2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın anneler,
balıklarımı besledim, çiçeklerine baktım (passiflora sonunda çiçek açmış), kahvaltımı ettim, çay keyfi yapıyorum.
eşim dün sardunya alırken bir çiçek beğenmiş almış ne olduğunu bilmiyorum. bilen varsa söylesin ona göre yerleştireyim çiçeği

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-22-12-07-37.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 86
kızlar, dün kontrolüm vardı. nst'te kasılmalar çıkınca doktor vajinal muayene etti, rahim boyu 2,5 cm olmuş, 1 hafta 10 gün içinde doğabilir dedi.
sizin nasıl rahim boyları?
Hiç bakılmadı canım vajinal olarak, bilmiyorum. 2kere girdim nstye reaktif dedi doktor sancı yoktu heralde. Pazartesi çatı muayenesi olursam belki söylerler.:) hayırlısı olsun tatlım sağlıkla al meleğini kucağına :)

Bizde bi haftada 400 gr alarak rekor kirmisiz.2700 olmsuz.halbuki 2 gunde 4 posta misafir agirlayip cok yorulmustuk.bu hafta daha iyi durumu dedi Dr muz.bayag uzun uzun izledi USG de yine renkli de yüzünü gözünü gördük yalanio esnio elini kolunu sokuyor agzina Dr da yikildi gülmekten.dil disarda takiliyo
Bu hafta çok biyerde toplanio gibi gerildik dedim o sayede basi dahada asagi inmiş dedi.
Buarada deneyimli anneler göğüs pompasi olmazsa olmaz midir almalimiyim? Yoksa bekle lazim olursa al mi dersiniz? Vve hangi marka?

kızlar, dün kontrolüm vardı. nst'te kasılmalar çıkınca doktor vajinal muayene etti, rahim boyu 2,5 cm olmuş, 1 hafta 10 gün içinde doğabilir dedi.
Benim 10 gün önce gittiğimde 2.3 e inmiş demişti. Ama benim rahim ağzınd<a dikiş var bakalım ne zamana kadar dayanacak

Ayy ayy yerim o elini kolunu diliniii bence lazim olursa alirsin . Olmazsa bosuna par verms olma bide lansinoh markasi gayet kaliteli

kaç çıktı nst de sancıların benim 40 larda çıkmıştı doktor alttan bakılacak sancın var dedi bende korktum baktıramadım o zaman bende doğurma aşamasındamıyım

canım o daha çok minik çenesi hemen yorulur doyasıya ememezki.sık sık acıkır ve senin kokunu tenine temas etmek ister.kendini en güvende hissettiği yer senin göğsün.o yüzden her istediğinde ver.mamaya yönelme derim ben.benim ilk oğlumda öyleydi süt yetmiyo dediler hastanede sağdılar miktara baktılar yeterli dedi doktor sadece seninle temas istiyor ve çok çabuk acıkıyor.yani sütün yeterli demişti.6 ay hiç mama vermedim ve maşallah tosun gibiydi:)bebeğin uyuyorkende göğsünü bol bol sağ bol su ve sulu gıdalar tüket.sağdığın sütü buzluğa at.doymadığını düşündüğünde mama yerine kendi sütünü verirsin hem.hemde sağmak sütü çok arttırır.yardımcı olabilmişimdir inşallah.

Merhaba kızlar size bir sorum olacak 37. Haftadayız kızımla ama 2 haftadır karınımın üzerinde sağ üst tarafa portakal büyüklüğümde bir kısımda acı var sanki oraya yumruk atılmış zedelenmiş gibi bu ağrı Yada sancı değil bazen yoğunlaşan bazen azalan bir acı sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…