2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gün vermedi canım, haftaya cuma kontrolüm var yine.

Doktor haftaya cumayı beklemez ama bugünde doğmaz dedi .2750 gram çıktı.
Bizim kız haftaya cumaya kadar gelmez canım hiç umutlu değilim de o yüzden dedim bizimkini beklemiyor diye :) maaşallah canım :)

İyi.geceler arkadaşlar bugün kontrolumuz vardı kızım 3055 gr.olmuş 46 cm.boyu kısa gibi.ama doktor iyi dedi sağlıklı eli ayağı.düzgün olsun da napalim yüzmeye göndeririz
Maşallah canım kilosu gayet ideal :) boy çok önemli değil, hem doğru ölçülemiyormuş son zamanlarda çok takılma o yüzden bence :)

Sen dediklerimizi yapıyon mu pofuduk
İki gündür yürüyüş yapmıyorum canım hava çok bayıcı sıcak insanın çıkası gelmiyor. Ama ev içinde normal işlerimi yapmaya çalışıyorum annem çok elletmiyor ama. Bi video vardı kemikler için falan diyordu o hareketi yapmaya çalışıcam.bi de hep bağdaş kurarak oturmaya çalışıyorum. Bakalım ya pes edicem en sonunda, o zaman gelecek :)

Merhaba anneler bebeğim 35. Haftada 2 kilo çıktı Dr Um düşük dedi sizde kaç kiloydu??

Sezeryan olacak galiba sen mi istedin yoksa gerekli mi gördü doktorun cnm

Bastan beri normal dogumuu hic bahsetmedim ve en sonki muaynemde he doktorum hem hastanedki ebe kemigimin cok asagida oldugunu normal dogum biraz zor oalbilcegini soylediler. Bizde bugun doktorumla sezeryan karar verdik. :) en basindan beri 1inde dogurucm diyorudm. Kismet olursa oyle olacak :)

Belki normali doğururdun ya bakma öyle dediklerine zaten bişe olursa anında sezeryana alıyorlar tabi sen daha iyi bilirsin hakkında hayırlısı olsun sağlığı yerinde olsun da öyle yada böyle gelecek yaramazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…