2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

geç döllenme olayına inanmayın derim sonrasında yakalıyor gelişimi, önemli olan son adet tarihiniz doğumunuz son adet tarihine göre oluyor :)

geç döllenme olayına inanmayın derim sonrasında yakalıyor gelişimi, önemli olan son adet tarihiniz doğumunuz son adet tarihine göre oluyor :)

ben 8.10.2014 tarihinde tesadüfen doktora gittim o tarihte gebe değildim mesela :) aslında benimde kafam karıştı ama doktoruma güveniyorum.

ben 8.10.2014 tarihinde tesadüfen doktora gittim o tarihte gebe değildim mesela :) aslında benimde kafam karıştı ama doktoruma güveniyorum.

güveniyorsan mesele yok :) benım kalp atısı biraz geç duyuldugu için doktorum geç döllenme demişti ama sonrasında hep ileride cıkmıştı gelişimi :)

Bir gün olduğunu nerden görüyoruz, seninde ilk bebeğinmi yoksa

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-06-2015

Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 227 gün kaldı.

cetvelinde yazıyor canım.

Bir gün olduğunu nerden görüyoruz, seninde ilk bebeğinmi yoksa
SENIN TAHMINI DOĞUM TARIHIN 28 HAZIRAN BENIM 29 HAZIRAN CANIM :) EVET İLK BEBEĞİM HEYECANLIYIM DAHA YENI EVLIYIM BI DE 4.AYIM BITTI EVLILIĞİMDE HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI NASIL GİDİYOR HAMİLELİĞİN ..

merhaba arkadaşlarrr
bebişlerde sizlerde iyisinizdir umarım. şöyle bir geçmişe bakayım dedim ama çok fazlaydı okuyamadım tam olarak. bizde iyiyiz kuzumla sade sağ kasığımda sürekli bir ağrı var ama dayanılmayacak gibi değil tabii.

karbonat fayda ediyor diyorlar Kemal Milar diye bir adam var faceden bakarsan sayfası var.
canım çok teşekkürler benim hiç aklıma gelmemişti bakıyorum hemen.
bende pantolonlarımı giyiyorum ama sıkıyor sanki ve Allahtan bende uzun ve bol giydiğim için kamufle oluyor. yavaş yavaş alsam iyi olacak.

merhaba 21 ve 22 yi dr ben alayım ozaman

SENIN TAHMINI DOĞUM TARIHIN 28 HAZIRAN BENIM 29 HAZIRAN CANIM :) EVET İLK BEBEĞİM HEYECANLIYIM DAHA YENI EVLIYIM BI DE 4.AYIM BITTI EVLILIĞİMDE HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI NASIL GİDİYOR HAMİLELİĞİN ..

Bende 5 aylık evliyim :) 15 haziranda evlenmiştim bizim sürpiz oldu kaza yani ilk alışamadım ama sonra alıştım senin isteyerekmi oldu

Merhaba,
Bugün öksürük tuttu ondan sonra sol kasığımda sanki bir sıkıyorlar gibi sanırsam kasılma mı oldu anlamadım şiddetli bir ağrı ondan sonra belime belimden de sağ kasığıma vurdu ilk defa böyle oldu çok korktum doktorumu aradım öksürüğün basınç yaratmaıs sonucu olmuş olabilir dedi bol bol su iç dinlen dedi ağrılar şiddetli bir şekilde devam ederse gel dedi tabi iş yerindeyken dinlenmek imkansız ama şimdi hafifledi ağır var ama

canım çok geçmiş olsun.İnşallah hemen geçer.

Bende 5 aylık evliyim :) 15 haziranda evlenmiştim bizim sürpiz oldu kaza yani ilk alışamadım ama sonra alıştım senin isteyerekmi oldu
Bende üç aylık evliyim bizimkide süpriz oldu :) test yaptığımda eşimle benim yüzündeki ifadeyi hiç unutamam heralde

Canim oksuruk guclu bir olay benim doktorum siddetli oksuruk kanama bile yapabilir. Korkma demisti

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-06-2015

Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 227 gün kaldı.

cetvelinde yazıyor canım.

ay çok utandım şimdi kör gibi k bakmayın kızlar

merhaba arkadaslar cok yazamıyorum oğluş saolsun :) o uyuyunca bakıp kaçıyorum herşey yolundadır inşallah ... biran önce 22 si olsun die bekliyorum kuzumu özledim cok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…