2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Burda özele gidenlerin çoğu sezeryan doğum yapıyo gibime geldi . Demek özellerin sezeryan ı desteklediği doğru

kalanchoe bitkisi,çok arsız bir bitkidir,bakımı çok kolay,4-5 güde bir sulasan yeterli olur.havanın güzel olduğu zmanlar balkondada bakılabilir.çok çabuk büyür,büyüdükçe saksının değiştirilmesi lazım.sürekli açar çiçekleri.

canım bende aldım da kimi diyo kaynat, kimi diyo sıcak su koy üstüne, sen nası biliyosun?

canım bende de oluyo, doktoruma sordum bebek bşyerini dayamıştır dedi, çürütüyolar etimizi içten içe :)

Herkese bizden kocaman öpücüklerrr
Herkes iyidir umarım

Dün kontrolümüz vardı, şükür herşey yolunda.
2.700 gr kilosu, 47 cm.de boyu, maşallah benim kızıma

Nst'de iyi bi sıkıntı gözükmüyor, artık haftada 1 gidicez kontrole.
Haziran 20'ye kadar doğar dedi ama azcık daha erken doğsa iyi olur sabırsızlanıyorum, hayırlısı artık

Cleaxane iğnemide 10 gün sonra kesicez, biraz tedirgin oldum ama Rabbime emanetiz,
İnşallah sorunsuzca alırım kucağıma

mrb hanımlar az önce dr dan geliyoruz bebeğin suyu baya azalmış. nst iyi çıktı. haftaya sezaryana alalım dedi kabul etmedim bir de devlet hastanesine görünmek istiyorum. sezaryandan korkuyorum. Bende istiyorum normal yapmanı ama dedi bebeği strese sokarız dedi. güvenmeli miyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…