2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Candy crushta canım bitti, angela'nın da uykusu geldi neyle oyalanıcam şimdi. Gram uykum da yok puuffff.

Candy crushta canım bitti, angela'nın da uykusu geldi neyle oyalanıcam şimdi. Gram uykum da yok puuffff.

Pofuduk bu yolda beraber ilerliuoruz cnm aynen Benimde candy crush ta canım bitti ne güzel oynuyodum arada sinir oluyorum bütün jilatinleri yok ediyorum sırf puan tutmayınca tekrar baştan oynuyorum of şarjda bitiyo uzatmalı kabloyu mu taksam amaan şimdi kim kalkacak yataktan

cimcimesevilay pofuduk18 kizlar bende sizdenim daha uyumadi anca ewe geldik hemen hemen 1 saatlik yoldan cocuklari giydir yatir bu saate kaldi ayaklarimda acayio sis ve yaniyo gerci ayak yanmasi icin krem aldim eczaneden onu surucem birazdan cok iyi geliyo ve uyuyabilirsem uyucam acayip yorgunum bugun cok yordu benim yaramaz yine acaba doguruyommu dedim ama hanim uyudu sanirim hicc hareket felan yok kuduran odeildi sanki :-D neyse sizde uyudunuz sanirim hepinize tatli ruyalar qgrisiz sancisiz tum hamis bayanlar

ECD75 hadi bakalim cnm ikimizinde dr sine bakikirsa ayni durumdayiz hangimiz once dogurucak ama benim icime ben ya 29 mayis yada 29 haziran bir ihtimal dogurum gibi geliyor cunku oglum normalde 26 aralikti 29 aralik ta11:54 de dogdu kizim 15 temmuzdu 29 temmuz 01:54 de dogdu buda sanki tarihi 29 olur gibiya bakalim bekleyip gorucez

Bu arada kizlar bu ayak yanmasi sikayetinden bahsetmek iatiyorum normaldede eger yaniyosa hamilelik dışında bu bir tur hastalikmis yangin ayak sendromuymus ve ya b5 ve b12 vitamini eksikliginden yada sekerden yagarmis hamilelikte nuks edermis benim bilfim bileli yanar ama hamilelikte tavan yapti kriz geciriyordumki taki eczanede bunun kremini bulana dek ozel kremi var hamileler icn ferahlatici suruyosun ve ohh mis yada sogutucu sprey şikayeti olanlar kesinlikle eczaneye yada dr nize sorun ve alin derim anca rahat ettim ya senelerdir neler cekiyodum

mecik canim gözünü Seveyim ilacin adini ver bana. Önceden psikolojik olarak ayak yanmalari baslamisti. Atlattim çok şükür ama hamilelikte tekrar basladi.
Demekki psikolojik degil. Bu sefer. Ayagim çok sis bu arada. Agridan agliycan

Yok cnm ne uyuması hiç uykum yok telefonun şarjı yoktu ondan giremedim uyumuyorum bari şarja koyayım dedim nette dolanıyorum sıkıntıdan benim oģlanda anası uyumazsa kendi de uyumuyo takîlıyoruz işte ana oğul :):)

Zaten 38 haftalıksın sanırım takvimde öyle yazıyo hadi 29 mayıs neyse de 29 haziran da çok o zamana kadar 43 haftalık falan oluyo abooovvv

Cnm şiş derken ödem falan mı var eğer öyleyse fazla tuz tüketme bol su iç yürüyüş yap

Ben uyumadım çünkü kötü haber aldım.babannem fesat etmiş.daha geçen hafta görmüştüm.beni götürmüyorlar bide Adapazarı yakın halbuki.son defa görmek isterdim.allahım huzur içinde yatırsın ne diyim.çok üzgünüm çoook.

Başın sağoldun cnm Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin gitmezsen daha iyi olur tabi Allah korusun üzüntüden sancın falan tutar

Başın sağoldun cnm Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin gitmezsen daha iyi olur tabi Allah korusun üzüntüden sancın falan tutar
O yüzden götürmediler zaten ama görmek çok isterdim.sevinçle üzüntü birbirine karışcak kızım bana güç verecek.ilk doğumumda anneannemin ölümüne denk gelmişti 7 yıl önce.onada gidememiştim.allahım sabır ver.mekanları cennet olsun.

Nerdeyse erkek bebek bekleyenlerin hepsinde cikti burada bu sorun. Benimkinde de vardi. Bir ara durdu sonra yeniden buyudu. Umruma bile saymadim. Teshisi var tedavisi de var cok sukur. Birde hemen herkeste cikinca normal oldugunu anliyorsun.
Çok. Saol canım cevap yazdığın için çök. Şükür tedavisi var sonuçta dedin gibi Rabbim tedavisi olmayan halledemeyecegimz sorun vermesin .

Gunaydin bayanlar dun aksamdan beri vok kotuyudum usuttum heralde karnim cok fena agridi ishal olmusum simdide ara ara agriyor bu sgrilar dogum sancisini tetikkermiki kizimda iyice asagiya baski yapiyo dogumda 1 hazirandaydi benim nadipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…