2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar bugun dr kontrolumuz var artık bısıler bellı olsun istiyorum ne zaman doğurucam nasıl olacak doğum konusunu konusmak istiyorum vallahi çok sıkıldım ben çok sabırsızlanıyorum artık

cnm bnm öncelikle kolay gelsin:) rabbim sağlıkla büyütmeyi nasiip etsin. bizde bi laf var yeni doğan bebeğe ıh dedikçe meme verceksin diye. çünkü o göğsüne yapıştıkça senin sütün gelecek. geldikçe o doyacak. ayrıca yenidoğan doyasıya ememio ki annesi süt olsa bile, çenesi yoruluo bırakıo sonra açlık hissedip yeniden emmek istiyo. benden sana tavsiye sütüm yetmio doymuo diye düşünme her istediğinde ıh dediğinde ver. anne için biraz zor oluo ama. yenidoğan için 1 saat bile çok bazen. sen o istemese de sık sık ver annesi. hem o doyar hem senin sütün artar. süt için de bolbol yeşillik tüket:)kolay gelsin

Canm masallah size inş haftaya bızde 3 kıloyu aşarız) ben 32. Haftada çıktım izne çok sıkılıyorum evde suan dısarda tek basıma kahvaltı yapmaya çıktım düşün

Cnm enfeksyon onemlı mutlaka ilaç kullan keseyı etkıleyebılıyor çunku

Cnm ben ılk defa anne olucam ama arastırmalarıma gore bebiş emerken yutkunuyorsa süt gelıyor demekmiş.. Yutkunuyorsa problem yok bence

Canm masallah size inş haftaya bızde 3 kıloyu aşarız) ben 32. Haftada çıktım izne çok sıkılıyorum evde suan dısarda tek basıma kahvaltı yapmaya çıktım düşün
aslında kg alımı azaldı önceden bir haftada yarım kg almıştı şimdi 2 haftada 300 gr almış ama normalmiş. yerleri azaldı çünkü. kg si ii zaten önemli olan sağlık. ama şimdi tek başına da kahvaltı çekilmez ki. bende haftaya perşembeye kadar kızımla başbaşa olcam. sonra bi aksilik olmazsa annem gelecek.

Cnm dikis alinirken aci oluyormus. 37 yada 38de aliniyormus. Ondan cok korkuyorum ya.... saglikli olsun sekli bnm icin onemli değil

kızlar hastane çantanıza pijama takımı gecelikten kaçar tane koydunuz bide ayrı yeten pijama altı falan alacakmısınız

Ben birer tane koydum sezeryan olursa pijama normal olursa gecelik giyicem hasta bezim var gecelik giyersem yatarken sıyırırıım bulaşmasın diye düşünüyorum bulaşsa da doğum yaptım sonuçta napayaım fotoğrafları arkamdan çekmeyecekler ya :)) bütün her şeyi götürüp eve gelince yıkanıp kurumasını ütülenmesini bekleyemem ev için de bi takımım hazır duruyor çünkü.

Benımkıde gecen hafta yarım kılo aldı 2.650 oldu. Şimdi 3 e yaklaşmış olmasını umuyorum. Haftaya da geçer inş.. Benım babanem bu hafta gelecek sonra annem doğuma kadar kalıcak inşallah. Saolsun gecen hafta bendeydı butun işler yaptık alısverısler tamam bırtek göğüs kalkanı almayı unuttum onu da arkadaslar hatırlattı içine süt birikiyormuş hemde gögusler hava alıyormuş ondan almalıyım
Bebişim çok bekletmez inşş ıkı hafta sonra 38 in içinde gelsin istiyorum saglıkla inşş..

Cnm enfeksyon onemlı mutlaka ilaç kullan keseyı etkıleyebılıyor çunku
Değerlerimi ggöstericem. Doktoruma bakalım ne ilaç verecek valla.o.kadar şu içiyorum dikkat ediyorum ama ne yapalım olduk bir.kere bu arada bende artık çok sabirsizlaniyorum. Oluşum doğsun tabi zamanında ama kimekime.benzeyecek nasıl teminat elleri nasıl her şeyini çok. Merak ediyorum canimin içinin eşim bile.gelsin diyor evimizde bir ses olur canım yavrum benim şimdiden çok. seviyorum onu

bazen atak yapıo demek ki bebişler maşallah cnm. olmuştur 3 kg merak etme. olmazsa da sıkıntı yok inş sağlık en önemlisi. göğüs kalkanı filan ben hiç kullanmadım kızımda. ben sadece göğüs pedi kullandım. bi de bi krem vernişti dr. yara oldıukça onu kullanmıştım çok ii geliodu madecassol du sanırım adı. karbonatlı suyla silerdim her emzirme öncesi göğsümü bebişimde de bu sayede hiç pamukçuk olmadı çok şükür. bu seferde uygulıycam inş.

Evet karbonatlı suyla temizlemek gerekıyormuş. Göğus pedi hem ıslak bırakıyor hemde oraya akan sut bosa godıyormuş. Tabı dısarda mecbur kullanıcaz gogus pedını ama gögus kalkanı akan sutu içinde topladığından o sutu bıberonla verebılıyormuşşun vede ucu acık olduğundan gogus ucu da hava alıyormuş ve yara olmamasını saglıyormuş. Arkadaslarımın emen bebişleri var çok tavsıye ettıler aventınkını onerıyorlar istersen dene cnm.

hmmmbilmiorum ki cnm hiç. bi bakayım eczaneden. ilk zaman çok akıo çünkü genelde sonra sabitlenio. gerçi kişiden kişiye de dğişir

Aynen boklu bide geveze olurmuş ama napim sıkıntımı alıyo bide çıgnemezsem ağzım boş durmuyo sürekli bişeyler atıştırmak istoyorum abur cubur

Benim bu hamileliğimde çiğnediğim sakızı hiç kimseler çiğnememiştir.

Toptancılardan kutu kutu 100 lü 100 lü aldım.

Midemi tek rahatlatan sakızdı.

Annemde diyor çok poklu bir kızın olacak diye.

Selam kızlar..

Kendimi uykuya verdim, dünden sonra içim o kadar sıkıldı ki. Beklesem bir türlü beklemesem bir türlü, artık o kadar zorlanıyorum ki midem sanki asit dolu, ayaklarımı tanıyamıyorum (fotoğraflarını çekip arkadaşlarıma atıp şunu diyordum "sizleri biriyle tanıştırıcam ehehe" esprim bile eskidi yani) o kadar zorlanıyorum ki bir an önce doğurmak istiyorum artık. Psikolojim garip, hüzünlüyüm, kiloluyum vs vs...

Rabbime şükür neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…