2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evham yapma bence içini ferah tut. Allahın izniyle iyidirler. :)

Benimki de Medicine Hospital Güneşli muayene ücreti 35 TL 29 Kasımda gideceğim kontrole o zaman testleri falan da konuşuruz bakalım.

Benimde biraz belli oluyor. Sabah iyi fakat aksam cok belli

benımde bellı rahat bi esofman giydiğimde fırlıyor, ama iş yerimdeki pantolonlar bıraz sıktığından göbişim saklanıyor.
zaten daha kimseye söylemedim ben ama böyle gıderse ıkı haftaya anlarlar..

Gunaydin kizlaaaar
Tum yorumlari okudum.
Rabbimin izniyle bebislerimize bisey olmaz insallah. İcinizi ferah tutun. Ama dun aksam ağla ağla icim disima cikti resmen baa agrisindan simdi biraz daha iyiyim. Ama sol gozumu komple yerinden cikarasim da yok degil. Aktara gidiyorum karanfil iyi geliyomus bas agrisina falan. Deniycem. Yazarim iyi gelirse.
Bebek duruyomus neyseki,kalp atisi da var. Ama düsük tehlikesinden dolayi 48 saat gözetim altinda tutulucakmisim. Serum bagladilar ,igne yaptilar,ilac verdiler.
Canim cok gecmis olsun. İnsallah saglikla alicaksin sen dde bebisini kucagina

kızlar aranızda koltuk altı sısmesı olan ya da duyan varmı nedenını.Tum gece agrıdan uyuyamadım.Gebelıkten once koltuk altında yag bezesı ve goguslerımde fıbraedonom vardı.Acaba hormonlarla alakalı mı artmıs mı?

Günaydın herkese ,
kızlar ben iyi değilim boğazlarım çok ağrıyo sanırım ateşimde çıkıcak faranjitim var ve 2-3 ayda bir azar antibiyotiksiz de geçmez ne yapsam çabuk atlatırım acaba...

faranjit ise bol ılık su içmelisin. ballı süt ılık. sarımsak ye her gün antibiyotik niyetine ben de senın gibiyim faranjit olurum çok çabuk şimdi her gün sarımsak yıyorum yatmadan 1-2 diş kesip de hap gibi yutuyorum koruyor bence çok faydalı.
geçmiş olsun cnm

gecmıs olsun cok sukur bebek senle ,stres yapma ıyıce dınlen, hayırlısıyla atlatırsın canım

Günaydın kızlar... Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bu sabaha mide bulantılarıyla başladım uzun bi aradan sonra yine... ve ilk defa az önce kustum 1 saat önce doktorumuzda kontrolümüz vardı. bizim minnak 10 hafa 2 günlük olmuş. 34 mm boyu ayağını sallıyordu eşşeksıpası her şey gayet yolunda allaha şükür. 2 Aralık'ta tarama testi için gidicez

Bende daha söylemedim.Üç aylık olmasını bekliyorum :)

ben de 4 ayı bekliyorum cnm. en yakınlarıma söyledim. birkaç kız arkadaş annem babam ve eşimin anne babası biliyor.
nedeni de daha önce bebiş kaybetmem. dengesiz insanların saçma sapan tesellileri ile daha da üzülmemek için.
ben 6 haftalık kaybettim nerdeyse üzüntüden ölcektim sen nası dayanıyorsun diyen salaklar var etrafımda.
4,5 aylık kaybetmiştim yavrumu neyse işte insan başına böyle bişi gelince temkinli oluyor demekki. Allah yavrularımızı korusun.

Günaydınnn haziran anneleri.... Bu sabah nedense pek bulantım olmadı çok az öğürtüm oldu şimdi de midem buruyor sankı biraz o kadar aranızda hiç böyle olan oldu mu bı gun varsa bı gun yok korkuyorum canım doktora gıtmek ıstıyor ama daha kontrolume de var haftaya gıdıcem daha .. bir de ben ateşım varmış gıbı hıssedıyorum ama olçuyorum normal göğüs uclarım falan yanıyor resmen boyle olan hamişler var mıııı...

benimde öyle bi gun var ıkı gün yok bazen gün içinde oluyor bazae sadece sabah derken bu günlere geldim :)
göğüsler komple ağrıyor bende gece dönerken uykumdan uyanıyorum bu yüzden. herkeste farklı oluyor canım takma sen bebğin iyidir şüphen olmasın

bende senin gibi düşünüyorum daha önce benimde bir kaybım oldu ufaktı ama yinede eetkileniyo insan ozaman da söylememiştim düştüğünüde bilmiyor çoğu kişi birde biz 4 yıllık evliyiz zaten insanların soruları yoruyor bir problem olmamasına rağmen olmadı ama insanlar anlamıyor başına gelmeyince 3 aylık olsun öyle söylerim diyorum birde aşılamayla hamile kaldım rabbim izin verirse ikizlerimiz olucak ekstra nasıl ikiiz sorularına maruz kalıcaz bilmiyorum napıcaz

Bebekler bereketi ile gelir sözüne geçekten inanıyorum.

Kızım doğdu 7 ay sonra Allah nasip etmiş ev almıştık.

Hemde fazla bir peşin paramız yokken kredi ile.

Çok teşekkür ederim desteğin için inşallah bende öyle güzel şeyler umuyorum..

süper cnm ya maşallah onlara..
ikiz normal bi durum üçüz olsa hadi işkillensinler :)
ama tabi bazıları açık aramaya bayılır verirsin cvabını zaten sen. ben kaybettığım bebkten sonra oyle şeyler duydum ki artık eskisi gibi saf gibi inanmıyorum herkesin iyi niyetli olduğuna. kendım gibi sanırdım milleti ama gözümü açtılar napalım yaşıyacağımız varmış.
ama bak Allah ıkı tane birden vermiş, inş ikisini de sağlıkla bağışlar cnm.

Teşekkür ederim yorumun için çok saol inşallah,, şuan kimse umrumda dedğil zaten dediğin gibi rabbim ol dedi oldu sonuçta sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım tek isteğim bu zaten kendi korkularım var birde insanları dinlememeğe çalışıcam
bekleyen herkesin sonuçları güzel çıksın nur topu gibi sağlıklı olsun hepsi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…