2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Hadi bakalım hayırlısı olsun demek sıradaki annemiz sensin geçti mi peki ağrılar devam ediyomu açılma olmuş mu

Güle güle kullan aldıklarını.. Bezi internetten mi aldın o kadar uygun..

Evet yaa canım napalım göremedim kuzumu , gidince yazarım artık buraya

Kizlarr yeni girebildim, gecmisi pek okuyamadim. Ablam geldi bugun bana mutfakla banyoyu temizledi cok sukur. Onla dohbet mihabbet ettik az once gitti yeni bakabildim. Iyisiniz insallah. nehir nilll canim naptin melein nasilmis

Canım yazmıştım ama görmemişsin sanırım , bugün doktorum doğumdaymış aradılar randevu iptal eşimde bugün için izin almıştı ama malesef göremedik kuzumu haftaya gidicem artık

Canım allah yardımcın olur inşallah , dualarımdasın tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah bizleri haberdar et

iyi geceler kızlar

normal doğum hayallerim bugün itibariyle suya düştü. genel anestezi de olamayacağımdan dolayı belden uyuşturmalı sezeryan yolu gözüktü bize. moralim bozulmadı değil ama napalım hayırlısı böyleymiş .

Hayırlısı olsun artık canım , neden normal doğum olmadı peki ?

cimcimesevilay canin 2 kez ara ara hafif sanci oldu başkada olmali. Ama kizim acayip hareketli.vajina ve malatya arada bir iğne batmasi gibi batma oluyor.
Ebe yarina olabilir doğum dedi ama bakalim daha nisan gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…