- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.781
Bizim kız haftaya cumaya kadar gelmez canım hiç umutlu değilim de o yüzden dedim bizimkini beklemiyor diye :) maaşallah canım :)Gün vermedi canım, haftaya cuma kontrolüm var yine.
Doktor haftaya cumayı beklemez ama bugünde doğmaz dedi .2750 gram çıktı.
Benim sakızım da yok napayımUyumayanlar parmak kaldırsın:) hiç uykum yok saat kaç oldu ben hala sakız şişirip patlatıyorum
Benim sakızım da yok napayım
Maşallah canım kilosu gayet ideal :) boy çok önemli değil, hem doğru ölçülemiyormuş son zamanlarda çok takılma o yüzden bence :)İyi.geceler arkadaşlar bugün kontrolumuz vardı kızım 3055 gr.olmuş 46 cm.boyu kısa gibi.ama doktor iyi dedi sağlıklı eli ayağı.düzgün olsun da napalim yüzmeye göndeririz
Bende falımın 3lusunden almıştım da bitti. Yarın çıkarsam alayım yine yaa aynen çok iş görüyor.Yarın ilk iş sakız al çok işe yarıyo ben paket paket alıp zula yapıyorum her gün bi paket bitiyo
Bizim kız haftaya cumaya kadar gelmez canım hiç umutlu değilim de o yüzden dedim bizimkini beklemiyor diye :) maaşallah canım :)
İki gündür yürüyüş yapmıyorum canım hava çok bayıcı sıcak insanın çıkası gelmiyor. Ama ev içinde normal işlerimi yapmaya çalışıyorum annem çok elletmiyor ama. Bi video vardı kemikler için falan diyordu o hareketi yapmaya çalışıcam.bi de hep bağdaş kurarak oturmaya çalışıyorum. Bakalım ya pes edicem en sonunda, o zaman gelecek :)Sen dediklerimizi yapıyon mu pofuduk
Valla sakızı bende çok çiğniyorum falım çilek aromalı olanı bebişlerimizi poklu olucak :)
Aa yutma çok zararlııBen hızımı alamıyorum bide çıgnedikten sonra yutuyom gidiyo
35. Haftada 2700 dü doktorun az dedimiMerhaba anneler bebeğim 35. Haftada 2 kilo çıktı Dr Um düşük dedi sizde kaç kiloydu??
He pardon demiş evet biraz az gibi ama olsun önemli olan sağlıklı olması35. Haftada 2700 dü doktorun az dedimi
2540 dı bizimde ufaklı biraz minyondurMerhaba anneler bebeğim 35. Haftada 2 kilo çıktı Dr Um düşük dedi sizde kaç kiloydu??
Dönmüş sanırım canım ama kanala girmiş mi bilmiyorumpofuduk18 cnm senin kız döndümü girmiş mi kanala
Sezeryan olacak galiba sen mi istedin yoksa gerekli mi gördü doktorun cnm
Bastan beri normal dogumuu hic bahsetmedim ve en sonki muaynemde he doktorum hem hastanedki ebe kemigimin cok asagida oldugunu normal dogum biraz zor oalbilcegini soylediler. Bizde bugun doktorumla sezeryan karar verdik. :) en basindan beri 1inde dogurucm diyorudm. Kismet olursa oyle olacak :)
Çok sıcak yanıyorum imdaaatttt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?