2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar yüzdeki lekeler için doğum sancısı ile terler isek terimizle silmek gerekiyomuş geçer diyo annemler bir de doğurcam gibi geliyo bana ama ilk kızımı 42 haftada doğurmuştum :) bu sezeryan olcak o kadar bekletmezler ama yinede 39 bitirtcekler galiba

Sabah uyandığımda karnımı sipsivri ve kaskatı bi şekilde buluyorum. Belimde de ağrı oluyor. Wcye gidiom, kahvaltı yapıyorum ondan sonra yavaş yavaş yumuşuyor. Sizde durumlar nasıl?

Sabah uyandığımda karnımı sipsivri ve kaskatı bi şekilde buluyorum. Belimde de ağrı oluyor. Wcye gidiom, kahvaltı yapıyorum ondan sonra yavaş yavaş yumuşuyor. Sizde durumlar nasıl?
Ben de sabahları yataktan kalkınca yürüyemiyorum. Bastıkça kasıklarım ağrıyor ve belimde de adet Sancısı gibi bir Ağrı oluyor. Karnım hep sivri ve sert ama Ağrı ve basamama durumu sonradan geçiyor.

Ilk defa duyuyorum yaa neler var Allahim. Bendede huzursuz bacak sendromu var . buda hamilelikte artarmis ve tum vucuda yayilirmis bendede oldu kolum bacagim her tarafim huzursuz sendroma tutuldu malesef tek bir ilaci var oda hamilelikte kullanilmiyor. Tarifi olmayan bir agri ((

Benimde oluyo canim ama tuvalete girince geciyo bi yere toplaniyo oglum sonrada ben ayaga kalktigim icin geciyo normal bence canim

Tatlim benim tek bildiğim , lohusa olduğun zaman çok terleyecekmissin ve lekelerine o terden sürecekmissin, lekeler öyle gecermis... Tabii kulaktan dolma bilgi :)

mekanları cennet olsun cnm insanın yakını olunca daha bi kötü bende 1 ay önce halamı kaybettim anlıyorum seni

wc ye sıkışınca öyle oluyo canım.

günaydın kızlaarrr nasılsınız çok şükür haftasonu geldi bizde kahvaltımızı yaptık ama cnm bişe istemedi sace 1 yumurta 1 bardak süt biraz domates salatalık yedim ekmeksiz gece yatmadım 5 ti uykuya daldım zorla sonra 6 da babamız işe gitti onun için uyandık sonra yattık yatış o yatış daha yeni kalktık

Hadi bakalim hayirli haberlerle gel inşallah :)

İnş hayırlı ve sağlıklı zamanda gelir canım.

Benim son tahlillerim de yapıldı ama ne gelen varrrr ne giden.

Tahlilleri yaptırdım, anestezi uzmanıyla görüştüm, Nst de yarım saat kaldım bir sorun yok şimdilik,

Ama normalde doktorumun özel muayenehanesine gidiyordum, 2805 di 15 gün önce.. Ama bugun hastaneye gittim 2908 çıktı, boyu aynı çıktı, Acaba farkediyor mu cihazdan cihaza Aklıma takıldı, çünkü normalde bebeğim hızlı kilo alıyordu, hatta iri bebek olcak demişti doktor, Aklıma takıldı

Eğer bebiş beklersee 3 Haziran sabah 10da bebeğimi kucağıma alıcam inşallah bana dua edinn.. Zaman daraldıkça geriliyorum, durduk yere ağlayasım geliyor falan.. Saçma bir ruh hali içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…