2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cimcimesevilay canin 2 kez ara ara hafif sanci oldu başkada olmali. Ama kizim acayip hareketli.vajina ve malatya arada bir iğne batmasi gibi batma oluyor.
Ebe yarina olabilir doğum dedi ama bakalim daha nisan gelmedi.

Ayy hadi hayırlısı böyle bilipte beklemek ne güzel inşallah kolay bi doğum olur benimde vajinamın tam üstü kasığıma 3 gündür iğne batıuo gibi oluyo sancı bianda girip çıkıuo hatta o an ayy diyr bağırıyorum acaba benjm doğum da mı yakın

cimcimesevilay valla bence doğumdan önce ebeyle konuşmak lazim. Kadim beni çok rahatlatti.
Karinda seetlesme olurmuş ve agri belden girermis.
Bildiğin adet sancisinin bi üst modeliydi benimki yalniz nst de yok denecek kadar sizi vardi ona rağmen 60 cikmis.

Benimde ogün nst de sancı 40 larda çıkmıstı doktor sancin var baya dedi ama bişe hissetmedim korkumdan alttan baktıramadım ki inşallah şu doğum sancısını anlayabilirim yoksa her gördüğum sakallıyı dedem sanıyorum:)

Hiç uykum yok oğluşumda transa geçti babası da horul horul yatıyo mübarek en iyisi onunla uğraşayım sinir edim biraz :):)

herkese günaydın kızlar. biz dün kontrolümüzü olduk herşey yolunda çok şükür. 3200 gr 52 cm olmuş paşam. nst de hiç hareket etmedi ama dr normalde hareketli di mi dedi evet dedim nst den öncede sonra da hareketli dedim. dikkat et saatte bi kez hareket etmesi yeterli etmezse gelirsin hemen dedi. çok şükür sıkıntımız yok. tek sıkıntı hastane tadilata girmiş iki kat komple yıkılmış gibi. sizin doğuma kadar yetişir dio ama ya yetişmezse ya da erken doğum olursa nolur bilemedim. diğer katta yer olmazsa nolur bilemiyorum... bizden haberler böyle. buarada bugün benim de işyerinde son günüm:) herkes iidir inş. geçmiş yapmadım henüz

dogum yapan,anneler bise sirmak.istiyorum, oglum,bir,saat arayla emmek istiyo genel olarak yarim saat memede kaliyo uyuyo uyanuyo ama gofsumu cekinxe agzindan,vermek istemiyo.bazende gogsumu biraktiktan 5 dk sonra meme ariyo tekrar veriyirum 5 10 dk cekip uyuyo annemde doymuyo duye,mama veriyo gerci 9 gun,oldu dogum yapali hala goguslerim yumusak,sanki bombos.ama sut,gelnese birakirmiydi,gogsumu? ay kafam cok karisik napicam ben

Hayırlı güzel sabahlar hayırlı cumalar kızlar ... yarın oglusumu gorucem kontrolum var çok mutluyum. Dün sağlık ocağı sonuçlarında idrar yolumda enfeksiyon varmış bir sorun olur mu kızlar diğer degerlerim iyi ama şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…