeni dogumlar olmus Allah anali babali buyutsun. :)

Ben yuryor hurma yiyorum. Kanala basının girdigini naail anlarim bir yolu var mi...

senınkıde 100 e yaklasmıs canım 98 den sonra benım doktor normalı zorlar demıstı haftalara gore bakıcan artık allah kolay dogum nasıp etsın

iyi akşamlar kızlar bende doğurucam galiba ayın 20 sini beklemeden çok tuhaf hissediyorum dün geceden beri sürekli lavaboya gidiyorum anneme demin diyordumki bak görürsün perşembeden önce doğucak bu çocuk bide. sezeryanlıyım

Canım sende bitirdin kelebekcik34 ' de hazırladı ben sona kaldım bende pazartesi hazırlıyorum son kargom geldiğinde tamamdır onu bekliyorum hastane çantası falan gerekli malzemeler kargoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…