2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hiç keyfim yok 2-3 gündür, evde kapanıp kaldım sürekli bişeylerle uğraşıyorum ama yalnızlıktan nefret ettiğim için hiçbişey tam anlamıyla mutlu etmiyor beni maddi açıdan da biraz zordayız, bebek olunca napcaz telaşına düştü galiba eşim, morali bozuk, o öyle olunca ben iyice kötü hissediyorum kendimi

Cnm ben bugün tam 36 haftalık oldum. Erken diye serum taktılar azaltmak için pazartesi tekrar gidip nstye gireceğim

canım benim 2 haftadır sancı çıkıyor ama durdurmak için bişey yapmayacağız çünkü bundan sonra olan sancı normal diyor doktorum. Sonuçta her bebek 40 haftayı doldurmadan doğuyor.

Bebek doğunca bereket gelir canım takma kafana şimdiden. Biz de epey masrafa girdik, bazen benimde kafama takılıyor nasıl ödices die ama Allah büyük diyorum. Bebeğimizin sağlıkla dünyaya gelmesinden başkası boş..

Doktor kontrolünden geldim nst de çok az Sancı çıktı bugün doğmaz ama haftayı da beklemez ded bizden haberler bunlar telden yazıyorum

kuzunun gelmesine az kaldı yani annesi hayırlı sağlıklı gelsin inşallah. benimde 2 haftadır nst de sancı çıkıyor fakat ben hissetmiyordum. ilk defa dün akşam adet ağrısı gibi kasık ve karın ağrısı yaşadım. Bu zamanın yaklaştığının işareti olabilir mi?

canım benim 2 haftadır sancı çıkıyor ama durdurmak için bişey yapmayacağız çünkü bundan sonra olan sancı normal diyor doktorum. Sonuçta her bebek 40 haftayı doldurmadan doğuyor.
Benim dr gecen hafta 36 haftamda ilaç yazmıştı bana doğumu önlesin die ama kullanmadım. Senin drun mantıklı düşünmüş, ben de artık bu haftalarda normaldir die akışına bırakmaktan yanayım. Bi de içime şüphe düşmüştü acaba normal doğurmayım da sezeryana alsın die mi ilaç verdi ki die. Çünkü sancım çıkmamıştı nstde. Bebiş kanala girmişti ama.

Canım sancı çıkması doğum belirtisiymiş.

Bende de çıktı ama çok değil ve ben hissetmiyorum.

34 den önce sancın olsaydı durdurmak için serum ilaç takviyesi uygulardım ama artık sancıların olması olağan durdurmak için bişey yapmayacağım dedi bana da mantıklı geldi sonuçta 40 ı doldurmak zorunda değil ne zaman gelmek isterse gelsin kuzucuklar sonuçta erken doğum değil şuan herşeyleri tamamlandı Allah a şükür. Benim ki kanalda değil ama baş aşağı pozisyonda bayadır

Canım benim gittiğim hastanede ultrason cihazları değişti sürekli kilosu farklı.

Dün 2750 çıktı mesela.

Ohhhh ne güzel.

Güle güle kirlet canım evini.

Ay demek pazartesi bir bebeğimiz daha doğacak.

Ayyy cnm bnm ya veririm ne demek ama ben avusturyada yyasiyorum tr de farklidir ilacin adi ama yinede istersen veririm cnm

Zaten 38 haftalıksın sanırım takvimde öyle yazıyo hadi 29 mayıs neyse de 29 haziran da çok o zamana kadar 43 haftalık falan oluyo abooovvv

Bende oyle diyom ama bunlarada belli olmaz bekletirmi bekletirler

Basin saolsun cnm rabbim gani gani rahmet eylesin

Ayyy ne guzel cok az kaldi hadi hayirlisiyla kucagina alirisin insaAllah kuzunu haberdar etmeyi unutma cnm bizleri

Hayy allahim ya bak bende bu hastaligi duymafim ne kadar degisik hastaliklar varya ama bu dedigin arada banada oluyo ama hic olmazsa bnmkinin ilaci var sanada cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin InsaAllah az kaldi InsaAllah sag saglim alalim kuzularimizida hepsi gecsin

Canım benim gittiğim hastanede ultrason cihazları değişti sürekli kilosu farklı.

