2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bnm de bir kaç gündür reflü gb mide asidim boğazıma kdr çıkıp genzimi yakıyor. kusmakta bn ama çok yaktı. tablet atıp çiğnedim

bnm de bir kaç gündür reflü gb mide asidim boğazıma kdr çıkıp genzimi yakıyor. kusmakta bn ama çok yaktı. tablet atıp çiğnedim
rennie şurup gaviscon şurup içtim sürekli ama hiç kar etmemişti.Artık bu böyle gidecek diye doktora şikayet etmiyordum geçen öylesine söyledim nexium diye tablet verdi. Allahım hiç bir şikayetim kalmadı.Geçen gün de yazdım 9 ay hiç yemek istemedim 1 haftadır tek şikayetim olmadı iştahım tavan yaptı.

inş canım. hergün dışardayım ya yürüyorum sürekli ama bakalım kısmet.

Hayırlısiyla tez zamanda doner InsaAllah cnm

Doktor kontrolünden geldim nst de çok az Sancı çıktı bugün doğmaz ama haftayı da beklemez ded bizden haberler bunlar telden yazıyorum

Hadi bakalim Hayırlısi az kaldi demek rabbim hayirlisiyla tez zamanda sağlıklı sihhatli kucagina almayi nasip etsin agrisiz sancisiz

geçmiş anca bitti uyku bastırdı uyumayı deneyeyim.. bugün keyfim bir kaçık düzelir inş. yarın..

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt Oğluşunu inş

Hayırlısiyla tez zamanda doner InsaAllah cnm

Hadi bakalim Hayırlısi az kaldi demek rabbim hayirlisiyla tez zamanda sağlıklı sihhatli kucagina almayi nasip etsin agrisiz sancisiz

İnş. canım benim.

Allah razı olsun.

Cümlemiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…