2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok geçmiş olsun canım öksürük gerçekten çok etkiliyor. benim geçen sene öksürmekten göğüs kaslarım zedelenmişti.
merhaba arkadaslar cok yazamıyorum oğluş saolsun :) o uyuyunca bakıp kaçıyorum herşey yolundadır inşallah ... biran önce 22 si olsun die bekliyorum kuzumu özledim cok :)

merhaba canım benim daha çokk var kontrole 10 aralıkta bende özledim cidden

Süper ya alıştın mı bebek fikrine
Aslında evliliğe alışamadan bebek fikrine daha çabuk alıştım sanırım:) ilk hafta hersabah uyandığımda " ay ben şimdi hamilemiyim yani " die sordum kendime çok komikti.. İş yerimdekilerde dumur oldu , çünkü bir seneyi devirmeden asla çocuk yapmam diyenlerdendim:) ameliyathane hemşiresi olduğum için onlarada söylemek zorunda kaldım , malum ameliyathane ortamı biz hamişler için çok uygun yerler değil .. Ben dahil çalışma arkadaşlarımımda benm durumuma dikkat etmesi gerekti( zararlı gazlar, radyasyon vs ) şimdiyi sorarsan onu çok benimsedim iyiki olmuş diyorum

Bende 5 aylık evliyim :) 15 haziranda evlenmiştim bizim sürpiz oldu kaza yani ilk alışamadım ama sonra alıştım senin isteyerekmi oldu
Bizim de biraz sürpriz oldu aslında ama çok mutluyuz bin şükür rabbimize bize nasip etti .. Güzel bir duygu rabbim tüm isteyenlere versin.. Bizim bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. :)

valla ne yalan söyliyim ben de özledim eşime diyorum hatta eve bi ultrason falanmı alsak diye gülüyorr :)

15 haziranda evlenmiştim bizim sürpiz oldu
ayy benim doğum günümde evlenmişsin sen kuzum :)

ah canım geçmiş olsun sana. ben her hapşırdığımda kasıklarıma aynı şekilde sancı giriyo. halbuki çok kasmıyorum da kendimi ama işte napıyım..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Cnm Cenabi Hak tez zamanda evine saglikla kavustursun...
ALLAH'IN izniyle bisey olmaz dua et bol bol...
Hayirlisi ile kucagina alacaksin inşaallah minnosunu annesi

Günaydın herkese ,
kızlar ben iyi değilim boğazlarım çok ağrıyo sanırım ateşimde çıkıcak faranjitim var ve 2-3 ayda bir azar antibiyotiksiz de geçmez ne yapsam çabuk atlatırım acaba...
Cnm aynen benimde kronik faranjitim var...
Pazar gununu acilde gecirdim...
Gebelikte penisilin etkili antibiyotikler kullanabilirsin...
Doktoruna danis yazsin sana...
Pazardan beri iciyorum hala tirtikliyor bogazimi ...
ALLAH hepimize acil sifa versin...

Oy maasallah annesi...

ALLAH kavustursun cnm...
Bende ptesiyi bekliyorum...
Daha dogrusu ailecek beklios...
Babisi ve abiside gorcek inşaallah

geç döllenme olayına inanmayın derim sonrasında yakalıyor gelişimi, önemli olan son adet tarihiniz doğumunuz son adet tarihine göre oluyor :)
Aynen öyle cnm...
Banada 3 gun geri demisti doktorum...
9 . Haftada yakaliyor gununu veledler simdi sat tam tutuyor...

oyy zor geciyo ya gercekten hissetmeye başlayınca bu kontrol araları cok uzun gelmicek bize ama şimdi sadece görebildiğimiz için zaman gecmiyo :)

valla ne yalan söyliyim ben de özledim eşime diyorum hatta eve bi ultrason falanmı alsak diye gülüyorr :)
:) farklı bir duygu cidden
oyy zor geciyo ya gercekten hissetmeye başlayınca bu kontrol araları cok uzun gelmicek bize ama şimdi sadece görebildiğimiz için zaman gecmiyo :)
aynen canım o kıpırtıları hissetmek inanılmaz güzel. ama kontrol aralarının uzun olmasıda bir sorun olmadığını göstermesi açısından daha iyi diye düşünüyorum. ilk bebeğimde 2 haftada bir kontrole çağırıyordu doktor tamam mutluydum ama her kontrolde acabalarım çok olurdu. hatta istanbula annemlere gittiğimde bide annem götürürdü doktora merakından. arada bi oğlumun ultrasonlarına bakıyorum 1 er hafta arayla nerdeyse

ay kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum . yemeğim de yok kim yemek yapıcak şimdi
bende aynıyım canımyaa hiçbişey yapmak istemiyorum ama oğlum var eve gidince mecburen yapacağım Allahtan çok yormuyor kuzum beni. hele her sabah kalkar kalkmaz yanıma geliyor göbeğimi öpüyor ipekcik günaydın diye bitiyorum resmen. iyikide oğlumu bu duygudan mahrum bırakmamışım diyorum kendime. inşallahh hayırlısıyla sağlıkla gelir meleklerimiz.

oyy masallah ona öp benim için nanaklarından onuu inşallah canım :)

O da güzel geçmiş doğum günün kutlu olsun kuzu

amin canım benim ne güzel dua ettin öyle Cinsiyeti ne istiyorsunuz ya da ne hissediyorsunuz pembiş mi maviş mi

amin canım benim ne güzel dua ettin öyle Cinsiyeti ne istiyorsunuz ya da ne hissediyorsunuz pembiş mi maviş mi
valla eşim erkek görüyor rüyasında ama bende kız görüyorum ve ilk duydugum andan berı kız hissediyorum sağlıklı olsun oncelıkle ama bilmiyorum bakalım hayırlısı ... sen ne hissediyorsun.. :)

Maşallah size, sen gine iyi 1 yıl ben 4 yıl diyordum iyi yapmışssın söylemekle hayırlı olsun artık bebeişlerimizzz sağlıkla doğsunlar inşallah

valla eşim erkek görüyor rüyasında ama bende kız görüyorum ve ilk duydugum andan berı kız hissediyorum sağlıklı olsun oncelıkle ama bilmiyorum bakalım hayırlısı ... sen ne hissediyorsun.. :)

ya ben bişey hissetmiyorum malesef ama erkekler yani bizim beyler hep erkek ister benimde gönlümden kız geçiyor ama en başta sağlıklı olsunlar inşallah...

aynen bende öyleyim sormayın sizde muhasebecimisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…