2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
masallah yawruna geceleri nasil peki cok zorlaniyomusun?
Kızlar maşallah nazar değmesin oğlum emiyor uyuyor hep uyuyor cok rahatız inşallah hep böyle gider Rabbim biran önce sağlıklı sizde kucağınıza alırsınız arkadaşlar mükemmel bir duygu Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın annelik cok güzel birşey ben ayağa kalktım evimin işini gücünü herşeyimi yapıyorum cok rahat kalktım ayağa arkadaşlar şükürler olsun Oğlum ve biz cok iyiyiz

masallah canm Allah senide bebeginide nazrlardan korusun.ins.bizde saglikla kucaklariz bebebislerimizi artik cok sabirsizim.son zamnlr gecmk bilmiyor:)

Masalla
Maaallah cnm yaa ayy bnde kavusayim ins:) goguslerin yara oldumu xnm peki onceden bisey kullandinmi

Kızlar 55-60 dk da bir adet agrısının daha şiddetlisini yaşıyorum. Yalancı sancılarmıdır acep bu.

bu telaslar,endiseler hepimizde oluyor.sorumlulugumuz bundan snr daha buyuk ama cok sukur calisack gucumuz var evlatlarimiz olunca dahada guclu hissedicez eminim bn.simdiden bunlari dusunup stres olma cnm
Cnm nasil gidiyorr görünmüyor sunnnn. Dogum nezaman konustunuzmu doktorlaa. Durumun nasil

Kızlar bu nası bişi biri bana açıklasın Allah aşkına :) damlayan sütü biriktirir vs Dio ama bunu göğsümüze takınca belli olmıcak mı??
kıyafetine bağlı. normal kelebek gögüs ucu korunmasından çok daha büyük. bi aparatı delikli hava alan yara fln olunca takmalık. diğeri deliksiz süt akarsa birikiyor içinde. ama dediğim gibi büyük bir şey. ufak gögüs lütfen gögüs üstüne ufak çapta bir gögüs eklemiş gibi ama yara fln olur diye aldım ben ferah rahat duruyor. tenine değen kısmı silikon yazın belki rahatsız eder. 7/24 takılmaz

Ya ne güzel ben de istiyorum

Ne güzellll.. Darısı başımıza inşallah.. Bizler için dua et sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziii

Cnm nasil gidiyorr görünmüyor sunnnn. Dogum nezaman konustunuzmu doktorlaa. Durumun nasil
iyiyim canim cok sukur.ara ara giriyrm okuyrm sizler nasilsiniz bakiyrm cikiyrm
bn daha iyiyim yaramz kizim anneyi yatrdi yatrdi simdi kafayi yukari dogru kaldirdi artik yuruyebilirsin dedi dr.um.igneyi adalati biraktim 1 haftadr.simdlik her sey yolunda buyuyor bebisim:)sende durumlar nasil yatiyo musun hala?

kızlar lütfen oğluma dua edin bugün görmeye gittim ağğzında hortum vardı oksijen veriliyomuş sütümde gelmiyo Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin
Canim Allah yardimcin olsun oğlunla sağlığına kavuşmuş olarak.bol da sutun gelerek o. hastaneden En kisa zamanda çıkarsın inşallah.

Kızlar bu nası bişi biri bana açıklasın Allah aşkına :) damlayan sütü biriktirir vs Dio ama bunu göğsümüze takınca belli olmıcak mı??
Bende alıcam cnm ondan evet evde kullanıcaz onu. bırıken sut bıberonla veriliyor ziyan olmamış oluyor.

Maşallah oğluna canım ne güzel senin yavrun toparlanmaya başladı bile, darısı bizlere inş.

Bugün kontrolümüz vardı 2 saat nstde zaman geçirdik kızım bayaa nazlandı hareket etmedi neyse tatlıları yedik içtik biraz hareketlendi ultrasona girdik ama geçen haftadan beri hiç kilo almamış 10 gr bile şimdiye kadar hep önden gidiyordu her zaman aynı şeyleri yiyorum neden böyle oldu anlamadım

kızlar lütfen oğluma dua edin bugün görmeye gittim ağğzında hortum vardı oksijen veriliyomuş sütümde gelmiyo Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin
Allahım sağlık sıhatle evine götürmeyi nasip etsin oğlunu.üzme kendini sürekli sağmaya çalış göğsünü bol sıvı tüket.sütünü hazır tutki bebişin eve geldiğinde emebilsin annesi.

Cok şükür canim benim valla ben de kalkiyorum artik dayanamiyorum. Doktor yine cok ayakta durma diyor ayaklarim cok şiş. ...ama bnde sabir kalmadi:) bende ilac igne biraktim. Bebis de iyi bende iyiyim daha ne olsun. Cok sukur rabbime bugunleri bize gösterdi. Cok yattik zor gunlersi ama bitiyor iste. Okadar mutluyumki. Sezeryan icin de 16 yada 17 haziran dedi. Net tarih haftaya belli olacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…