- 29 Haziran 2013
- 319
- 141
- 53
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.841
Canım bitmedi mi kontrolün hala, iyi haberler bekliyoruz:))Gunaydin fistiklar nasılsınız bakalim biz kontrole geldik sirada bekliyoruz cok heyecanliyiz umarim guzel haberler aliriz
Ben de sabahları yataktan kalkınca yürüyemiyorum. Bastıkça kasıklarım ağrıyor ve belimde de adet Sancısı gibi bir Ağrı oluyor. Karnım hep sivri ve sert ama Ağrı ve basamama durumu sonradan geçiyor.Sabah uyandığımda karnımı sipsivri ve kaskatı bi şekilde buluyorum. Belimde de ağrı oluyor. Wcye gidiom, kahvaltı yapıyorum ondan sonra yavaş yavaş yumuşuyor. Sizde durumlar nasıl?
Bu arada kizlar bu ayak yanmasi sikayetinden bahsetmek iatiyorum normaldede eger yaniyosa hamilelik dışında bu bir tur hastalikmis yangin ayak sendromuymus ve ya b5 ve b12 vitamini eksikliginden yada sekerden yagarmis hamilelikte nuks edermis benim bilfim bileli yanar ama hamilelikte tavan yapti kriz geciriyordumki taki eczanede bunun kremini bulana dek ozel kremi var hamileler icn ferahlatici suruyosun ve ohh mis yada sogutucu sprey şikayeti olanlar kesinlikle eczaneye yada dr nize sorun ve alin derim anca rahat ettim ya senelerdir neler cekiyodum
Benimde oluyo canim ama tuvalete girince geciyo bi yere toplaniyo oglum sonrada ben ayaga kalktigim icin geciyo normal bence canimSabah uyandığımda karnımı sipsivri ve kaskatı bi şekilde buluyorum. Belimde de ağrı oluyor. Wcye gidiom, kahvaltı yapıyorum ondan sonra yavaş yavaş yumuşuyor. Sizde durumlar nasıl?
Tatlim benim tek bildiğim , lohusa olduğun zaman çok terleyecekmissin ve lekelerine o terden sürecekmissin, lekeler öyle gecermis... Tabii kulaktan dolma bilgi :)günaydın kızlar benim de dün çok fena belim ağrıdı ama sanırım sancıyla alakası yok.
terasta takılırken yüzüm bronzlaşmış hem bana yakışmıyor hem de gebelik lekeleri çok belirgin olmuş. çilek süt maskesi yapıyorum bakalım düzelir inş. tavsiyesi olan var mı
Burada klimasız yaşamak imkansız 46 derece ortalaması oluyor. Kızımı uzak tutarım Tabiki ama ona da sıcak olacak kapatmam mecbur.
Icin ferahlatn. Saol gerçekten
O yüzden götürmediler zaten ama görmek çok isterdim.sevinçle üzüntü birbirine karışcakkızım bana güç verecek.ilk doğumumda anneannemin ölümüne denk gelmişti 7 yıl önce.onada gidememiştim. allahım sabır ver.mekanları cennet olsun.
Kızlar benim kızım çoğunuzunkinden büyük herkes sırasını beklesin önce ben doğurucam ben doğurmadan doğurmayın
wc ye sıkışınca öyle oluyo canım.Sabah uyandığımda karnımı sipsivri ve kaskatı bi şekilde buluyorum. Belimde de ağrı oluyor. Wcye gidiom, kahvaltı yapıyorum ondan sonra yavaş yavaş yumuşuyor. Sizde durumlar nasıl?
Hadi bakalim hayirli haberlerle gel inşallah :)
İnş hayırlı ve sağlıklı zamanda gelir canım.
Benim son tahlillerim de yapıldı ama ne gelen varrrr ne giden.
Kızlar benim kızım çoğunuzunkinden büyük herkes sırasını beklesin önce ben doğurucam ben doğurmadan doğurmayın
basın sağ olsun canim, mekanı cennet olsunHepinize çok teşekkür bayanlar.allah sabrını verecek elbet.gece hiç uyumadım çok uykum var ama uyuyamıyorum.allahım bütün ölmüşlerimizin mekanını cennet etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?