- 9 Şubat 2011
- 653
- 373
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.881
ev gene dağıldıbu ev işi ne bitmez bir iş ya çamaşır da yıkadım ütü var
canım benimde dr değişti 10 gün önce 2590 kg dı 10 gün sonra da 2570 kg çıktı doktor ölçümden ve cihazdan kaynaklandığını söyledi.
Cnm bendede olmuatu onxeki haftalar. 1 hafta araylaa olculer ayni cikmisti uzulmustum ama diger hafta yine doktoruma gittigimde anladimki cihazda farkediyor tatlim gayet haftasiyla uyumlu cikti
Öyle tabi canım, Allah yavrularımızı bize bağışlasın..ama erkekler biraz daha fazla takıyo tabi bu meseleleri, o da eve yansıyo haliyle..Bebek doğunca bereket gelir canım takma kafana şimdiden. Biz de epey masrafa girdik, bazen benimde kafama takılıyor nasıl ödices die ama Allah büyük diyorum. Bebeğimizin sağlıkla dünyaya gelmesinden başkası boş..
Canım Allah kolay doğumlar nasip etsin inş, tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz inş..Amin cnm cumlemizin ...
37+1 biliyorsunuz artik...
Plasentadan dolayi rahim agzi komple kapali
Yarencige soyle o zaman pofudukcum ptesi 2 ye kadar dogdu dogdu yoksa abisi geliyor dunyaya insaallah...
ALLAH icinize sindirsin cnm temizligi
Benim bugun evde son toparlamalar artik...
Oglum ve esim ben gelene kadar hastaneden evin altini yine ustune getirecekler ya napalim elimden geleni yaptim en azından
Taha Muhammed bu arada oglusumun ismi...
Haber vermeye calisirim size...
kötü düşünme canım, bence çok özlediğin için sürekli rüyana giriyodur.hayra çıksın diyelim.. Benimde doğumda annem gelcek babam anca 1 gün gelip dönecek, onun yanına halamı felan ayarlamaya çalışıyoruz aklımız onda kalmasın die :) sen doğumdan sonra Türkiye'ye gelcekmisin peki?Ayyy nr guzel kizlar cogunuzun annesi yaninda yada yakininda benim annem turkiyede dayilarim teyzelerim var burda ama herkezin hayat mucadelesi baska pofff annem nasipse haziranin 9 da gelicek ama oda hevesli gelmiyo burayi hic sewmiyo canim cok slkliyo diyo oda hakli ben sewemedimki o nasil sewsin erken dogarsa gelmem diyo gerci bana kiyamaz yine gelir ama babam hic gelmek istemiyo ramazanda oraya gelemem diyo bende babam tansiyon ve kalp hastasi tek kalicak diye üzülüyorum iki arada kaldim ya artik sirf babam icin erken dogsumda bare annem gelmesin babamda tek kalmasin diyorum bu aralarda hep babami görüyorum ruyamda InsaAllah bisi olmaz :'(
maşallah canımmKızlar merhaba nasılsınız biz cok iyiyiz biraz sarılık olduk ama bol bol emzirdim düşürdüm oğlumun sarılığını emiyor uyuyor maşallah günden güne daha da tatlı olmaya başladı ya kurban olurum ben evimize farklı bir hava kattı bizden böyle sizler nasılsınız Rabbim en kısa zamanda hayırlı dogum nasip etsin herkese :)
hahah olmaz olamazoğluum sen utandır bu pofuduk teyzeni onun cimcimesinden önce gel de çatlasınıııınnnn
Yarencige soyle o zaman pofudukcum ptesi 2 ye kadar dogdu dogdu yoksa abisi geliyor dunyaya insaallah...
Maşallah oğluna canım. Ne güzel doğdu bebişin, ilgileniyorsun. Bana günler iyice yavaş geçmeye başladı. Gelsin oğluşum artık die hasretle bekliyorum.Kızlar merhaba nasılsınız biz cok iyiyiz biraz sarılık olduk ama bol bol emzirdim düşürdüm oğlumun sarılığını emiyor uyuyor maşallah günden güne daha da tatlı olmaya başladı ya kurban olurum ben evimize farklı bir hava kattı bizden böyle sizler nasılsınız Rabbim en kısa zamanda hayırlı dogum nasip etsin herkese :)
Oyy ne guzel masallah :)Kızlar merhaba nasılsınız biz cok iyiyiz biraz sarılık olduk ama bol bol emzirdim düşürdüm oğlumun sarılığını emiyor uyuyor maşallah günden güne daha da tatlı olmaya başladı ya kurban olurum ben evimize farklı bir hava kattı bizden böyle sizler nasılsınız Rabbim en kısa zamanda hayırlı dogum nasip etsin herkese :)
masallah yawruna geceleri nasil peki cok zorlaniyomusun?Kızlar merhaba nasılsınız biz cok iyiyiz biraz sarılık olduk ama bol bol emzirdim düşürdüm oğlumun sarılığını emiyor uyuyor maşallah günden güne daha da tatlı olmaya başladı ya kurban olurum ben evimize farklı bir hava kattı bizden böyle sizler nasılsınız Rabbim en kısa zamanda hayırlı dogum nasip etsin herkese :)
bu telaslar,endiseler hepimizde oluyor.sorumlulugumuz bundan snr daha buyuk ama cok sukur calisack gucumuz var evlatlarimiz olunca dahada guclu hissedicez eminim bn.simdiden bunlari dusunup stres olma cnmHiç keyfim yok 2-3 gündür, evde kapanıp kaldım sürekli bişeylerle uğraşıyorum ama yalnızlıktan nefret ettiğim için hiçbişey tam anlamıyla mutlu etmiyor benimaddi açıdan da biraz zordayız, bebek olunca napcaz telaşına düştü galiba eşim, morali bozuk, o öyle olunca ben iyice kötü hissediyorum kendimi
Doğru diyosun canım, arada bi gelip gidiyorlar bana, yrna toparlarım inşbu telaslar,endiseler hepimizde oluyor.sorumlulugumuz bundan snr daha buyuk ama cok sukur calisack gucumuz var evlatlarimiz olunca dahada guclu hissedicez eminim bn.simdiden bunlari dusunup stres olma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?