- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.401
Bende catlayan yumur
bende önünde çatlayan yumurta resmi olan tişört aldım waikikiden ama daha karnım büyümedi diye utanıyorum giymeye
Ayni durumdayiz farkim yok sendenTa
Rabbim hepimize yardım etsin , inanki çok zor..işten gelip kendimi hemen yatağa atıyorumyemeğimi kayın validem yapıp yolluyor bu aralar saolsun ..çabucak geçer inşallah iyice psikolojim bozuldu ..
Evham yapma bence içini ferah tut. Allahın izniyle iyidirler. :)selam kızlar.
Aynı düşünce bende de oluşmaya başladı, ya bebeğimin kalbi durursa:)
Kontrolüm de 24 kasımda hada 12 gün var, geçen hafta perşembe gittim herşey yolundaydı, hatta hareketlerini bile gösterdi doktorum ama yinede ya kalbi durursa düşüncesinden kendimi alamıyorum.
Benimki de Medicine Hospital Güneşli muayene ücreti 35 TL 29 Kasımda gideceğim kontrole o zaman testleri falan da konuşuruz bakalım.herkese merhaba taze anne adayları..bir ara yine yazmıştım sonra fırsatım olmadı belki hatırlayanlarınız olabilir ara ara bakıyorum. çalışıyorum 9+3 günlük hamileyim dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda. yerleşimi de gelişimi de gayet ii dedi dr m. 3 hafta sonra gel 2 li testi yapalım hem belki cinsiyetide görürüz dedi:). ilk gebeliğimde de aynı dr takip ediyordu. buarada bu pazar iki yaşına girecek bir de kızım var zeynep ilay isminde. rabbime şükürler olsun. ilk doğumum 13 saat sancıdan sonra açılma olmaması nedeniyle 36+5 de spinal sezaryen oldu. hastane ücretlerinden bahsedilmiş medikal parka gidiyorum 50 tl muayene ücreti. 45 tl de ikili test ücretiymiş. benim de bolca bulantım var malesef ve de kasık ağrılarım. ayva muhabbetine gelince bende kızımda bolca ayva yemiştim ve kuzumun iki tane gamzesi var maşallah:) şimdilik aklımda kalanlar bunlar...
Benimde biraz belli oluyor. Sabah iyi fakat aksam cok belli
Canim cok gecmis olsun. İnsallah saglikla alicaksin sen dde bebisini kucaginaBebek duruyomus neyseki,kalp atisi da var. Ama düsük tehlikesinden dolayi 48 saat gözetim altinda tutulucakmisim. Serum bagladilar ,igne yaptilar,ilac verdiler.
Günaydın herkese ,
kızlar ben iyi değilim boğazlarım çok ağrıyo sanırım ateşimde çıkıcak faranjitim var ve 2-3 ayda bir azar antibiyotiksiz de geçmez ne yapsam çabuk atlatırım acaba...
Bende daha söylemedim.Üç aylık olmasını bekliyorum :)benımde bellı rahat bi esofman giydiğimde fırlıyor, ama iş yerimdeki pantolonlar bıraz sıktığından göbişim saklanıyor.
zaten daha kimseye söylemedim ben ama böyle gıderse ıkı haftaya anlarlar..
gecmıs olsun cok sukur bebek senle ,stres yapma ıyıce dınlen, hayırlısıyla atlatırsın canımSelam, hastane odasindan yaziyorum size. Dün kontrol vardi. Hersey cok iyiydi. Bugun birden kanama basladi ve 2 parca dustu benden. Hemen acile geldim. Bebek duruyomus neyseki,kalp atisi da var. Ama düsük tehlikesinden dolayi 48 saat gözetim altinda tutulucakmisim. Serum bagladilar ,igne yaptilar,ilac verdiler.
Bende daha söylemedim.Üç aylık olmasını bekliyorum :)
benim dr 1 aralığa randevu verdi. ama ben o tarihten önce üniversiteye gitmeyi düşünüyorum 2 li yi de orda yaptırcam sanırımBenimki de Medicine Hospital Güneşli muayene ücreti 35 TL 29 Kasımda gideceğim kontrole o zaman testleri falan da konuşuruz bakalım.
Günaydınnn haziran anneleri.... Bu sabah nedense pek bulantım olmadı çok az öğürtüm oldu şimdi de midem buruyor sankı biraz o kadar aranızda hiç böyle olan oldu mu bı gun varsa bı gun yok korkuyorum canım doktora gıtmek ıstıyor ama daha kontrolume de var haftaya gıdıcem daha .. bir de ben ateşım varmış gıbı hıssedıyorum ama olçuyorum normal göğüs uclarım falan yanıyor resmen boyle olan hamişler var mıııı...
ben de 4 ayı bekliyorum cnm. en yakınlarıma söyledim. birkaç kız arkadaş annem babam ve eşimin anne babası biliyor.
nedeni de daha önce bebiş kaybetmem. dengesiz insanların saçma sapan tesellileri ile daha da üzülmemek için.
ben 6 haftalık kaybettim nerdeyse üzüntüden ölcektim sen nası dayanıyorsun diyen salaklar var etrafımda.
4,5 aylık kaybetmiştim yavrumu neyse işte insan başına böyle bişi gelince temkinli oluyor demekki.Allah yavrularımızı korusun.
Bebekler bereketi ile gelir sözüne geçekten inanıyorum.
Kızım doğdu 7 ay sonra Allah nasip etmiş ev almıştık.
Hemde fazla bir peşin paramız yokken kredi ile.
bende senin gibi düşünüyorum daha önce benimde bir kaybım oldu ufaktı ama yinede eetkileniyo insan ozaman da söylememiştim düştüğünüde bilmiyor çoğu kişi birde biz 4 yıllık evliyiz zaten insanların soruları yoruyor bir problem olmamasına rağmen olmadı ama insanlar anlamıyor başına gelmeyince 3 aylık olsun öyle söylerim diyorum birde aşılamayla hamile kaldım rabbim izin verirse ikizlerimiz olucak ekstra nasıl ikiiz sorularına maruz kalıcaz bilmiyorum napıcaz
Teşekkür ederim yorumun için çok saol inşallah,, şuan kimse umrumda dedğil zaten dediğin gibi rabbim ol dedi oldu sonuçta sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım tek isteğim bu zaten kendi korkularım var birde insanları dinlememeğe çalışıcamsüper cnm ya maşallah onlara..
ikiz normal bi durum üçüz olsa hadi işkillensinler :)
ama tabi bazıları açık aramaya bayılır verirsin cvabını zaten sen. ben kaybettığım bebkten sonra oyle şeyler duydum ki artık eskisi gibi saf gibi inanmıyorum herkesin iyi niyetli olduğuna. kendım gibi sanırdım milleti ama gözümü açtılar napalım yaşıyacağımız varmış.
ama bak Allah ıkı tane birden vermiş, inş ikisini de sağlıkla bağışlar cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?