2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
SirriEyvan gule gule saglikla oturun tertemiz ewinizde ne guzel mı s gibi olmustur bende bir ay once ewine temizledim camlar frlan ama burda cok yağmur yagdigi icin ve evde iki yaramazim daha oldugu icin ew yine temizlik istiyo koseden bucaga ama yapamiyorum artik

Ayyy nr guzel kizlar cogunuzun annesi yaninda yada yakininda benim annem turkiyede dayilarim teyzelerim var burda ama herkezin hayat mucadelesi baska pofff annem nasipse haziranin 9 da gelicek ama oda hevesli gelmiyo burayi hic sewmiyo canim cok slkliyo diyo oda hakli ben sewemedimki o nasil sewsin erken dogarsa gelmem diyo gerci bana kiyamaz yine gelir ama babam hic gelmek istemiyo ramazanda oraya gelemem diyo bende babam tansiyon ve kalp hastasi tek kalicak diye üzülüyorum iki arada kaldim ya artik sirf babam icin erken dogsumda bare annem gelmesin babamda tek kalmasin diyorum bu aralarda hep babami görüyorum ruyamda InsaAllah bisi olmaz :'(

ev gene dağıldı bu ev işi ne bitmez bir iş ya çamaşır da yıkadım ütü var

Hele bende hic bitmiyo iki yaramaz cocukla bir de ne oluyosa ewi silip supurdugum gun dahada kudurk oluyolar gerci artik yapamiyom dogru durust esim yada arkadasimla yapiyom ama keske hep temiz zledigimiz gibi kalsa

canım benimde dr değişti 10 gün önce 2590 kg dı 10 gün sonra da 2570 kg çıktı doktor ölçümden ve cihazdan kaynaklandığını söyledi.

Cnm bendede olmuatu onxeki haftalar. 1 hafta araylaa olculer ayni cikmisti uzulmustum ama diger hafta yine doktoruma gittigimde anladimki cihazda farkediyor tatlim gayet haftasiyla uyumlu cikti

icimi rahatlattiniz sagolun kizlar :* Bazilarinda bebegin gelisimi duruyormus ya,oyle bisey olacak diye cok korktum aklima direk o geldi

Öyle tabi canım, Allah yavrularımızı bize bağışlasın..ama erkekler biraz daha fazla takıyo tabi bu meseleleri, o da eve yansıyo haliyle..
Canım Allah kolay doğumlar nasip etsin inş, tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz inş..

kötü düşünme canım, bence çok özlediğin için sürekli rüyana giriyodur.hayra çıksın diyelim.. Benimde doğumda annem gelcek babam anca 1 gün gelip dönecek, onun yanına halamı felan ayarlamaya çalışıyoruz aklımız onda kalmasın die :) sen doğumdan sonra Türkiye'ye gelcekmisin peki?

Kızlar bu nası bişi biri bana açıklasın Allah aşkına :) damlayan sütü biriktirir vs Dio ama bunu göğsümüze takınca belli olmıcak mı??

Eklentiler

• image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba teyzeler
Sonunda parkyatak siparisimizi verdik.kararsizliktan tüm stoklar bitene kadar beklemisiz.istediğimiz renk az yerde kalmis.bide içinin yatagini alabilirsek doğmadan inş

Kızlar merhaba nasılsınız biz cok iyiyiz biraz sarılık olduk ama bol bol emzirdim düşürdüm oğlumun sarılığını emiyor uyuyor maşallah günden güne daha da tatlı olmaya başladı ya kurban olurum ben evimize farklı bir hava kattı bizden böyle sizler nasılsınız Rabbim en kısa zamanda hayırlı dogum nasip etsin herkese :)

maşallah canımm gazı var mı, eziyeti oluyo mu? benim ilk bebeğim olacak çok endişeliyim sürekli ağlar, doymaz diye

Maşallah oğluna canım. Ne güzel doğdu bebişin, ilgileniyorsun. Bana günler iyice yavaş geçmeye başladı. Gelsin oğluşum artık die hasretle bekliyorum.

Oyy ne guzel masallah :)
Rabbim bizede nasip etsin insallah ne guzel bi duygudur bu :)

masallah yawruna geceleri nasil peki cok zorlaniyomusun?

Selam kızlar Nasılsıniz bende kontrolden geldim açılmaM falan.yok.rahim ağzım kapalı . 45 cm boyu car oluşumun ama.biraz.moralim bozuldu 2.hafta da az kilo almış 2 470 gr kilosu az biraz olsun ama ne yapayım sağlıklı olsun da oluşum ama bu ay çok iyi bakacam ona gece sütü içmemistim bu hafta yumurta da sabah ihmal ettim inşallah toplayacaz kendimiZi oğlumla... şükür. Iyi yha önemliolan bi başka. Bir.sBir.sikintimiz yok şükür

bu telaslar,endiseler hepimizde oluyor.sorumlulugumuz bundan snr daha buyuk ama cok sukur calisack gucumuz var evlatlarimiz olunca dahada guclu hissedicez eminim bn.simdiden bunlari dusunup stres olma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…