- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.721
Bu gun bebegim ayri hareketli buda beni sevindiriyor belki cok bekletmez artik carsambaya randevum var bakalim kalmaz o kadar diye dusunuyorum hislerimde yaniliyormuyum bakalim
Maşallah bebişine canım. Benim de bebeğim yaklaşık 1 aydır kanalda. Drum korkutmuştu erken doğar die ama bekliyor zamanını oğlum. 37. Haftaya kadar durur umarım demişti. Pazartesi doluyor, kontrole gidicem. Kasılmalarım oluyor sıksık. Hergün doğcak gibime geliyor ama günler geçiyor. Senin kasılman, sancın oluyormu?Selam hanimlar hepiniz iyisinizdir InsaAllah bizde bugun son kontrolumuzden geldik bundan sonra doguma kadar aksi bir durum olmazsa yok kizcem 3180 gr olmus MasaAllah i var bebisimin 10 gun önceki kontrolde zatif minyom gibi demisti ama.kapatmis arayi bebeemm suyu sagligi guzel dedi kafa hala yolda bir buvuk aydir yolda heran dogabilir diyo ama gelen yok cok sancim oluyo ama hayirlisi ne zaman gelir dedim asagi yukari dr da o hic brlli olmaz ben seni burdan daha gunun var dogmaz diye yollatim aksam biranda sancin gelir dogar biranda dedi bu dogum hic bir şey belli olmaz dedi hayirlisi bakalim ne zamana dogar
merhaba hatunlarrr uzun zamandır giremedim geçmişi de okuyamadım doğum yapan arkadaşlar varsa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütsünler bebişlerini darısı bana ve tüm bekleyen annişlere inşallah
geçen haftasonu annem geldi haftaiçi bütün evi temizledik sağolsun bugün onu yolcu ettim ama hala yapılacak biraz iş var yavaş yavaş yapcaz artık şimdide kızımın kıyafetleri yıkanıyor bi kısmı da kuruyor ütüleyip yerleştircem sonra da çantamıza
bende hala çalışıyorum izne ayrılmama daha 2 haftam var
bu arada yarın sabah da kontrolümüz var bakalım minik sıpam neler yapıyor özledim meleğimibizde durumlar böyle umarım herkescikler iyidir
Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum kızlar.
Yemek hazırlıklarımı yapayım da kızım ve eşim gelince hemen yemeklerimizi yer nasip olursa kontrolümüze gideriz.
Allaha emanet olun.
Iyi aksamlar canim benim son 2 saat hadi bakalim :))Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum kızlar.
Yemek hazırlıklarımı yapayım da kızım ve eşim gelince hemen yemeklerimizi yer nasip olursa kontrolümüze gideriz.
Allaha emanet olun.
Maşallah bebişine canım. Benim de bebeğim yaklaşık 1 aydır kanalda. Drum korkutmuştu erken doğar die ama bekliyor zamanını oğlum. 37. Haftaya kadar durur umarım demişti. Pazartesi doluyor, kontrole gidicem. Kasılmalarım oluyor sıksık. Hergün doğcak gibime geliyor ama günler geçiyor. Senin kasılman, sancın oluyormu?
sağol canım evet az kaldı bakalım şu 2 hafta da hayırlısı ile geçsin de evimde kızımı bekliyim artıkGüle güle kirlet canım evini.
Az kalmış izne ayrılmana.
İnş. yarında güzel haberlerle gelirsin.
Ee kizlar başka ne var ne yok.
Burada hava cok bayici. Kizimin yataginin yan korumaliklarini falan yikiyorum attim makinaya onlar da ciksin asicam.
Biberonu, sut sagma pompasini, emzigi kaynaticam kac gündür ama unutuyorum ha sonra ha birazdan kalıyor.
Bizim burasi da ayni canim ama keske yagsa diyorum artık. Cunku hava cok basıyor nem var çok. Yagsa hava rahatlicak ama iste yagamadi iki gündür.Kolay gelsin cnm bu mübarek memlekette de 3 gun gunesse 4 gun yagmur ama bu bir hafta ve önümüzdeki hafta hep yagmurlu hava böyle olunca cok bunaliyorumya allahtan akrabalarima geldimde biraz sitres atiyorum
Nst de sancın çıkıyor mu? Benim gecen hafta bi kez 60 olan bi sancı çıktı. Dr önemli bi sancın yok dedi. Ama bu hafta evde kendim hissediyorum. Karnım taş gibi oluyor.1 dk sürüyor. Dün 1 saat arayla oldu. Yarın doğurcam galiba dedim ama bugün hala taş gibi olup olup geçiyor. Sancı böyle bişey olsa gerek.Beninde ayni cnm ya ha geldi gelecek diyorum yok surekli sancim var benimde hele asagi acayip baskim oluyo yuruyunce asagiya acayip kranplarim ve baskim okuyo yuruyemiyorum ha tama doguruyorum geliyo diyorum ama gelen yok hatta gecen iki aksam duzenli 10 dkk sancilarim ve kasılmalarim oldu ama dedigim gibi beni kandirip duruyo cimcime bugun dr ye sordum cok normal kanalda oldugu icin yapar dedi birde ama bnm vajinamda varislerim cikti dr oda etken olabilir dedi desene sende ayni durumdaysan gayet normal
Kızlar benim oluşum un sol böbreğin de genişleme var 11 cm bu duruma başları. ÜzülmuStm. Çok hala uzuluyirum ama.doktorum önemli değil erkek.bebeklerde olabiliyor dedi netten baktım cidden de.oyle karnimda geçmez ise doğduktan. Sonra düzenli takibi olacak dedi doktorum .. benim durumum da olann yada bilgisi olan var mi
Ee kizlar başka ne var ne yok.
Burada hava cok bayici. Kizimin yataginin yan korumaliklarini falan yikiyorum attim makinaya onlar da ciksin asicam.
Biberonu, sut sagma pompasini, emzigi kaynaticam kac gündür ama unutuyorum ha sonra ha birazdan kalıyor.
Hangi hastaneye gidiyordun canım, ne kadarmış?Evet cnm bugün hava çok bayıcıydı. Ben de bugun kontrole gittim nstde sancım çıkınca yatış yapıldı serum takıldı tekrar nst çekildi sancılar biraz düzene girince çıkış yaptım çok yorucu bir gün oldu. Bir de doğum ücretlerini öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?