Dün 2750 çıktı mesela.

Muayenehanesinde farkliydi hastanede farkli. Son zamanlar daha cok kilo almiyorlar mi, hep iki hafta onden gidiyordu. Simdi sadece 100 gr almis. Ilk defa hastaneye gidiyorum zaten. Farkli olmasi kafama takildi canim. Goruntusu de kotuydu bunun. Digerinde daha netti ve renklide de bakiyordu doktorum. Demek hastanedekinde bisey var

Canım sancı çıkması doğum belirtisiymiş.

Bende de çıktı ama çok değil ve ben hissetmiyorum.

bende hissetmiyorum sancı ilk kez dün akşam adet ağrısı gibi ağrılarım oldu karın ve kasık ağrısı ama bugün bişey yok yokluyor sanırım kuzucuk beni

canım benimde dr değişti 10 gün önce 2590 kg dı 10 gün sonra da 2570 kg çıktı doktor ölçümden ve cihazdan kaynaklandığını söyledi.

Canım bitmedi mi kontrolün hala, iyi haberler bekliyoruz:))
bitti canım 1 saat muayene sırası bekledik doktor çok yogundu çıkışta da markete uğradık anca eve geldik
küçük meleğim muayeneye girmeden kıpırdadı durdu hatta hıçkırık tuttu içeri girince de uyumuştu elini yüzüne koymuş pek göremedim bu sefer uğrastı doktor amcamız ama biraz yan profilden gördüknstye hiç girmedim alttan muayene de yapmadı
2,550 gr olmuşuz sanırım kilosu iyi o konuda bişey demedi doğum hakkında konuştuk ama benim kızım hala ters duruyor dönmezse sezeryan olur dedi o zaman 20 haziran gibi alırız dedi 39. haftaya kadar dönme ihtimali varmış beklicez bakalım hayırlısı olsun
kızlar doktorum şu durumlarda acilen gelmemi istedi sizin de aklınızda olsun hemen panik olmayın ama
-10 dk da bir sancı gelip 50 sn sürüyorsa karnın sert ve dakika aralıkları düzenli olarak azalıyorsa doğum başlıyor demekmiş
-aniden suyum gelirse sancı bile olmasa gitmem gerekirmiş ama akıntı gibi değil çok fazla gelirmiş o şekilde anlaşılırmış
-birde bebek hareketleri azalırsa mutlaka gel dedi

Cnm bendede olmuatu onxeki haftalar. 1 hafta araylaa olculer ayni cikmisti uzulmustum ama diger hafta yine doktoruma gittigimde anladimki cihazda farkediyor tatlim gayet haftasiyla uyumlu cikti

Allah yardımcın olsun canım kaç haftalıkken alıyolar bana doktorum 38 dolucak dedi 38+5 de alıcak galiba
Amin cnm cumlemizin ...
37+1 biliyorsunuz artik...
Plasentadan dolayi rahim agzi komple kapali

Kızlar benim kızım çoğunuzunkinden büyük herkes sırasını beklesin önce ben doğurucam ben doğurmadan doğurmayın
Yarencige soyle o zaman pofudukcum ptesi 2 ye kadar dogdu dogdu yoksa abisi geliyor dunyaya insaallah...

Doğuran hatunlar ve doğuracak hatunlar meleklerin resimlerini bekleriz ona göre :)
Çok tatli oluyorlar , MaasAllah hepsine teker teker , görelim cennet kokululari
ALLAH icinize sindirsin cnm temizligi
Benim bugun evde son toparlamalar artik...
Oglum ve esim ben gelene kadar hastaneden evin altini yine ustune getirecekler ya napalim elimden geleni yaptim en azından

Taha Muhammed bu arada oglusumun ismi...
Haber vermeye calisirim size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…