- 7 Mayıs 2011
- 502
- 264
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.441
günaydın hanımlar nasılsınız . muallakta olan bebeğimin haftalığı artık bugün kesinleşti. geç dölleme olduğundan dolayı tarihimi öne alındı artık bebeğimin muhtemel doğum tarihi 09.07.2014 yani haziran annesi değilim artık kısmet :)
geç döllenme olayına inanmayın derim sonrasında yakalıyor gelişimi, önemli olan son adet tarihiniz doğumunuz son adet tarihine göre oluyor :)
ben 8.10.2014 tarihinde tesadüfen doktora gittim o tarihte gebe değildim mesela :) aslında benimde kafam karıştı ama doktoruma güveniyorum.
Maşallah çıtır anne ve meleğine diyeyim ozamanAyrıca çok geçmiş olsun canım umarım biran önce geçer bulantların..
günaydınnnnn aramızda bir gün varrrrr ne guzell :)
Bir gün olduğunu nerden görüyoruz, seninde ilk bebeğinmi yoksa
SENIN TAHMINI DOĞUM TARIHIN 28 HAZIRAN BENIM 29 HAZIRAN CANIM :) EVET İLK BEBEĞİM HEYECANLIYIM DAHA YENI EVLIYIM BI DE 4.AYIM BITTI EVLILIĞİMDE HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI NASIL GİDİYOR HAMİLELİĞİN ..Bir gün olduğunu nerden görüyoruz, seninde ilk bebeğinmi yoksa
canım çok teşekkürler benim hiç aklıma gelmemişti bakıyorum hemen.karbonat fayda ediyor diyorlar Kemal Milar diye bir adam var faceden bakarsan sayfası var.
bende pantolonlarımı giyiyorum ama sıkıyor sanki ve Allahtan bende uzun ve bol giydiğim için kamufle oluyor. yavaş yavaş alsam iyi olacak."Anneler artık bazı hamile kıyafetlerini giymeye başlayabilirsiniz."
yazıyo benim imzamda.
sizler de pantolonlardan rahatsız olmaya başladınız mı ? beni çok sıkıyo bütün alt kıyafetlerim ilk düğmeyi açıyorum itiraf ediyimallahtan üstüme uzun giyiyorum da kapanıyo karın kısmı
ben sanırım hamile pantolonu ya da hamile taytı alıcam bu hafta
merhaba 21 ve 22 yi dr ben alayım ozamanArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar : @ElaBilge16 , @mecik , N nahdax ,@gulsah1489 ,@Gamze0634 ,@mirac75 ,@Serpil94 , N never mind ,@countryrose ,@luckystar_34
@hayalimbenim @gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan okundu
2.Cüz: @gznn
3.Cüz: @mirac75
4.Cüz: N never mind
5.Cüz: N never mind
6.Cüz: N never mind
7.Cüz: @mecik
8.Cüz: @countryrose
9.Cüz: @skelebeks
10.Cüz: @seyma2009 okundu
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz @meleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.Cüz @PaytiPo
15.Cüz @PaytiPo
16.Cüz: @ElaBilge16
17.Cüz: @SADEANNE
18.Cüz: @mehtaphk
19.Cüz:SirriEyvan
20.Cüz: @spring_0
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz: @Gamze0634
29.Cüz: @moon83
30.Cüz: @moon83
SENIN TAHMINI DOĞUM TARIHIN 28 HAZIRAN BENIM 29 HAZIRAN CANIM :) EVET İLK BEBEĞİM HEYECANLIYIM DAHA YENI EVLIYIM BI DE 4.AYIM BITTI EVLILIĞİMDE HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI NASIL GİDİYOR HAMİLELİĞİN ..
canım çok geçmiş olsun.İnşallah hemen geçer.Merhaba,
Bugün öksürük tuttu ondan sonra sol kasığımda sanki bir sıkıyorlar gibi sanırsam kasılma mı oldu anlamadım şiddetli bir ağrı ondan sonra belime belimden de sağ kasığıma vurdu ilk defa böyle oldu çok korktum doktorumu aradım öksürüğün basınç yaratmaıs sonucu olmuş olabilir dedi bol bol su iç dinlen dedi ağrılar şiddetli bir şekilde devam ederse gel dedi tabi iş yerindeyken dinlenmek imkansız ama şimdi hafifledi ağır var ama
Bende üç aylık evliyim bizimkide süpriz oldu :) test yaptığımda eşimle benim yüzündeki ifadeyi hiç unutamam heraldeBende 5 aylık evliyim :) 15 haziranda evlenmiştim bizim sürpiz oldu kaza yaniilk alışamadım ama sonra alıştım senin isteyerekmi oldu
Canim oksuruk guclu bir olay benim doktorum siddetli oksuruk kanama bile yapabilir. Korkma demistiMerhaba,
Bugün öksürük tuttu ondan sonra sol kasığımda sanki bir sıkıyorlar gibi sanırsam kasılma mı oldu anlamadım şiddetli bir ağrı ondan sonra belime belimden de sağ kasığıma vurdu ilk defa böyle oldu çok korktum doktorumu aradım öksürüğün basınç yaratmaıs sonucu olmuş olabilir dedi bol bol su iç dinlen dedi ağrılar şiddetli bir şekilde devam ederse gel dedi tabi iş yerindeyken dinlenmek imkansız ama şimdi hafifledi ağır var ama
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-06-2015
Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 227 gün kaldı.
cetvelinde yazıyor canım.
Insallah canim amin tek dilegim bu suandaÇol
Çok geçmiş olsun canım sana da umarım çabucak geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?