- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.921
Gecen hafta benim bebişte az kilo almış göründü ultrasonda. Drum son haftalarda bebek büyüdüğü ve duruş şekli sıkışpıkış olduğu için doğru ölçüm yapılamadığını söyledi bana. Çok ciddiye alma bundan sonraki sonuçları dedi. Sen de boşa üzülme canım durum böyleymiş meğer.Bugün kontrolümüz vardı 2 saat nstde zaman geçirdik kızım bayaa nazlandı hareket etmedi neyse tatlıları yedik içtik biraz hareketlendi ultrasona girdik ama geçen haftadan beri hiç kilo almamış 10 gr bileşimdiye kadar hep önden gidiyordu her zaman aynı şeyleri yiyorum neden böyle oldu anlamadım
Yaa inşallah öyledirGecen hafta benim bebişte az kilo almış göründü ultrasonda. Drum son haftalarda bebek büyüdüğü ve duruş şekli sıkışpıkış olduğu için doğru ölçüm yapılamadığını söyledi bana. Çok ciddiye alma bundan sonraki sonuçları dedi. Sen de boşa üzülme canım durum böyleymiş meğer.
Ayyy maşallah ne güzel darısı başımızaKızlarrrr pazrtesi günü sezeryan oluyorum. .cuma kontrole gittik doktor çatı muayenesi basta yapamadi.cok kastim kendimi ;( adam sen bu şekilde asla normal doğum yapamazsin dedi.catim da darmis.ama asil sebep benim psikolojik durmum galiba..plesenta yaslanmasi başlamış çocuk yeterli olgunlukta pazrtesi alalim dedi..tam 20 gun önce dogacak korkma bebegin saglikli diyor.47 cm boy 3200 felanda kilosu. .sabaha kadar uyumadım heyecanliyim2 gun sonra anne olacağım.
gözün aydın canımmmKızlarrrr pazrtesi günü sezeryan oluyorum. .cuma kontrole gittik doktor çatı muayenesi basta yapamadi.cok kastim kendimi ;( adam sen bu şekilde asla normal doğum yapamazsin dedi.catim da darmis.ama asil sebep benim psikolojik durmum galiba..plesenta yaslanmasi başlamış çocuk yeterli olgunlukta pazrtesi alalim dedi..tam 20 gun önce dogacak korkma bebegin saglikli diyor.47 cm boy 3200 felanda kilosu. .sabaha kadar uyumadım heyecanliyim2 gun sonra anne olacağım.
Canim Allah sifa versin bebegine sut icin 5-6tane kuru inciri kaynat 15 dk sonra biraz ilIyinca suyunu ic sutu getiriyokızlar lütfen oğluma dua edin bugün görmeye gittim ağğzında hortum vardı oksijen veriliyomuş sütümde gelmiyo Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin
kızlar bende şimdi sezeryan oldum spinal sezeryan herkese tavsiye ediyorum yalnızca oğlumda biraz solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakıma aldılar 37 haftalık 2900 gr doğdu bebeğim neolur dua edin oğluma[/QUOT
ben de 1 haziranda sezaryen olucam.ben de bekliyorum dualarınızı.Arkadaşlar benimde geri sayım başladı. Haziran 1 sezeryana gitcez. Hepimiz için Hayırlısı. Değişik duygular içindeyim. Birbirimize dua etmeyi unutmayalım.
