- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.741
Sancı çıkınca neden serum takıyorlarki canım?Evet cnm bugün hava çok bayıcıydı. Ben de bugun kontrole gittim nstde sancım çıkınca yatış yapıldı serum takıldı tekrar nst çekildi sancılar biraz düzene girince çıkış yaptım çok yorucu bir gün oldu. Bir de doğum ücretlerini öğrendim.
Güle güle yatsın mutlu mutlu uyusun inşallah :)Bugün cuma saatinde dualarla oğluşun yatağının nevresimlerini serdik
Allah hepimizin yavrusuna yataklarında huzurlu sağlıklı uykular versin
Eki Görüntüle 1536367
Ee kizlar başka ne var ne yok.
Burada hava cok bayici. Kizimin yataginin yan korumaliklarini falan yikiyorum attim makinaya onlar da ciksin asicam.
Biberonu, sut sagma pompasini, emzigi kaynaticam kac gündür ama unutuyorum ha sonra ha birazdan kalıyor.
Maşallah kuzuya :) Doktor mu sezeryan dedi canım?Iyi aksamlar kizlarrrr.
Bugun kontrolum vardi. Bebegim cok iyi sukurler olsun. Dun düşmüştü m merdivenden baya korkmustum ama bebegime bisey olmamis sukur.
35+4teyiz kilomuz 2700gr bu da guzel sanirim:)
Sezeryanim daa buyuk ihtimalle 16-17hazirandan biri olacakkk haftaya kararlastiracagiz onu da
Nst de iyi cikti...
Bizden bukadar hersey yolunda yaniiii
Kızlar benim oluşum un sol böbreğin de genişleme var 11 cm bu duruma başları. ÜzülmuStm. Çok hala uzuluyirum ama.doktorum önemli değil erkek.bebeklerde olabiliyor dedi netten baktım cidden de.oyle karnimda geçmez ise doğduktan. Sonra düzenli takibi olacak dedi doktorum .. benim durumum da olann yada bilgisi olan var mi
Cnm ben direkt atladim dikis alininca aciyormus ben sezeryan istiyorum diye. Ona laf kalmadi ztn:)Maşallah kuzuya :) Doktor mu sezeryan dedi canım?
Maşallah canım herşey yolunda ne güzel :) sezeryan olunca 1 hafta önce mi alınıyo?Iyi aksamlar kizlarrrr.
Bugun kontrolum vardi. Bebegim cok iyi sukurler olsun. Dun düşmüştü m merdivenden baya korkmustum ama bebegime bisey olmamis sukur.
35+4teyiz kilomuz 2700gr bu da guzel sanirim:)
Sezeryanim daa buyuk ihtimalle 16-17hazirandan biri olacakkk haftaya kararlastiracagiz onu da
Nst de iyi cikti...
Bizden bukadar hersey yolunda yaniiii
keşke benim kızım da dönse bi an önceBeninde ayni cnm ya ha geldi gelecek diyorum yok surekli sancim var benimde hele asagi acayip baskim oluyo yuruyunce asagiya acayip kranplarim ve baskim okuyo yuruyemiyorum ha tama doguruyorum geliyo diyorum ama gelen yok hatta gecen iki aksam duzenli 10 dkk sancilarim ve kasılmalarim oldu ama dedigim gibi beni kandirip duruyo cimcime bugun dr ye sordum cok normal kanalda oldugu icin yapar dedi birde ama bnm vajinamda varislerim cikti dr oda etken olabilir dedi desene sende ayni durumdaysan gayet normal
Döner inşallah canım icini ferah tut. Daha zamani var :)keşke benim kızım da dönse bi an önce35+0 ız hala ters.
Bizim burasi da ayni canim ama keske yagsa diyorum artık. Cunku hava cok basıyor nem var çok. Yagsa hava rahatlicak ama iste yagamadi iki gündür.
Nst de sancın çıkıyor mu? Benim gecen hafta bi kez 60 olan bi sancı çıktı. Dr önemli bi sancın yok dedi. Ama bu hafta evde kendim hissediyorum. Karnım taş gibi oluyor.1 dk sürüyor. Dün 1 saat arayla oldu. Yarın doğurcam galiba dedim ama bugün hala taş gibi olup olup geçiyor. Sancı böyle bişey olsa gerek.
Bana da yürümeyi yasakladı bi de progestan fitil vermişti doğumu engellesin die ama kullanmadım. Herşey normal sürecinde ilerlesin istiyorum çünkü. Bebişler zamanı dolunca gelir die düşünüyorum.
Ben de varis yok ama baskı çok var. İstesemde yürüyemiyom pek. Yatıyorum bolbol.
Hayırlısıyla gelsin yavrularınız.
Bugün cuma saatinde dualarla oğluşun yatağının nevresimlerini serdik
Allah hepimizin yavrusuna yataklarında huzurlu sağlıklı uykular versin
Eki Görüntüle 1536367
keşke benim kızım da dönse bi an önce35+0 ız hala ters.
Hangi hastaneye gidiyordun canım, ne kadarmış?
Sancı çıkınca neden serum takıyorlarki canım?Kaçıncı haftandasın?
inş canım. hergün dışardayım ya yürüyorum sürekli ama bakalım kısmet.Pofudukcum bnm kv lerimde trabzonlu buranin havasi oraya cok benziyo diye burati sewiyolar gerci memleket gibi olmaz ama birde basik hava hakket cok zor oluyo ya az kaldi rabbim yar ve yardimcimiz olsun hrpimizin
Nts ye daha hic girmedim cnm burda nts dogum gununde dogmayanlari koyuyolar oncesinde girmek yok nasil bir seyse cok acayip isleri var gunu dolduktan sonra 2 yada 3 kere sokuyolar nts ye bir sorun olmazsa 10 .gunde dogmazsa suni veriyolar ama o kasilmalar sancilardan gercekten cok canim yaniyo oype boyle deil inanki ciglik atiyorum aglayacak kadar oluyorum birde benim vicud darmis ve genislemidigi icin ben iki kati aci cekiyorum artik az kaldi dua ediyorum hayirlisiyla biran ewwel dogsun diye babasida birak kizimi rahat iatedigi zaman gelsin tombis olsun diyo tabi o dogurmucakya
Hayirli OlOlsun cnm gule gule saglikla kullansin pasa
Ayy cnm bnm ya InsaAllah diner yawrun biran ewwel ama bnm görünce n dogum sancisiyla donmus birde bana dr demişti kedi poszisyonunda ve yuruslede bebek pozisyon değiştirirmis rabbim gonlune gore versin cnm InsaAllah hayirlisiyla kucagina alirsin kuzunu
inş canımDöner inşallah canım icini ferah tut. Daha zamani var :)
Canim doktor genelde 10gun once aliyoruz dedi.Maşallah canım herşey yolunda ne güzel :) sezeryan olunca 1 hafta önce mi alınıyo?
başka dr a da görün bir de devlete git. aklında kalacağına..mrb hanımlar az önce dr dan geliyoruz bebeğin suyu baya azalmış. nst iyi çıktı. haftaya sezaryana alalım dedi kabul etmedim bir de devlet hastanesine görünmek istiyorum. sezaryandan korkuyorum. Bende istiyorum normal yapmanı ama dedi bebeği strese sokarız dedi. güvenmeli miyim sizce?
0 ile 7 arasında bir sayıyla tahminde bulunayım o zamanDoktor kontrolünden geldim nst de çok az Sancı çıktı bugün doğmaz ama haftayı da beklemez ded bizden haberler bunlar telden yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?