- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.601
Iyi Günlerde kullanın inşallah canım.Kızımın beşiği geldi canlarim :)) kucuk dediler ama epey buyukmus :))
Hemen haberdar et bizi canım. Merakla bekliyorum akşamı :)Merhabalar. Herkese hayırlı cumalar diliyorum.
Şafak 17 diyor ama akşam doktora gideceğim bakalım doktorum ne diyecek en önemlisi de rabbim ne nasip edecek.
Senin dogurmaya niyetin yokmu kızHemen haberdar et bizi canım. Merakla bekliyorum akşamı :)
Yok canım içimde saklıcamSenin dogurmaya niyetin yokmu kız
Hiç bakılmadı canım vajinal olarak, bilmiyorum. 2kere girdim nstye reaktif dedi doktor sancı yoktu heralde. Pazartesi çatı muayenesi olursam belki söylerler.:) hayırlısı olsun tatlım sağlıkla al meleğini kucağına :)kızlar, dün kontrolüm vardı. nst'te kasılmalar çıkınca doktor vajinal muayene etti, rahim boyu 2,5 cm olmuş, 1 hafta 10 gün içinde doğabilir dedi.
sizin nasıl rahim boyları?
Benim 10 gün önce gittiğimde 2.3 e inmiş demişti. Ama benim rahim ağzınd<a dikiş var bakalım ne zamana kadar dayanacakkızlar, dün kontrolüm vardı. nst'te kasılmalar çıkınca doktor vajinal muayene etti, rahim boyu 2,5 cm olmuş, 1 hafta 10 gün içinde doğabilir dedi.
Çok şükür ewet git bi bakalım bir sorun yoktur ama için rahat etsin en azından.bebişlerimiz allaha emanet doğduktan sonrada bizlere:)Şükür ki hareket var. Kontrolum yarindi bugun gidebilirim ama. Aklim kalmasin. Tskler cnm:)
Hay allahhYok canım içimde saklıcamvazgeçtim daha doğrusu kızım vazgeçti
Hayırlı olsun :) Çİkolataları nerde saklamayı düşünüyorsun dışarıda erir sankiKizlaar cikolatalarim geldiii
Ayy ayy yerim o elini kolunu diliniiiBizde bi haftada 400 gr alarak rekor kirmisiz.2700 olmsuz.halbuki 2 gunde 4 posta misafir agirlayip cok yorulmustuk.bu hafta daha iyi durumu dedi Dr muz.bayag uzun uzun izledi USG de yine renkli de yüzünü gözünü gördük yalanio esnio elini kolunu sokuyor agzina Dr da yikildi gülmekten.dil disarda takiliyo
Bu hafta çok biyerde toplanio gibi gerildik dedim o sayede basi dahada asagi inmiş dedi.
Buarada deneyimli anneler göğüs pompasi olmazsa olmaz midir almalimiyim? Yoksa bekle lazim olursa al mi dersiniz? Vve hangi marka?
kızlar, dün kontrolüm vardı. nst'te kasılmalar çıkınca doktor vajinal muayene etti, rahim boyu 2,5 cm olmuş, 1 hafta 10 gün içinde doğabilir dedi.
canım o daha çok minik çenesi hemen yorulur doyasıya ememezki.sık sık acıkır ve senin kokunu tenine temas etmek ister.kendini en güvende hissettiği yer senin göğsün.o yüzden her istediğinde ver.mamaya yönelme derim ben.benim ilk oğlumda öyleydi süt yetmiyo dediler hastanede sağdılar miktara baktılar yeterli dedi doktor sadece seninle temas istiyor ve çok çabuk acıkıyor.yani sütün yeterli demişti.6 ay hiç mama vermedim ve maşallah tosun gibiydi:)bebeğin uyuyorkende göğsünü bol bol sağ bol su ve sulu gıdalar tüket.sağdığın sütü buzluğa at.doymadığını düşündüğünde mama yerine kendi sütünü verirsin hem.hemde sağmak sütü çok arttırır.yardımcı olabilmişimdir inşallah.dogum yapan,anneler bise sirmak.istiyorum, oglum,bir,saat arayla emmek istiyo genel olarak yarim saat memede kaliyo uyuyo uyanuyo ama gofsumu cekinxe agzindan,vermek istemiyo.bazende gogsumu biraktiktan 5 dk sonra meme ariyo tekrar veriyirum 5 10 dk cekip uyuyo annemde doymuyo duye,mama veriyo gerci 9 gun,oldu dogum yapali hala goguslerim yumusak,sanki bombos.ama sut,gelnese birakirmiydi,gogsumu? ay kafam cok karisik napicam ben
benimde aynen yarın sınavım var bunuda bi atlatırsam benden iyisi yok bu halde nasıl gidecez yaa :)Ah kızlar beşte kalktım bide yarın sınavım varhiç çalışmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?