2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
demekki senin kız ben biraz fark yaratayım burdan çıksam nasıl olur diye ordan vuruyo :):):)biz anormalleştik iyice zaten bebişlere de yansıyo herhalde
Doğrudur canım marjinal bi kız olacak bizimki demek
Devlete gideceğim ya, tek korkum suniyle zorlayıp sonra sezeryana girmek. İnşallah kızım kendiliğinden gelir de uğraştırmaz annesini.

Doğrudur canım marjinal bi kız olacak bizimki demek
Devlete gideceğim ya, tek korkum suniyle zorlayıp sonra sezeryana girmek. İnşallah kızım kendiliğinden gelir de uğraştırmaz annesini.

inşallah cnm hayırlısı olsun ne desek ne istesek yine de olacağına varıyo kolay bi doğum olsun da sağlıkları yerinde olsun yeterki bende sancı çekipte sezeryan olmaktan korkuyorum bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Allahım hepinize nasip etsin oğlumda yanımda olsaydı herşey daha güzel olurdu ama sabredicez

cnm hiç üzülme haftası yerinde kilosu güzel maşşallah kalmaz o kadar bi kaç gün içinde kucağına alır beraber dönersiniz evinize canını sıkıarsan Allah korusun sütün kesilir

bende doğurmak istiyorum ya 36. haftamıza girecez şöyle 1 2 hafta sonra gelse ne iyi olurdu çok merak ediyorum nasıl bişe olacak kime benzeyecek inşallah eşime benzer onu çok seviyorum o yokken bile sanki yanımdaymış gibi benzesin istiyorum eli ayağı sağlığı yerinde olsun tabi öncelikli olarak

kızlar hastane odasını bu şekilde balonla süslemek istiyorum. Şişirip bu şekilde iple bağlasak böyle görünür mü? Daha önce yapan var mı ?? :))

bebegının suyunu arttırmak ıcın hındıstan cevızı suyunun ıyı geldıgını duymustum dene ıstersen marketlerde bulabılırsın

Ay bende doğurmak istiyorum artıııkkkk kızım yanımda olsun koklayım öpeyim boş beşiğini sallıyorum kociş de o zamanını biliyo zorlama kızımı diyor ama ben gelsin istiyorum

senin haftanda olsam hiç bekleyemem herhalde eşininde dediği gibi zamanını bekliyolar demekki bu kadar ay geçti bundan sonrası geçmez zaten

Televizyonda kimdi, İbrahim Saracoğlu galiba havuç suyunun amniyon sıvısını arttırdığını söylemişti bi hafta boyunca her gün içilecekmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…