Evet 1-2 emzirmeden sonra acımaya başlıyot bn lanolin kullandım cok iyi geldi göğüslerime en önemli sorun o kızlar ben doğumdan önce 1 hafta kullandım ve cok memnun kaldım şimdi gerek görmüyorum kullanmaya şükür biraz acıyor ama o kadar değil bence sizde ona biran önce çare bulun bide ilk dogum yaptığınızda göğüs uçlarının açılması için bol bol emzirin sabahları mutlaka çay için sütün iyi gelmesi için bol bol komposto tüketin ben cok içtim göğüs pedi kullanın yoksa meme ucu çamaşıra yapışıyor cok acı veriyor sütünüzü sağol etrafına sürün o da koruyucu etkisi var benden tavsiyeler kızlar bence yapın ben bunları yaparak kendimi korudum kızlarMasalla
Maaallah cnm yaa ayy bnde kavusayim ins:) goguslerin yara oldumu xnm peki onceden bisey kullandinmi
Rabbim yardımcın olsun cok zor canım ya Rabbim kimseyi çocuklarıyla sınamasın korkma hiçbirşey olmaz inşallah en kısa zamanda alırsın inşallah üzülme sütün hiç gelmez ez yoksa bol bol pompa yap göğsüme komposto çay iç kayısı meyve suyu iç ben hepsini yapıyorum Rabbim en koşa zamanda evladını kucağına alırsın inşkızlar lütfen oğluma dua edin bugün görmeye gittim ağğzında hortum vardı oksijen veriliyomuş sütümde gelmiyo Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin
tebrikler bebeğine kavuşmuşsun.Allah sağlıklı uzun ömürler versin.anlattın belki kaçırdım.sezaryen mi oldun?neden biraz erken geldi acaba bebeğin?Evet 1-2 emzirmeden sonra acımaya başlıyot bn lanolin kullandım cok iyi geldi göğüslerime en önemli sorun o kızlar ben doğumdan önce 1 hafta kullandım ve cok memnun kaldım şimdi gerek görmüyorum kullanmaya şükür biraz acıyor ama o kadar değil bence sizde ona biran önce çare bulun bide ilk dogum yaptığınızda göğüs uçlarının açılması için bol bol emzirin sabahları mutlaka çay için sütün iyi gelmesi için bol bol komposto tüketin ben cok içtim göğüs pedi kullanın yoksa meme ucu çamaşıra yapışıyor cok acı veriyor sütünüzü sağol etrafına sürün o da koruyucu etkisi var benden tavsiyeler kızlar bence yapın ben bunları yaparak kendimi korudum kızlar
Canim tsk ederim bilgilerin icin. Ben daha lansinoh almadim ya. En kisa zamanda temin edeyimEvet 1-2 emzirmeden sonra acımaya başlıyot bn lanolin kullandım cok iyi geldi göğüslerime en önemli sorun o kızlar ben doğumdan önce 1 hafta kullandım ve cok memnun kaldım şimdi gerek görmüyorum kullanmaya şükür biraz acıyor ama o kadar değil bence sizde ona biran önce çare bulun bide ilk dogum yaptığınızda göğüs uçlarının açılması için bol bol emzirin sabahları mutlaka çay için sütün iyi gelmesi için bol bol komposto tüketin ben cok içtim göğüs pedi kullanın yoksa meme ucu çamaşıra yapışıyor cok acı veriyor sütünüzü sağol etrafına sürün o da koruyucu etkisi var benden tavsiyeler kızlar bence yapın ben bunları yaparak kendimi korudum kızlar
Canim tsk ederim bilgilerin icin. Ben daha lansinoh almadim ya. En kisa zamanda temin edeyimEvet 1-2 emzirmeden sonra acımaya başlıyot bn lanolin kullandım cok iyi geldi göğüslerime en önemli sorun o kızlar ben doğumdan önce 1 hafta kullandım ve cok memnun kaldım şimdi gerek görmüyorum kullanmaya şükür biraz acıyor ama o kadar değil bence sizde ona biran önce çare bulun bide ilk dogum yaptığınızda göğüs uçlarının açılması için bol bol emzirin sabahları mutlaka çay için sütün iyi gelmesi için bol bol komposto tüketin ben cok içtim göğüs pedi kullanın yoksa meme ucu çamaşıra yapışıyor cok acı veriyor sütünüzü sağol etrafına sürün o da koruyucu etkisi var benden tavsiyeler kızlar bence yapın ben bunları yaparak kendimi korudum kızlar
Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
gözün aydın canımHanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Artık sık sık doğum haberleri almaya başladık.bizimde yakındır:))gözünaydın canım güzel günlerde analı babalı büyüsün bebeğin inşallah.Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?