- 9 Şubat 2011
- 653
- 373
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.701
Anomali taramasi adi altinda girdim canim ama 4 boyutlu degildi girdiğim ultrason
Selam hanimlar hepiniz iyisinizdir InsaAllah bizde bugun son kontrolumuzden geldik bundan sonra doguma kadar aksi bir durum olmazsa yok kizcem 3180 gr olmus MasaAllah i var bebisimin 10 gun önceki kontrolde zatif minyom gibi demisti ama.kapatmis arayi bebeemm suyu sagligi guzel dedi kafa hala yolda bir buvuk aydir yolda heran dogabilir diyo ama gelen yok cok sancim oluyo ama hayirlisi ne zaman gelir dedim asagi yukari dr da o hic brlli olmaz ben seni burdan daha gunun var dogmaz diye yollatim aksam biranda sancin gelir dogar biranda dedi bu dogum hic bir şey belli olmaz dedi hayirlisi bakalim ne zamana dogar
Doktorun çok genel yorumlar yapmış 35 haftada genelde kanala girerse normal girmezse Sezeryan yaparız diyorlar endişelenmene hiç gerek yok kilosuna gelince küçük demesine şaşırdım 35.haftafa benim kızım 2.540 kg dı doktorumuz gayet dolgun bir bebek demişti
Biz gecen hafta 35+6 da gittik tam kontrole.2300 du.bugün daha 2700 olmuş.Dr kendisi söylüyor ben panik yapmadan azmi ki demeden "sadece minyon bi bebek gelişimi falan geri değil"diye.senin bebek de gelişimi iyi olduktan sonra takma kilosuna.hem bennde esimde 2400 dogmusuz e nolcak çocuk da minyon olacak tabi
Masaallah cnm kocaman olmus fistik...Selam hanimlar hepiniz iyisinizdir InsaAllah bizde bugun son kontrolumuzden geldik bundan sonra doguma kadar aksi bir durum olmazsa yok kizcem 3180 gr olmus MasaAllah i var bebisimin 10 gun önceki kontrolde zatif minyom gibi demisti ama.kapatmis arayi bebeemm suyu sagligi guzel dedi kafa hala yolda bir buvuk aydir yolda heran dogabilir diyo ama gelen yok cok sancim oluyo ama hayirlisi ne zaman gelir dedim asagi yukari dr da o hic brlli olmaz ben seni burdan daha gunun var dogmaz diye yollatim aksam biranda sancin gelir dogar biranda dedi bu dogum hic bir şey belli olmaz dedi hayirlisi bakalim ne zamana dogar
Masaallah cnm kocaman olmus fistik...
Hayirli zamanda gelsinler insaallah...
sağol cnm sabahtan beri bulamamıştım ismini. teras çok güneş. güneşe mi koyayım gölgeye mikalanchoe bitkisi,çok arsız bir bitkidir,bakımı çok kolay,4-5 güde bir sulasan yeterli olur.havanın güzel olduğu zmanlar balkondada bakılabilir.çok çabuk büyür,büyüdükçe saksının değiştirilmesi lazım.sürekli açar çiçekleri.
Maşallah yavruna kocaman olmuş.
Doktorunun dediğini benim doktorumda söyledi, her an doğabilir ama gününü Allah bilir diye.
Bakalım bekleyeceğiz artık.
Masaallah cnm kocaman olmus fistik...
Hayirli zamanda gelsinler insaallah...
Allaha Şükür önceki doktorum cok konusmazdi ama guzel inceliyordu kizimi. Sagolsun hakkini yiyemem. Artik birsey de kalmadi cok sukur. Doğacak kuzularimiz. Hayirlisiyla inşallah :)Anladım canım benim detaylı raporumda hepsi yazıyor.
sağol cnm sabahtan beri bulamamıştım ismini. teras çok güneş. güneşe mi koyayım gölgeye mi
Bende gormeyeli 2 hafta oluyor canim sabredicez....ne güzel herkes bebişini görmüş benim daha 2 haftam nasıl bekliceemmm
Allaha Şükür önceki doktorum cok konusmazdi ama guzel inceliyordu kizimi. Sagolsun hakkini yiyemem. Artik birsey de kalmadi cok sukur. Doğacak kuzularimiz. Hayirlisiyla inşallah :)
Canım seninle aynı gün Sat a göre doğum tarihimiz:))balonu bantla tavana yapıştır helyumla uğraşmak zorunda kalmazsın hem patlarsa falan da için rahat olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?