2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim de karnım çıktı dün akşam merdiven çıkarken zorlandım akşam yemekten sonra daha da şiştim ama göbeğim çıktı belli oluyor şu anda yarın akşam kontrolümüz varrrrrrr çok heyecanlıyım.

ANLADIM CANIM FİYATI DUYUNC AÇOK ŞAŞIRDIM BEN CEBİMDEN ÖÇDİCEK OLSAM 200 LİRA TABİKİDE ÖDEYEMEYİZ SIKMAMIZ GEREKİR AMA ÖZEL GÜVENCEM VAR LİMİTSİZ DOĞUM HAKKIM VAR DİE GİDİYORUM YOKSA 15 20 BİN DOĞUMLAR İSTANBULDA

kızlar herkese selamlar bu arada bebişini gören anneler iyi yapmışlar bebişlerde sağlıklıymış bizde inşallah yakın zamanda bebişle görüşeceğiz

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan okundu
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009 okundu
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz meleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.Cüz PaytiPo
15.Cüz PaytiPo
16.Cüz: ElaBilge16
17.Cüz: SADEANNE
18.Cüz: mehtaphk
19.Cüz: SirriEyvan
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz: Gamze0634
29.Cüz: moon83
30.Cüz: moon83

Selam kızlar :)
Eşim geçici olarak pozisyon değişikligi yapmıştı o yüzden daha sık girebilitordum... Maalesef şimdi arada ugrayabiliyorum...ama takipteyim
Bebisimi özledim yaf... Daha 2 buçuk hafta var görmemeee :)

Kiyamam yaa... Migren mi varfi sende de... Benim de öyle...migren vardı.. hamilelikte bir gün agirmiyor başım sonra 2 gün ağrıyor...Allah yardımcımiz olsun...:)

Çok geçmiş olsun seninle tahmini tarihlerimizde aynıymış canım:) imşallah meleklerimizi sağ salim kucağımıza alıcaz , Rabbim şifalar versin çabucak ..

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr günaydııııınnn
günaydın kuzuuucuum :)

ben alabilirim 20. cüzü. kaç günde bitirmem gerekiyo ?

Kiyamam yaa... Migren mi varfi sende de... Benim de öyle...migren vardı.. hamilelikte bir gün agirmiyor başım sonra 2 gün ağrıyor...Allah yardımcımiz olsun...
evet kuzum canım şakaklarımda atıyo iki gündür ama çok şükür aktardan bi şey aldım viks gibi. migren taşı diye bişey.. abartmıyorum çok çok çok çok iyi geldi. viksin içinde kimyasal var diye kullanamadım. ama bu mükemmel geldi. yakınlarında varsa temin edebilirsin.

Maşallah çıtır anne ve meleğine diyeyim ozamanAyrıca çok geçmiş olsun canım umarım biran önce geçer bulantların..

Aynısını bende yaşıyorum, ama hiç trdirgin olmadım nedense..sonuçta vücudumuzda bir sürü hücre şuan bir melek için seferber olmuşlar harıl harıl çalışıolarSanırım ondan bana ateş basıo resmen yanaklarım kızarıo o derece yani ..

Selamlar kızlar gebelikteki tsh, seker , toksoplazma testleri yani kalp atisindan sonraki kan testlerini ne kadara yaptirdiniz

Canim benim 20.cüz senindir , 2 aralika kadar zamanın var ... Okuyunca haber vermek yeterli

Hadi yaa çok iyiymiş...bende br bakınayim ona tatlim, sana iyi gelmesine çok sevindim..azcik rahatlarsiin:)

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan okundu
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009 okundu
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz meleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.Cüz PaytiPo
15.Cüz PaytiPo
16.Cüz: ElaBilge16
17.Cüz: SADEANNE
18.Cüz: mehtaphk
19.Cüz: SirriEyvan
20.Cüz: myadesmom
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz: Gamze0634
29.Cüz: moon83
30.Cüz: moon83

evet canım maşallah çok iyi geliyo. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…