2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam hanimlar hepiniz iyisinizdir InsaAllah bizde bugun son kontrolumuzden geldik bundan sonra doguma kadar aksi bir durum olmazsa yok kizcem 3180 gr olmus MasaAllah i var bebisimin 10 gun önceki kontrolde zatif minyom gibi demisti ama.kapatmis arayi bebeemm suyu sagligi guzel dedi kafa hala yolda bir buvuk aydir yolda heran dogabilir diyo ama gelen yok cok sancim oluyo ama hayirlisi ne zaman gelir dedim asagi yukari dr da o hic brlli olmaz ben seni burdan daha gunun var dogmaz diye yollatim aksam biranda sancin gelir dogar biranda dedi bu dogum hic bir şey belli olmaz dedi hayirlisi bakalim ne zamana dogar

Maşallah yavruna kocaman olmuş.

Doktorunun dediğini benim doktorumda söyledi, her an doğabilir ama gününü Allah bilir diye.

Bakalım bekleyeceğiz artık.

karın çevresi yaklaşık 1 hafta geride görünüyor bu kiloda ama zaten her bebek o istatistiklere uyacak değil diye düşünüyorum bir yandan da. Sonuçta kilosu doğuma kadar 3 ü bulur. Bu da zaten yeterli sağolun kızlar.

Sizlerin doğum hakkında düşünceleriniz nedir?

Masaallah cnm kocaman olmus fistik...
Hayirli zamanda gelsinler insaallah...

Bu arada kizlar ben turkiyede ne guzel ya catin musaitmi deilmi herseye bakiyolar burda cati kontrolu felan hic bir sey yok hersey dogum aninda belli oluyo ve bebgin dogum gununu sat a gore deil ultrasyon olcumlerine gore karar veriyolar sezaryani suniyi hereyi ultrasyon olcumune gore yapiyolar ilk kizimda satla ulatrasyon olcumu bir cikmiyodu ultrasyonda 3 gun kucuk cikiyo diye dogum terminini sati deil olcumleri dikkate almislardi birde gunu gectikten sonra 10 gun bekleyip suni sanci veriyolar hayırlısı bakalim bunda ne olucak suniyi yermiyim yine hayirlisi

Masaallah cnm kocaman olmus fistik...
Hayirli zamanda gelsinler insaallah...

Saol cnm bnm bende gecen seni sormustum ne yaptin senin pasa nasil az kaldi kucagina almayi bakalim bizim cimcime ne zaman gelir cok yaramaz kafayi iyicene slklstirmis bugun dr tamda idrar torbasinin ustunde duruyo dedi ama bakalim yaramazima rabbim ne zaman gun bicti

sağol cnm sabahtan beri bulamamıştım ismini. teras çok güneş. güneşe mi koyayım gölgeye mi

Maşallah yavruna kocaman olmuş.

Doktorunun dediğini benim doktorumda söyledi, her an doğabilir ama gününü Allah bilir diye.

Bakalım bekleyeceğiz artık.

Saol cnm ewet ya neredeyse 31. Haftadan beri yolda 10 gun once iyice slklsti dedi ama dr nin de dedigi gibi dogum bu bir tek allah bilir birde ben.iki cocugumuda boynununa kordon dolanmis ve suniyle dogurdum InsaAllah bununda dolanmazda bu sefer rahat ve kolay bir dogum olur hepimiz icinde InsaAllah

Bu arad kizlar benimle beraber bugun cogu annemiz de kabul ntrole gitmis hepinizin bebislerinede kocaman bir MasaAllah rabbim hepimizin yawrularini sag saglim bir avazda kucagimiza almayi nasip eylesin

Allaha Şükür önceki doktorum cok konusmazdi ama guzel inceliyordu kizimi. Sagolsun hakkini yiyemem. Artik birsey de kalmadi cok sukur. Doğacak kuzularimiz. Hayirlisiyla inşallah :)

İnş. canım beklemek çok yorucu ve sıkıcı.

Ama elimizden gelen birşey yok.

Sağlıkla doğsunlar da.

Bu gun bebegim ayri hareketli buda beni sevindiriyor belki cok bekletmez artik carsambaya randevum var bakalim kalmaz o kadar diye dusunuyorum hislerimde yaniliyormuyum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…