- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.821
Canim başın sağolsun ;( işte dünya bu..dogum ve ölüm. .Allah gani gani rahmet eylesinBaşın sağoldun cnm Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin gitmezsen daha iyi olur tabi Allah korusun üzüntüden sancın falan tutar
Ben uyumadım çünkü kötü haber aldım.babannem fesat etmiş.daha geçen hafta görmüştüm.beni götürmüyorlar bide Adapazarı yakın halbuki.son defa görmek isterdim.allahım huzur içinde yatırsın ne diyim.çok üzgünüm çoook.
Basin sag olsun canimBen uyumadım çünkü kötü haber aldım.babannem fesat etmiş.daha geçen hafta görmüştüm.beni götürmüyorlar bide Adapazarı yakın halbuki.son defa görmek isterdim.allahım huzur içinde yatırsın ne diyim.çok üzgünüm çoook.
Allah rahmet eylesin basın saolSun canım.Ben uyumadım çünkü kötü haber aldım.babannem fesat etmiş.daha geçen hafta görmüştüm.beni götürmüyorlar bide Adapazarı yakın halbuki.son defa görmek isterdim.allahım huzur içinde yatırsın ne diyim.çok üzgünüm çoook.
Saol cnm bnm bende gecen seni sormustum ne yaptin senin pasa nasil az kaldi kucagina almayi bakalim bizim cimcime ne zaman gelir cok yaramaz kafayi iyicene slklstirmis bugun dr tamda idrar torbasinin ustunde duruyo dedi ama bakalim yaramazima rabbim ne zaman gun bicti
Cok şükür iyiyim kizlar...Canım senden son haberler neler?
Rabbim gani gani rahmet eylesin cnm...O yüzden götürmediler zaten ama görmek çok isterdim.sevinçle üzüntü birbirine karışcakkızım bana güç verecek.ilk doğumumda anneannemin ölümüne denk gelmişti 7 yıl önce.onada gidememiştim. allahım sabır ver.mekanları cennet olsun.
Allah yardımcın olsun canım kaç haftalıkken alıyolar bana doktorum 38 dolucak dedi 38+5 de alıcak galibaCok şükür iyiyim kizlar...
ALLAH razi olsun
Nasipse
Yarin ogle yatisim yapılacak hastaneye
Ptesi sezaryenim var buyuk ihtimal saat 2 gibi...
Heyecan dorukta
Annelik iste bu sabah esime diyorum ki bi istiyorum cikmasini bi istemiyorum sanki
Icerde guvende :)
Rabbim hepimizi selametle kurtarsin insaallah...
Allah rahmet etsin canım.O yüzden götürmediler zaten ama görmek çok isterdim.sevinçle üzüntü birbirine karışcakkızım bana güç verecek.ilk doğumumda anneannemin ölümüne denk gelmişti 7 yıl önce.onada gidememiştim. allahım sabır ver.mekanları cennet olsun.
Ishal de bir doğum belirtisi aslında bağırsaklar kendini temizler diye biliyorum. Dikkat et başka belirtin var mı?Gunaydin bayanlar dun aksamdan beri vok kotuyudum usuttum heralde karnim cok fena agridi ishal olmusum simdide ara ara agriyor bu sgrilar dogum sancisini tetikkermiki kizimda iyice asagiya baski yapiyo dogumda 1 hazirandaydi benim nadipse
Burada klimasız yaşamak imkansız 46 derece ortalaması oluyor. Kızımı uzak tutarım Tabiki ama ona da sıcak olacak kapatmam mecbur.Ben camı bırak klimayı açacaktım püfür püfür yatsın diye zararlı mı ki
başınız sağolsun allah sabır versin canım çok üzüldümBen uyumadım çünkü kötü haber aldım.babannem fesat etmiş.daha geçen hafta görmüştüm.beni götürmüyorlar bide Adapazarı yakın halbuki.son defa görmek isterdim.allahım huzur içinde yatırsın ne diyim.çok üzgünüm çoook.
Canim ben de dun gittim 35 hafta bitmisti tam ve 2 kilo cikti 34 arti 1 de 1915 ti 1 haftada azicik almis ben bir haftada 1bucuk kilo almistim oysaki benimki 2 bucugu bulmazmis karin cevresi ve boyu da 33 hafta ama benimkinde 2 haftadir kordon var boynunda napalim saglikli olsunlarMerhaba anneler bebeğim 35. Haftada 2 kilo çıktı Dr Um düşük dedi sizde kaç kiloydu??
Bilmiyorum kendimi suçlu hissediyorum kaç gündür. Benim de karnım 10gün gerideymiş.Canim ben de dun gittim 35 hafta bitmisti tam ve 2 kilo cikti 34 arti 1 de 1915 ti 1 haftada azicik almis ben bir haftada 1bucuk kilo almistim oysaki benimki 2 bucugu bulmazmis karin cevresi ve boyu da 33 hafta ama benimkinde 2 haftadir kordon var boynunda napalim saglikli olsunlar
Pirinç unu, yoğurt ve bir kaç damla limon suyunu krem haline getir 25 dk beklet yüzü çok beyazlatıyor.günaydın kızlar benim de dün çok fena belim ağrıdı ama sanırım sancıyla alakası yok.
terasta takılırken yüzüm bronzlaşmış hem bana yakışmıyor hem de gebelik lekeleri çok belirgin olmuş. çilek süt maskesi yapıyorum bakalım düzelir inş. tavsiyesi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?