2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canim başın sağolsun ;( Allah gani gani rahmet eylesin. .mekanı cennet olsun..sizede bol sabirlar..bende babanneme cok duskunumdur.seni cok iyi anlıyorum.

Basin sag olsun canim
Mekani cennet olsun insallah

Gunaydin kizlar
Ben de artik dogurmak istiyorum yaa
Sikildim sanki hamilelikten
Karnim cok asagida,oglumda hep baski yapiyor,dogum videolarinda gormustum basini cikartirken poposunu sisiriyor ya benim oglus da oyle yapiyor sik sik canim cikiyor,igne batiyor sanki
Ama sanci filan yok olsa oglus hemen cikar
Yuruyus de yapiyorum ama tik yok
Aniden gelecek sanci galiba
Insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde dogururuz hepimiz

Allah rahmet eylesin basın saolSun canım.

Canım senden son haberler neler?
Cok şükür iyiyim kizlar...
ALLAH razi olsun
Nasipse
Yarin ogle yatisim yapılacak hastaneye
Ptesi sezaryenim var buyuk ihtimal saat 2 gibi...
Heyecan dorukta
Annelik iste bu sabah esime diyorum ki bi istiyorum cikmasini bi istemiyorum sanki
Icerde guvende :)

Rabbim hepimizi selametle kurtarsin insaallah...

Rabbim gani gani rahmet eylesin cnm...
Mekanı cennet olsun

Allah yardımcın olsun canım kaç haftalıkken alıyolar bana doktorum 38 dolucak dedi 38+5 de alıcak galiba

Günaydın kızlar. Dun gece uykusuz annemiz çokmuş yahu. Ben yarıda sızmışım.
sinaz başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin....

Allah rahmet etsin canım.

Gunaydin bayanlar dun aksamdan beri vok kotuyudum usuttum heralde karnim cok fena agridi ishal olmusum simdide ara ara agriyor bu sgrilar dogum sancisini tetikkermiki kizimda iyice asagiya baski yapiyo dogumda 1 hazirandaydi benim nadipse
Ishal de bir doğum belirtisi aslında bağırsaklar kendini temizler diye biliyorum. Dikkat et başka belirtin var mı?

başınız sağolsun allah sabır versin canım çok üzüldüm

Merhaba anneler bebeğim 35. Haftada 2 kilo çıktı Dr Um düşük dedi sizde kaç kiloydu??
Canim ben de dun gittim 35 hafta bitmisti tam ve 2 kilo cikti 34 arti 1 de 1915 ti 1 haftada azicik almis ben bir haftada 1bucuk kilo almistim oysaki benimki 2 bucugu bulmazmis karin cevresi ve boyu da 33 hafta ama benimkinde 2 haftadir kordon var boynunda napalim saglikli olsunlar

Günaydınnn..
Dün gece itibarıyle temizlik işlerim tamamen bitmiştir elhamdülillah...boyayı bitirdi Annemler, ortalığı topladık ve ben çok rahatladim:))

Hatta oyle çok rahatlamis olmalıyim ki kizim da çıkışa doğru yönelmeye kalktı dün gece.. o kadar çok baskı yaptı ki, baya ağrım oldu.. çıktı çıkacak dedim... şimdi pelvis kemiğim çürümüş gibi ağrıyor, Bekledim artacak mi diye sonra uyumusum :)

günaydın kızlar benim de dün çok fena belim ağrıdı ama sanırım sancıyla alakası yok.
terasta takılırken yüzüm bronzlaşmış hem bana yakışmıyor hem de gebelik lekeleri çok belirgin olmuş. çilek süt maskesi yapıyorum bakalım düzelir inş. tavsiyesi olan var mı

Bilmiyorum kendimi suçlu hissediyorum kaç gündür. Benim de karnım 10gün gerideymiş.
4 gündür Beslenme şeklimi değiştirdim. Sabahları pekmez içiyorum. Gün içerisinde Fındık badem siyah kuru üzüm ve hurma tüketiyorum. Umarım bir faydası olur..

Pirinç unu, yoğurt ve bir kaç damla limon suyunu krem haline getir 25 dk beklet yüzü çok beyazlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…