- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.661
Doğrudur canım marjinal bi kız olacak bizimki demekdemekki senin kız ben biraz fark yaratayım burdan çıksam nasıl olur diye ordan vuruyo :):):)biz anormalleştik iyice zaten bebişlere de yansıyo herhalde
saol Allah razı olsun inş çabuk gelir yanıma bebwğim çok merak ediyormGeçmiş olsun,
Gözün aydın canım.
Oğlunda en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar inş.
Kilosu içi, haftası iyi.
Doğrudur canım marjinal bi kız olacak bizimki demek
Devlete gideceğim ya, tek korkum suniyle zorlayıp sonra sezeryana girmek. İnşallah kızım kendiliğinden gelir de uğraştırmaz annesini.
Allahım hepinize nasip etsin oğlumda yanımda olsaydı herşey daha güzel olurdu ama sabredicez
bebegının suyunu arttırmak ıcın hındıstan cevızı suyunun ıyı geldıgını duymustum dene ıstersen marketlerde bulabılırsınmrb hanımlar az önce dr dan geliyoruz bebeğin suyu baya azalmış. nst iyi çıktı. haftaya sezaryana alalım dedi kabul etmedim bir de devlet hastanesine görünmek istiyorum. sezaryandan korkuyorum. Bende istiyorum normal yapmanı ama dedi bebeği strese sokarız dedi. güvenmeli miyim sizce?
Ay bende doğurmak istiyorum artıııkkkk kızım yanımda olsun koklayım öpeyim boş beşiğini sallıyorumben baya bi duygulandım nedense
Ay bende doğurmak istiyorum artıııkkkk kızım yanımda olsun koklayım öpeyim boş beşiğini sallıyorumkociş de o zamanını biliyo zorlama kızımı diyor ama ben gelsin istiyorum
Emzik vereceğim canım çok ağlayan bi bebek olursa ama. Mamayı da koymayacağım lazım olursa hastanede doktorun önerdiği mamayı alırız eczane dolu heryer zaten.kızlar doğar doğmaz emzik vermeyi düşünüyomusun bide mama koyacakmısın hastane için
Uğraşacak bi işim olsa zaman geçerdi de o da yok paso evdeyim bi çıkarsam yuruyuse o da hep aynı yerler zaten...senin haftanda olsam hiç bekleyemem herhalde eşininde dediği gibi zamanını bekliyolar demekki bu kadar ay geçti bundan sonrası geçmez zaten
http://www.balonvar.com/hizmetler/bebek-odasi-balon-susleme/dogum_gunu_ucan_balon6-2
kızlar hastane odasını bu şekilde balonla süslemek istiyorum. Şişirip bu şekilde iple bağlasak böyle görünür mü? Daha önce yapan var mı ?? :))
kızlar doğar doğmaz emzik vermeyi düşünüyomusun bide mama koyacakmısın hastane için
Uğraşacak bi işim olsa zaman geçerdi de o da yok paso evdeyim bi çıkarsam yuruyuse o da hep aynı yerler zaten...
Ne maması kız:))ilk kez duyuyorum.yok emzik bile koymadım çünkü vermiycem damak yapısı ve sonradan bıraktırması ayrı bir eziyet olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?