- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.421
benim de karnım çıktı dün akşam merdiven çıkarken zorlandım akşam yemekten sonra daha da şiştim ama göbeğim çıktı belli oluyor şu anda yarın akşam kontrolümüz varrrrrrr çok heyecanlıyım.Kızlar benim göbeğim baya çıktı, abartmıyorum 6 aylık hamile gibiyim.
Ilk çocuğumda da böyle olmuştu, bi de yeni evliydim, inceciktim. 2-3 cü aylarında bir göbek çıktı ki.. O zaman doktorum, rahmin çok geniş ondan böyle oluyor dedi bazılarında.
günaydınnnnn aramızda bir gün varrrrr ne guzell :)kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr günaydııııınnn
ANLADIM CANIM FİYATI DUYUNC AÇOK ŞAŞIRDIM BEN CEBİMDEN ÖÇDİCEK OLSAM 200 LİRA TABİKİDE ÖDEYEMEYİZ SIKMAMIZ GEREKİR AMA ÖZEL GÜVENCEM VAR LİMİTSİZ DOĞUM HAKKIM VAR DİE GİDİYORUM YOKSA 15 20 BİN DOĞUMLAR İSTANBULDAcnm ben tokat medikal parka gidiyorum devlet memuruyum özel güvencem yok. istanbul çok pahalıymış ama hastane standardıyla ilgili ücretler. eminim orda kalite daha iyidir.
çok çok geçmiş olsun . rabbim sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.
herkese günaydın kızlar . buarada icw den hamile pantolonu alan arkadaşlar normal bedeninizde mi aldınız yani 38 giyiyorsanız yine 38 mi aldınız. ben ilk hamilleliğimde hiç kullanmadım 6 . ayıma kadar hiç göbeğim yoktu sonrasında da normal pantolonlarla devam edebildim. ama bu sefer şimdiden sıkıo pantolon ve şu an bi düğmem açık:) ikinci bebişte göbek hızla çıkıor sanırım
Kiyamam yaa... Migren mi varfi sende de... Benim de öyle...migren vardı.. hamilelikte bir gün agirmiyor başım sonra 2 gün ağrıyor...Allah yardımcımiz olsun...:)Gunaydin kizlaaaar
Tum yorumlari okudum.
Rabbimin izniyle bebislerimize bisey olmaz insallah. İcinizi ferah tutun. Ama dun aksam ağla ağla icim disima cikti resmen baa agrisindan simdi biraz daha iyiyim. Ama sol gozumu komple yerinden cikarasim da yok degil. Aktara gidiyorum karanfil iyi geliyomus bas agrisina falan. Deniycem. Yazarim iyi gelirse.
Canim cok gecmis olsun. İnsallah saglikla alicaksin sen dde bebisini kucagina
Çok geçmiş olsun canım sana da umarım çabucak geçerAyni durumdayiz farkim yok senden
Çok geçmiş olsunSelam, hastane odasindan yaziyorum size. Dün kontrol vardi. Hersey cok iyiydi. Bugun birden kanama basladi ve 2 parca dustu benden. Hemen acile geldim. Bebek duruyomus neyseki,kalp atisi da var. Ama düsük tehlikesinden dolayi 48 saat gözetim altinda tutulucakmisim. Serum bagladilar ,igne yaptilar,ilac verdiler.
günaydın kuzuuucuum :)kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr günaydııııınnn
ben alabilirim 20. cüzü. kaç günde bitirmem gerekiyo ?20.Cüz:
evet kuzum canım şakaklarımda atıyo iki gündürKiyamam yaa... Migren mi varfi sende de... Benim de öyle...migren vardı.. hamilelikte bir gün agirmiyor başım sonra 2 gün ağrıyor...Allah yardımcımiz olsun...
Maşallah çıtır anne ve meleğine diyeyim ozamanGünaydın kızlar... Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bu sabaha mide bulantılarıyla başladım uzun bi aradan sonra yine... ve ilk defa az önce kustum1 saat önce doktorumuzda kontrolümüz vardı. bizim minnak 10 hafa 2 günlük olmuş. 34 mm boyu ayağını sallıyordu eşşeksıpası her şey gayet yolunda allaha şükür. 2 Aralık'ta tarama testi için gidicez
Bendende tünaydın ozaman :)kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr günaydııııınnn
Aynısını bende yaşıyorum, ama hiç trdirgin olmadım nedense..sonuçta vücudumuzda bir sürü hücre şuan bir melek için seferber olmuşlar harıl harıl çalışıolarGünaydınnn haziran anneleri.... Bu sabah nedense pek bulantım olmadı çok az öğürtüm oldu şimdi de midem buruyor sankı biraz o kadar aranızda hiç böyle olan oldu mu bı gun varsa bı gun yok korkuyorum canım doktora gıtmek ıstıyor ama daha kontrolume de var haftaya gıdıcem daha .. bir de ben ateşım varmış gıbı hıssedıyorum ama olçuyorum normal göğüs uclarım falan yanıyor resmen boyle olan hamişler var mıııı...
Canim benim 20.cüz senindir , 2 aralika kadar zamanın var ... Okuyunca haber vermek yeterligünaydın kuzuuucuum :)
ben alabilirim 20. cüzü. kaç günde bitirmem gerekiyo ?
evet kuzum canım şakaklarımda atıyo iki gündürama çok şükür aktardan bi şey aldım viks gibi. migren taşı diye bişey.. abartmıyorum çok çok çok çok iyi geldi. viksin içinde kimyasal var diye kullanamadım. ama bu mükemmel geldi. yakınlarında varsa temin edebilirsin.
BN İZMİR ÖZEL SU HOSPİTAL GİDİYORUM 36 TL YAPTIRDIM CANIMSelamlar kızlar gebelikteki tsh, seker , toksoplazma testleri yani kalp atisindan sonraki kan testlerini ne kadara yaptirdiniz
evet canım maşallah çok iyi geliyo. :)Canim benim 20.cüz senindir , 2 aralika kadar zamanın var ... Okuyunca haber vermek yeterli
tamamdır. özelden yazarım sana ben :)
Hadi yaa çok iyiymiş...bende br bakınayim ona tatlim, sana iyi gelmesine çok sevindim..azcik rahatlarsiin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?