- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.681
Gözünüz aydıın canım sayılı gün çabuk geçer derler hadi bakalım :)az kaldı az :) sonra başımızı kaşıyacak vaktimiz olmayabilir. biz çarşamba günü doğum tarihi alacağız. geldi gelecek derken iyi dayandık.
Az ve kararında verilirse evet emzik iş görüyor.ama bazıları tıpa gibi çocuğun ağzına tıkıyolarya sinir oluyorum.sınırı kaçırırım diye vermiyeyim diye düşünüyorum.bakalım uslu bir kızım olur inşallahay ne bilim cnm ne olur ne olmaz diye sordum işte ama emzik emme refleksini geliştiriyomuş
Uğraşacak bi işim olsa zaman geçerdi de o da yok paso evdeyim bi çıkarsam yuruyuse o da hep aynı yerler zaten...
Az ve kararında verilirse evet emzik iş görüyor.ama bazıları tıpa gibi çocuğun ağzına tıkıyolarya sinir oluyorum.sınırı kaçırırım diye vermiyeyim diye düşünüyorum.bakalım uslu bir kızım olur inşallah
Evet zaten onun gibi bir acı bazen dayanılmaz oluyor :) neyse biraz daha sabredeceğiz. Başka çare yokcanım bende aldım da kimi diyo kaynat, kimi diyo sıcak su koy üstüne, sen nası biliyosun?
canım bende de oluyo, doktoruma sordum bebek bşyerini dayamıştır dedi, çürütüyolar etimizi içten içe :)
evet bende duymuştum. Katı meyve sıkacağım olmadığı için hiç denemedim.Televizyonda kimdi, İbrahim Saracoğlu galiba havuç suyunun amniyon sıvısını arttırdığını söylemişti bi hafta boyunca her gün içilecekmiş .
Canim emzik bende gerekli olursa kullanicam. Okudugjm kitapta bebegin psikolojisisi icin bazen gerekli olduğunu okumustum. Cok aglayan bir bebegim olursa vermeyi düşünüyorum.ay ne bilim cnm ne olur ne olmaz diye sordum işte ama emzik emme refleksini geliştiriyomuş
ben de sata göre sanıyodum ama sanırım drum bebeğin gelişimine göre tarih verdi.salı günü tekrar gidicem ayrıntılı sorayım diyorum ben deCanım satın 27 haziran , sezeryan olacağın gün 9 haziran erken olmuyor mu sezeryan için ?
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Dr. değiştirdiğim için bebeğimin kilo ölçümü 10 gün öncekiyle aynı çıktı. Doktorda cihazdan yada ölçümden kaynaklanabilir dedi.
2600 gr 35+6 da çıktı.
Bebek biraz küçük dedi canım sıkıldı açıkcası. Sizce nasıl?
Birde doğumla ilgili de konuştuk. Ben clexane kullanıyorum. Dr haftaya çatı muayenesi yapalım hemde sancıların var açılman var mı ona bakarız. Ona göre konuşuruz dedi doğumla ilgili.
Normal doğumu deneriz eğer bebek kanala girmez açılman olmazsa zaten sezeryana döneriz dedi. Bende korkuyorum hem normal sancısı çekip hemde sezeryana alınırsam felan diye. şuan bebeğim doğum pozisyonunda bayadır da öyle duruyor.
Bu arada çatı muayenesi nasıl yapılıyor? Can acıtan bişey mi? Olanlar anlatır mısınızz?
Dr. değiştirdiğim için bebeğimin kilo ölçümü 10 gün öncekiyle aynı çıktı. Doktorda cihazdan yada ölçümden kaynaklanabilir dedi.
2600 gr 35+6 da çıktı.
Birde doğumla ilgili de konuştuk. Ben clexane kullanıyorum. Dr haftaya çatı muayenesi yapalım hemde sancıların var açılman var mı ona bakarız. Ona göre konuşuruz dedi doğumla ilgili.
Normal doğumu deneriz eğer bebek kanala girmez açılman olmazsa zaten sezeryana döneriz dedi. Bende korkuyorum hem normal sancısı çekip hemde sezeryana alınırsam felan diye. şuan bebeğim doğum pozisyonunda bayadır da öyle duruyor.
Bu arada çatı muayenesi nasıl yapılıyor? Can acıtan bişey mi? Olanlar anlatır mısınızz?
Gözün aydın :) dularımız seninle hemen çıkar yoğun bakımdan inşallah bebeğinkızlar bende şimdi sezeryan oldum spinal sezeryan herkese tavsiye ediyorum yalnızca oğlumda biraz solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakıma aldılar 37 haftalık 2900 gr doğdu bebeğim neolur dua edin oğluma
Doktorun çok genel yorumlar yapmış 35 haftada genelde kanala girerse normal girmezse Sezeryan yaparız diyorlar endişelenmene hiç gerek yok kilosuna gelince küçük demesine şaşırdım 35.haftafa benim kızım 2.540 kg dı doktorumuz gayet dolgun bir bebek demiştiMerhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
2600 gr 35+6 da çıktı.
Bana yapılmadı daha. 2hafta önce kanla idrar yapıldı ama bilmiyorum. Devlet Hastanesi hepsini yapar herhâlde. Ay artık herşey tamam olsun çok geriliyorum bazen.
kolay gelsin cnm evet hiç belli olmaz haftaya bi kişi fazla olursunuz belki :)
2600 gr 35+6 da çıktı.
Doğru canım olabilir. Bu tahliller konusunda sanki devlet hastaneleri daha hassasa ne bileyim. Önceki doktorum çok fazla tahlil yaptırmadı gerek görmedi sanırım. Son gittiğim doktor da kan ilacını falan değiştirdi 3lu ve 4lu testi sordu. 4boyutlu ultrasonu sordu omega 3sordu birde özellikle. Damak yarığı ve kalp sorunlarından bahsetti biz bu ultrasonla goremeyiz onu sadece 4boyutluyla belli olur dedi. Önceki doktor dememişti öyle birşey mesela. Devlet hastaneleri bu konularda daha güvenilir gibi sanki kar amacıyla yapmadıkları için eksik ve ya fazla test yapmıyorlar sanırım. Ah biraz yakın olsaydı doğum hastanesi başından giderdim oraya. Cahillik ettim açıkçası özel hastane diye birşey sandım.Kan pıhtılaşmasına falan bakılıyor canım.
Yapılmıştır belki de.
Doğru canım olabilir. Bu tahliller konusunda sanki devlet hastaneleri daha hassasa ne bileyim. Önceki doktorum çok fazla tahlil yaptırmadı gerek görmedi sanırım. Son gittiğim doktor da kan ilacını falan değiştirdi 3lu ve 4lu testi sordu. 4boyutlu ultrasonu sordu omega 3sordu birde özellikle. Damak yarığı ve kalp sorunlarından bahsetti biz bu ultrasonla goremeyiz onu sadece 4boyutluyla belli olur dedi. Önceki doktor dememişti öyle birşey mesela. Devlet hastaneleri bu konularda daha güvenilir gibi sanki kar amacıyla yapmadıkları için eksik ve ya fazla test yapmıyorlar sanırım. Ah biraz yakın olsaydı doğum hastanesi başından giderdim oraya. Cahillik ettim açıkçası özel hastane diye birşey sandım.
Anomali taramasi adi altinda girdim canim ama 4 boyutlu degildi girdiğim ultrasonO dediklerinin hepsine detaylıda bakılıyor canım. Sen girmemişmiydin detaylıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?