- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.861
He olur kuzum soylerim ben onaKızlar benim kızım çoğunuzunkinden büyük herkes sırasını beklesin önce ben doğurucam ben doğurmadan doğurmayın
Cnm ben bugün tam 36 haftalık oldum. Erken diye serum taktılar azaltmak için pazartesi tekrar gidip nstye gireceğim
Bebek doğunca bereket gelir canım takma kafana şimdiden. Biz de epey masrafa girdik, bazen benimde kafama takılıyor nasıl ödices die ama Allah büyük diyorum. Bebeğimizin sağlıkla dünyaya gelmesinden başkası boş..Hiç keyfim yok 2-3 gündür, evde kapanıp kaldım sürekli bişeylerle uğraşıyorum ama yalnızlıktan nefret ettiğim için hiçbişey tam anlamıyla mutlu etmiyor benimaddi açıdan da biraz zordayız, bebek olunca napcaz telaşına düştü galiba eşim, morali bozuk, o öyle olunca ben iyice kötü hissediyorum kendimi
Doktor kontrolünden geldim nst de çok az Sancı çıktı bugün doğmaz ama haftayı da beklemez ded bizden haberler bunlar telden yazıyorum
Benim dr gecen hafta 36 haftamda ilaç yazmıştı bana doğumu önlesin die ama kullanmadım. Senin drun mantıklı düşünmüş, ben de artık bu haftalarda normaldir die akışına bırakmaktan yanayım. Bi de içime şüphe düşmüştü acaba normal doğurmayım da sezeryana alsın die mi ilaç verdi ki die. Çünkü sancım çıkmamıştı nstde. Bebiş kanala girmişti ama.canım benim 2 haftadır sancı çıkıyor ama durdurmak için bişey yapmayacağız çünkü bundan sonra olan sancı normal diyor doktorum. Sonuçta her bebek 40 haftayı doldurmadan doğuyor.
kuzunun gelmesine az kaldı yani annesi hayırlı sağlıklı gelsin inşallah. benimde 2 haftadır nst de sancı çıkıyor fakat ben hissetmiyordum. ilk defa dün akşam adet ağrısı gibi kasık ve karın ağrısı yaşadım. Bu zamanın yaklaştığının işareti olabilir mi?
Benim dr gecen hafta 36 haftamda ilaç yazmıştı bana doğumu önlesin die ama kullanmadım. Senin drun mantıklı düşünmüş, ben de artık bu haftalarda normaldir die akışına bırakmaktan yanayım. Bi de içime şüphe düşmüştü acaba normal doğurmayım da sezeryana alsın die mi ilaç verdi ki die. Çünkü sancım çıkmamıştı nstde. Bebiş kanala girmişti ama.
Tahlilleri yaptırdım, anestezi uzmanıyla görüştüm, Nst de yarım saat kaldım bir sorun yok şimdilik,
Ama normalde doktorumun özel muayenehanesine gidiyordum, 2805 di 15 gün önce.. Ama bugun hastaneye gittim 2908 çıktı, boyu aynı çıktı, Acaba farkediyor mu cihazdan cihazaAklıma takıldı, çünkü normalde bebeğim hızlı kilo alıyordu, hatta iri bebek olcak demişti doktor, Aklıma takıldı
Eğer bebiş beklersee 3 Haziran sabah 10da bebeğimi kucağıma alıcam inşallah bana dua edinn.. Zaman daraldıkça geriliyorum, durduk yere ağlayasım geliyor falan.. Saçma bir ruh hali içindeyim
Hepinize çok teşekkür bayanlar.allah sabrını verecek elbet.gece hiç uyumadım çok uykum var ama uyuyamıyorum.allahım bütün ölmüşlerimizin mekanını cennet etsin.
Günaydınnn..
Dün gece itibarıyle temizlik işlerim tamamen bitmiştir elhamdülillah...boyayı bitirdi Annemler, ortalığı topladık ve ben çok rahatladim:))
Hatta oyle çok rahatlamis olmalıyim ki kizim da çıkışa doğru yönelmeye kalktı dün gece.. o kadar çok baskı yaptı ki, baya ağrım oldu.. çıktı çıkacak dedim... şimdi pelvis kemiğim çürümüş gibi ağrıyor, Bekledim artacak mi diye sonra uyumusum :)
Cok şükür iyiyim kizlar...
