2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sancı çıkınca neden serum takıyorlarki canım? Kaçıncı haftandasın?

Bende oğlumun nevresimlerini yıkadım ama daha ütülemedim yatağı hazır değil biara yapıcam ama:)

Ayaklar ellerim cok şişti diye doktor cok kizdi..... ruz cok tuketiyorsun dedi. Cok dikkat etmeliymisimm yoksa gebelik zehirlenmesi olur dedi.... tuzlu hicbisey yemeyecekmisim

Maşallah kuzuya :) Doktor mu sezeryan dedi canım?

Cnm benim oğlumda da var ayrıntıda çıkmısti hem o doktor hem kendi doktorum önemli bişe değil anne karnında normale döner yada doğduktan sonra dedi

Maşallah canım herşey yolunda ne güzel :) sezeryan olunca 1 hafta önce mi alınıyo?

keşke benim kızım da dönse bi an önce 35+0 ız hala ters.

Bizim burasi da ayni canim ama keske yagsa diyorum artık. Cunku hava cok basıyor nem var çok. Yagsa hava rahatlicak ama iste yagamadi iki gündür.

Pofudukcum bnm kv lerimde trabzonlu buranin havasi oraya cok benziyo diye burati sewiyolar gerci memleket gibi olmaz ama birde basik hava hakket cok zor oluyo ya az kaldi rabbim yar ve yardimcimiz olsun hrpimizin

Nts ye daha hic girmedim cnm burda nts dogum gununde dogmayanlari koyuyolar oncesinde girmek yok nasil bir seyse cok acayip isleri var gunu dolduktan sonra 2 yada 3 kere sokuyolar nts ye bir sorun olmazsa 10 .gunde dogmazsa suni veriyolar ama o kasilmalar sancilardan gercekten cok canim yaniyo oype boyle deil inanki ciglik atiyorum aglayacak kadar oluyorum birde benim vicud darmis ve genislemidigi icin ben iki kati aci cekiyorum artik az kaldi dua ediyorum hayirlisiyla biran ewwel dogsun diye babasida birak kizimi rahat iatedigi zaman gelsin tombis olsun diyo tabi o dogurmucakya

Bugün cuma saatinde dualarla oğluşun yatağının nevresimlerini serdik
Allah hepimizin yavrusuna yataklarında huzurlu sağlıklı uykular versin
Eki Görüntüle 1536367

Hayirli OlOlsun cnm gule gule saglikla kullansin pasa

keşke benim kızım da dönse bi an önce 35+0 ız hala ters.

Ayy cnm bnm ya InsaAllah diner yawrun biran ewwel ama bnm görünce n dogum sancisiyla donmus birde bana dr demişti kedi poszisyonunda ve yuruslede bebek pozisyon değiştirirmis rabbim gonlune gore versin cnm InsaAllah hayirlisiyla kucagina alirsin kuzunu

inş canım. hergün dışardayım ya yürüyorum sürekli ama bakalım kısmet.

başka dr a da görün bir de devlete git. aklında kalacağına..
devlet bana sezeryan için doğum anında belli olur dedi ama kalp atışı yüksek çıkıncada düşene kdr eve yollamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…