- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.641
mrb hanımlar az önce dr dan geliyoruz bebeğin suyu baya azalmış. nst iyi çıktı. haftaya sezaryana alalım dedi kabul etmedim bir de devlet hastanesine görünmek istiyorum. sezaryandan korkuyorum. Bende istiyorum normal yapmanı ama dedi bebeği strese sokarız dedi. güvenmeli miyim sizce?
öyle yapacağım zaten. orda da öyle denirse kaderime razı olurum artık. sizinki ne durumda?Valle ne denir bilemiyorum canım.
Bence birde devlete git.
Her ikisine de suni sancı ile doğum başlatılmaz mı diye de sor, normal doğum istediğini iyice anlasınlar.
Olmazsa zaten yok olmaz derler.
öyle yapacağım zaten. orda da öyle denirse kaderime razı olurum artık. sizinki ne durumda?
35 den beri suyun azalmış diyor. o kadar su içmeme rağmenAma ısrarla suni sancı ile normal doğum imkanını sor derim. Sana ciddiyetleri açısından yol gösterir.
Benim kontrolüm de 8 de canım. Bakalım ne diyecekler.
35 den beri suyun azalmış diyor. o kadar su içmeme rağmenfazla beklemek de riskliymiş.
oğluşumla kahve keyfiiiii
kızlar bende şimdi sezeryan oldum spinal sezeryan herkese tavsiye ediyorum yalnızca oğlumda biraz solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakıma aldılar 37 haftalık 2900 gr doğdu bebeğim neolur dua edin oğluma
Bana yapılmadı daha. 2hafta önce kanla idrar yapıldı ama bilmiyorum. Devlet Hastanesi hepsini yapar herhâlde. Ay artık herşey tamam olsun çok geriliyorum bazen.İnş hayırlı ve sağlıklı zamanda gelir canım.
Benim son tahlillerim de yapıldı ama ne gelen varrrr ne giden.
Afiyet olsun canım.
Bende öğle yemeğimi yedim, kalkıp biraz iş yapmam lazım ama bugün içimden gelmiyor, gelmese de yapmalıyım.
Malum yarın haftasonu ve kızım eşimle vakit geçirmem lazım.
Üçlü son haftasonumuzdur belkide.
Benimki de yanlış yeri zorluyor omuz mu atıyor artık nedir, sol tarafa doğru. Diyorum kızım yanlış yoldasın ortayı ittiricen diye ama yok.merhaba kızlar.
bugün benim sıpa çok hareketli.kasıklarıma baskı yapıyor.sanki elinde delici bir cisim var aşağıdan kendine yol açıyor.
diyorum kızım sen buradan çıkmayacaksın sezaryen bebeğisin sen diye ama dinlemiyor beni
dr söylediğini dedim sadece beklemek riskmiş 40 41 e kadar. çok şükür hareketlerimizde sıkıntı yok. suni sancıya da razıyım sorayım bakalım. Allah sizinde yardımcınız olsun. en ufak olumsuz bir şey duysam kötü oluyorum. ilk olunca böyle oluyor sanırım. Nst sonucu bir haftalık sağlık durumunu gösteriyormuş zaten. 1 hafta daha bekleyelim dedi.Ben sana bekle demiyorum canım yanlış anlama, yanlış yönlendirmek istemem.
Doğum derse kabul etmekten başka şansın yok ama suni sancı ile doğum başlatma imkanımız yok mu diye sor.
Geçen hafta nst de benim bebeğimin hareketleri hissedilmedi, doktorum 8 de bol çikolata ye tekrar gel bebek sıkıntıda ve sıkıntının nedenini öğrenmemiz lazım dedi.
Eeee akşamda bozuk olursa ne olacak dedim (bebek sağlıklı ama hareketsizdi) sezeryan dedi. Bende suni sancı ile doğum başlatılmaz mı dedim bana mantıklı bir şekilde bebek sıkıntıda sıkıntıda olan bebeğe suni sancı verip bizde sıkıntıya sokamayız ablacım ama bunları konuşmadan önce nedeni öğrenmemiz lazım dedi.
Gece 8 deki nöbetçi doktora tekrar nst notu yazdı, 8 de de hareketsiz çıktı, nöbetçi doktora sordum oda aynısını söyledi suni sancı sıkıntıdaki bebeğe verilmez dedi.
1 şişe serum bol tatlı ile 2 saat sonraki nst düzene girdi (meğerse bebeğin şekeri düşmüş) sonra evime gönderdiler.
Yani 2 ayrı doktor da aynısını söyledi, bana sezeryan deseler çok kolay normal doğum yapmama rağmen kabul edecektim çünkü hem mantıklı açıklamaları vardı hem gözümle gördüm nst sonucunu, hem araştırdım, hemde iki ayrı doktordan duydum.
kızlar bende şimdi sezeryan oldum spinal sezeryan herkese tavsiye ediyorum yalnızca oğlumda biraz solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakıma aldılar 37 haftalık 2900 gr doğdu bebeğim neolur dua edin oğluma
Geçmiş olsun canım benim kilosu güzel bebeğinin inşallah kısa zamanda toplar kendinikızlar bende şimdi sezeryan oldum spinal sezeryan herkese tavsiye ediyorum yalnızca oğlumda biraz solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakıma aldılar 37 haftalık 2900 gr doğdu bebeğim neolur dua edin oğluma
Benimki de yanlış yeri zorluyor omuz mu atıyor artık nedir, sol tarafa doğru. Diyorum kızım yanlış yoldasın ortayı ittiricen diye ama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?