- 4 Eylül 2014
- 880
- 568
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.621
cnm nst kağıdını paylaşırmısın sancı nasıl belli oluyor ben hiç bilmiyorumkaç çıktı nst de sancıların benim 40 larda çıkmıştı doktor alttan bakılacak sancın var dedi bende korktum baktıramadım o zaman bende doğurma aşamasındamıyım
cnm nst kağıdını paylaşırmısın sancı nasıl belli oluyor ben hiç bilmiyorum
Çalıştın mı ben hiç çalışamadım yaa valla iki dersim var bi atlatırsam derin bi nefes alcambenimde aynen yarın sınavım var bunuda bi atlatırsam benden iyisi yok bu halde nasıl gidecez yaa :)
Hemen haberdar et bizi canım. Merakla bekliyorum akşamı :)
Cikolataci serin odada kalsin dedi. Simdilik kucuk cok gunes almayan odaya koydum. Erken dogumlari gorunce onun icin bile acele ettim ben.Hayırlı olsun :) Çİkolataları nerde saklamayı düşünüyorsun dışarıda erir sanki
cnm nst kağıdını paylaşırmısın sancı nasıl belli oluyor ben hiç bilmiyorum
günaydın anneler,
balıklarımı besledim, çiçeklerine baktım (passiflora sonunda çiçek açmış), kahvaltımı ettim, çay keyfi yapıyorum.
eşim dün sardunya alırken bir çiçek beğenmiş almış ne olduğunu bilmiyorum. bilen varsa söylesin ona göre yerleştireyim çiçeği
iyi olur inşlh cnm.. çıkmış sorulara çalışıyorum ben garanti 10-11 tane çıkıyo gerisinide kendimce yapmaya çalışıcam artıkÇalıştın mı ben hiç çalışamadım yaa valla iki dersim var bi atlatırsam derin bi nefes alcam
hmm baya bariz bi şekilde belli oluyormuş yani teşekkür ederim cnm
İnşallah canım benim :)Allah nasip ederse yazarım canım. 9-10 gibi.
Beşiğinizde hazır sonunda sağlıklı günlerde kullansın prensesin.
canım bende aldım da kimi diyo kaynat, kimi diyo sıcak su koy üstüne, sen nası biliyosun?Hayırlı.cumalar arkadaşlar..kızımla hepinize öpücüklerbugün randevumuz var bakalım bebisim kaç kilo almış en.son 2900 du. Bu arada aktardan meryem ana eli otu aldım annem e tarif ettim.. rabbim hepimize mübarek günde hayırlı doğumlar nasip etsin
canım bende de oluyo, doktoruma sordum bebek bşyerini dayamıştır dedi, çürütüyolar etimizi içten içe :)Merhaba kızlar size bir sorum olacak 37. Haftadayız kızımla ama 2 haftadır karınımın üzerinde sağ üst tarafa portakal büyüklüğümde bir kısımda acı var sanki oraya yumruk atılmış zedelenmiş gibi bu ağrı Yada sancı değil bazen yoğunlaşan bazen azalan bir acı sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı ?
Güle güle kullansın çok güzel :)Annem kızıma ikinci beşiğini almış kızlarsizce nasıl??Eki Görüntüle 1536064
Hic bişey kalmamış kız gözün aydın :)) bakalım bizim prenses ne zaman gelecek :))
Hadi bakalim hayirli haberlerle gel inşallah :)Ayy cok heyecanliyim. Yarin son tahlillerimi yapacak doktorum. Sonra geri sayim baslasinnn :) :)
Annem kızıma ikinci beşiğini almış kızlarsizce nasıl??Eki Görüntüle 1536064
Ayy cok heyecanliyim. Yarin son tahlillerimi yapacak doktorum. Sonra geri sayim baslasinnn :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?