- 19 Kasım 2013
- 376
- 200
- 63
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.461
Bende üç aylık evliyim bizimkide süpriz oldu :) test yaptığımda eşimle benim yüzündeki ifadeyi hiç unutamam heralde
çok geçmiş olsun canım öksürük gerçekten çok etkiliyor. benim geçen sene öksürmekten göğüs kaslarım zedelenmişti.Merhaba,
Bugün öksürük tuttu ondan sonra sol kasığımda sanki bir sıkıyorlar gibi sanırsam kasılma mı oldu anlamadım şiddetli bir ağrı ondan sonra belime belimden de sağ kasığıma vurdu ilk defa böyle oldu çok korktum doktorumu aradım öksürüğün basınç yaratmaıs sonucu olmuş olabilir dedi bol bol su iç dinlen dedi ağrılar şiddetli bir şekilde devam ederse gel dedi tabi iş yerindeyken dinlenmek imkansız ama şimdi hafifledi ağır var ama
merhaba arkadaslar cok yazamıyorum oğluş saolsun :) o uyuyunca bakıp kaçıyorum herşey yolundadır inşallah ... biran önce 22 si olsun die bekliyorum kuzumu özledim cok :)
Aslında evliliğe alışamadan bebek fikrine daha çabuk alıştım sanırım:) ilk hafta hersabah uyandığımda " ay ben şimdi hamilemiyim yani " die sordum kendime çok komikti.. İş yerimdekilerde dumur oldu , çünkü bir seneyi devirmeden asla çocuk yapmam diyenlerdendim:) ameliyathane hemşiresi olduğum için onlarada söylemek zorunda kaldım , malum ameliyathane ortamı biz hamişler için çok uygun yerler değil .. Ben dahil çalışma arkadaşlarımımda benm durumuma dikkat etmesi gerekti( zararlı gazlar, radyasyon vs ) şimdiyi sorarsan onu çok benimsedim iyiki olmuş diyorumSüper ya alıştın mı bebek fikrine
Bizim de biraz sürpriz oldu aslında ama çok mutluyuz bin şükür rabbimize bize nasip etti .. Güzel bir duygu rabbim tüm isteyenlere versin.. Bizim bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. :)Bende 5 aylık evliyim :) 15 haziranda evlenmiştim bizim sürpiz oldu kaza yaniilk alışamadım ama sonra alıştım senin isteyerekmi oldu
valla ne yalan söyliyim ben de özledim eşime diyorum hatta eve bi ultrason falanmı alsak diye gülüyorr :)çok geçmiş olsun canım öksürük gerçekten çok etkiliyor. benim geçen sene öksürmekten göğüs kaslarım zedelenmişti.
merhaba canım benim daha çokk var kontrole 10 aralıkta bende özledim cidden
ayy benim doğum günümde evlenmişsin sen kuzum :)15 haziranda evlenmiştim bizim sürpiz oldu
Merhaba,
Bugün öksürük tuttu ondan sonra sol kasığımda sanki bir sıkıyorlar gibi sanırsam kasılma mı oldu anlamadım şiddetli bir ağrı ondan sonra belime belimden de sağ kasığıma vurdu ilk defa böyle oldu çok korktum doktorumu aradım öksürüğün basınç yaratmaıs sonucu olmuş olabilir dedi bol bol su iç dinlen dedi ağrılar şiddetli bir şekilde devam ederse gel dedi tabi iş yerindeyken dinlenmek imkansız ama şimdi hafifledi ağır var ama
Cnm Cenabi Hak tez zamanda evine saglikla kavustursun...Selam, hastane odasindan yaziyorum size. Dün kontrol vardi. Hersey cok iyiydi. Bugun birden kanama basladi ve 2 parca dustu benden. Hemen acile geldim. Bebek duruyomus neyseki,kalp atisi da var. Ama düsük tehlikesinden dolayi 48 saat gözetim altinda tutulucakmisim. Serum bagladilar ,igne yaptilar,ilac verdiler.
Cnm aynen benimde kronik faranjitim var...Günaydın herkese ,
kızlar ben iyi değilim boğazlarım çok ağrıyo sanırım ateşimde çıkıcak faranjitim var ve 2-3 ayda bir azar antibiyotiksiz de geçmez ne yapsam çabuk atlatırım acaba...
Oy maasallah annesi...Günaydın kızlar... Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bu sabaha mide bulantılarıyla başladım uzun bi aradan sonra yine... ve ilk defa az önce kustum1 saat önce doktorumuzda kontrolümüz vardı. bizim minnak 10 hafa 2 günlük olmuş. 34 mm boyu ayağını sallıyordu eşşeksıpası her şey gayet yolunda allaha şükür. 2 Aralık'ta tarama testi için gidicez
ALLAH kavustursun cnm...Selam kızlar :)
Eşim geçici olarak pozisyon değişikligi yapmıştı o yüzden daha sık girebilitordum... Maalesef şimdi arada ugrayabiliyorum...ama takipteyim
Bebisimi özledim yaf... Daha 2 buçuk hafta var görmemeee :)
Aynen öyle cnm...geç döllenme olayına inanmayın derim sonrasında yakalıyor gelişimi, önemli olan son adet tarihiniz doğumunuz son adet tarihine göre oluyor :)
oyy zor geciyo ya gercekten hissetmeye başlayınca bu kontrol araları cok uzun gelmicek bize ama şimdi sadece görebildiğimiz için zaman gecmiyo :)çok geçmiş olsun canım öksürük gerçekten çok etkiliyor. benim geçen sene öksürmekten göğüs kaslarım zedelenmişti.