ALLAH razi olsun
Nasipse
Yarin ogle yatisim yapılacak hastaneye
Ptesi sezaryenim var buyuk ihtimal saat 2 gibi...
Heyecan dorukta
Annelik iste bu sabah esime diyorum ki bi istiyorum cikmasini bi istemiyorum sanki
Icerde guvende :)
Rabbim hepimizi selametle kurtarsin insaallah...
mecik canim gözünü Seveyim ilacin adini ver bana. Önceden psikolojik olarak ayak yanmalari baslamisti. Atlattim çok şükür ama hamilelikte tekrar basladi.
Demekki psikolojik degil. Bu sefer. Ayagim çok sis bu arada. Agridan agliycan
Zaten 38 haftalıksın sanırım takvimde öyle yazıyo hadi 29 mayıs neyse de 29 haziran da çok o zamana kadar 43 haftalık falan oluyo abooovvv
Ben uyumadım çünkü kötü haber aldım.babannem fesat etmiş.daha geçen hafta görmüştüm.beni götürmüyorlar bide Adapazarı yakın halbuki.son defa görmek isterdim.allahım huzur içinde yatırsın ne diyim.çok üzgünüm çoook.
Cok şükür iyiyim kizlar...
ALLAH razi olsun
Nasipse
Yarin ogle yatisim yapılacak hastaneye
Ptesi sezaryenim var buyuk ihtimal saat 2 gibi...
Heyecan dorukta
Annelik iste bu sabah esime diyorum ki bi istiyorum cikmasini bi istemiyorum sanki
Icerde guvende :)
Rabbim hepimizi selametle kurtarsin insaallah...
Ilk defa duyuyorum yaa neler var Allahim. Bendede huzursuz bacak sendromu var . buda hamilelikte artarmis ve tum vucuda yayilirmis bendede oldu kolum bacagim her tarafim huzursuz sendroma tutuldu malesef tek bir ilaci var oda hamilelikte kullanilmiyor. Tarifi olmayan bir agri((
Canım benim gittiğim hastanede ultrason cihazları değişti sürekli kilosu farklı.
Dün 2750 çıktı mesela.
Canım sancı çıkması doğum belirtisiymiş.
Bende de çıktı ama çok değil ve ben hissetmiyorum.
Muayenehanesinde farkliydi hastanede farkli. Son zamanlar daha cok kilo almiyorlar mi, hep iki hafta onden gidiyordu. Simdi sadece 100 gr almis. Ilk defa hastaneye gidiyorum zaten. Farkli olmasi kafama takildi canim. Goruntusu de kotuydu bunun. Digerinde daha netti ve renklide de bakiyordu doktorum. Demek hastanedekinde bisey var
bitti canım 1 saat muayene sırası bekledik doktor çok yogundu çıkışta da markete uğradık anca eve geldikCanım bitmedi mi kontrolün hala, iyi haberler bekliyoruz:))
Cnm bendede olmuatu onxeki haftalar. 1 hafta araylaa olculer ayni cikmisti uzulmustum ama diger hafta yine doktoruma gittigimde anladimki cihazda farkediyor tatlim gayet haftasiyla uyumlu ciktiMuayenehanesinde farkliydi hastanede farkli. Son zamanlar daha cok kilo almiyorlar mi, hep iki hafta onden gidiyordu. Simdi sadece 100 gr almis. Ilk defa hastaneye gidiyorum zaten. Farkli olmasi kafama takildi canim. Goruntusu de kotuydu bunun. Digerinde daha netti ve renklide de bakiyordu doktorum. Demek hastanedekinde bisey var
Amin cnm cumlemizin ...Allah yardımcın olsun canım kaç haftalıkken alıyolar bana doktorum 38 dolucak dedi 38+5 de alıcak galiba
Yarencige soyle o zaman pofudukcum ptesi 2 ye kadar dogdu dogdu yoksa abisi geliyor dunyaya insaallah...Kızlar benim kızım çoğunuzunkinden büyük herkes sırasını beklesin önce ben doğurucam ben doğurmadan doğurmayın
ALLAH icinize sindirsin cnm temizligiDoğuran hatunlar ve doğuracak hatunlar meleklerin resimlerini bekleriz ona göre :)
Çok tatli oluyorlar , MaasAllah hepsine teker teker , görelim cennet kokululari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?