merhaba canım benim daha çokk var kontrole 10 aralıkta bende özledim cidden
:) farklı bir duygu ciddenvalla ne yalan söyliyim ben de özledim eşime diyorum hatta eve bi ultrason falanmı alsak diye gülüyorr :)
aynen canım o kıpırtıları hissetmek inanılmaz güzel. ama kontrol aralarının uzun olmasıda bir sorun olmadığını göstermesi açısından daha iyi diye düşünüyorum. ilk bebeğimde 2 haftada bir kontrole çağırıyordu doktor tamam mutluydum ama her kontrolde acabalarım çok olurdu. hatta istanbula annemlere gittiğimde bide annem götürürdü doktora merakından. arada bi oğlumun ultrasonlarına bakıyorum 1 er hafta arayla nerdeyseoyy zor geciyo ya gercekten hissetmeye başlayınca bu kontrol araları cok uzun gelmicek bize ama şimdi sadece görebildiğimiz için zaman gecmiyo :)
bende aynıyım canımyaa hiçbişey yapmak istemiyorum ama oğlum var eve gidince mecburen yapacağım Allahtan çok yormuyor kuzum beni. hele her sabah kalkar kalkmaz yanıma geliyor göbeğimi öpüyor ipekcik günaydın diye bitiyorum resmen. iyikide oğlumu bu duygudan mahrum bırakmamışım diyorum kendime. inşallahh hayırlısıyla sağlıkla gelir meleklerimiz.ay kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum . yemeğim de yok kim yemek yapıcak şimdi
bende aynıyım canımyaa hiçbişey yapmak istemiyorum ama oğlum var eve gidince mecburen yapacağım Allahtan çok yormuyor kuzum beni. hele her sabah kalkar kalkmaz yanıma geliyor göbeğimi öpüyor ipekcik günaydın diye bitiyorum resmen. iyikide oğlumu bu duygudan mahrum bırakmamışım diyorum kendime. inşallahh hayırlısıyla sağlıkla gelir meleklerimiz.
ayy benim doğum günümde evlenmişsin sen kuzum :)
ah canım geçmiş olsun sana. ben her hapşırdığımda kasıklarıma aynı şekilde sancı giriyo. halbuki çok kasmıyorum da kendimi ama işte napıyım..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bizim de biraz sürpriz oldu aslında ama çok mutluyuz bin şükür rabbimize bize nasip etti .. Güzel bir duygu rabbim tüm isteyenlere versin.. Bizim bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. :)
valla eşim erkek görüyor rüyasında ama bende kız görüyorum ve ilk duydugum andan berı kız hissediyorum sağlıklı olsun oncelıkle ama bilmiyorum bakalım hayırlısı ... sen ne hissediyorsun.. :)amin canım benim ne güzel dua ettin öyleCinsiyeti ne istiyorsunuz ya da ne hissediyorsunuz pembiş mi maviş mi
Aslında evliliğe alışamadan bebek fikrine daha çabuk alıştım sanırım:) ilk hafta hersabah uyandığımda " ay ben şimdi hamilemiyim yani " die sordum kendime çok komikti.. İş yerimdekilerde dumur oldu , çünkü bir seneyi devirmeden asla çocuk yapmam diyenlerdendim:) ameliyathane hemşiresi olduğum için onlarada söylemek zorunda kaldım , malum ameliyathane ortamı biz hamişler için çok uygun yerler değil .. Ben dahil çalışma arkadaşlarımımda benm durumuma dikkat etmesi gerekti( zararlı gazlar, radyasyon vs ) şimdiyi sorarsan onu çok benimsedim iyiki olmuş diyorum
valla eşim erkek görüyor rüyasında ama bende kız görüyorum ve ilk duydugum andan berı kız hissediyorum sağlıklı olsun oncelıkle ama bilmiyorum bakalım hayırlısı ... sen ne hissediyorsun.. :)
amin canım benım inşallaaahhhh...ya ben bişey hissetmiyorum malesef ama erkekler yani bizim beyler hep erkek ister benimde gönlümden kız geçiyor ama en başta sağlıklı olsunlar inşallah...
aynen bende öyleyim sormayın sizde muhasebecimisinizben de monotonluktan sıkıldım valla bayanlar evınızın tadını çıkarın biz sabah iş akşam uyku başka bişey yokk ne guzel evde dinlenin rahatça bol bol müzik dinleyin kitap okuyun ben bütün gün bilgisayar ekranına bakmaktan bıktım artık belim kopuyor resmen sandalye tepesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?