- 12 Kasım 2014
- 74
- 57
- 18
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.381
Rabbim hepimize yardım etsin , inanki çok zor..işten gelip kendimi hemen yatağa atıyorumEvet bende yazmistim ayvayi beni de cok rahatlatiyordu. Hala bulantim var bir gun yemek yapsam bes gun yok
Aynen cnm bende waikikiden hamile kot solopedi aldim o kadar rahatim ki icinde ...Ne kadar göbeğim çıkmamış olsa da yana doğru genişleme var ki bende düğme açık geziyorum üstüme de uzunn giyiniyorm
Ben lcw internet sitesi kampanyadaydı geçen hafta pantolon ki 29 tl ve 2 de m beden gebe triko aldım çok ciciler
O kazağı biliyorum Güle güle giy canım bende kot alayım 40 beden aldım ben normal de 36 38 gi yerdim şimdi 40 aldımAynen cnm bende waikikiden hamile kot solopedi aldim o kadar rahatim ki icinde ...
Cocuklar gibi simariyom bide saga sola donuyorum...
Cok guzel bide hamile kazagi hediye geldi yine waikiki...
OO da iki parca yakada üstüste asagiya ayri iniyor... gobis büyüdükçe acilcak...
Hakikaten waikiki fiyatları da cok uygun kesimleride cok ozel dusunulmus :)
Cnm yarabbim meelegini sana bagislasin acil şifalar diliyorum.uykucukmesleğini: 37761814 .!.:Selam, hastane odasindan yaziyorum size. Dün kontrol vardi. Hersey cok iyiydi. Bugun birden kanama basladi ve 2 parca dustu benden. Hemen acile geldim. Bebek duruyomus neyseki,kalp atisi da var. Ama düsük tehlikesinden dolayi 48 saat gözetim altinda tutulucakmisim. Serum bagladilar ,igne yaptilar,ilac verdiler.
Gayet normal tatlım endişe etme derim.Benimde 30 yaş sonrası Doğanın bana hediyesi regl olmadan migren ağrısı gb ağrılarım olur. Hamilelikte de ilk aylarda tavan yapar sonra geçer. Parol içebileceğin tek ağrı kesici kullanabilirsin. Gebelik org ve benzeri güzel siteler var orda da hamilelikteki yaşanan sıkıntılara bakarsanız aslında birçok arkadaş bazı şeylerin normal olduğunu görebilir. Geçmiş olsun.selam kızlaaar. nasılsınız bakalım?
beni sorarsanız iyiyim çok şükür ama dünden beri bi baş ağrısı patladı ki sormayın. (migrenim var da ) sol gözüm kapancak nerdeyse kıvranıyorum ağrıdan
çeken var mı benim gibi yaa
sizce normal midir acaba yoksa hemen doktora mı gideyim ?
Parol da kullanabilirsiniz.Dunden beri bende öluyorum resmen. Bnde de migren var. Artik dayanamdm ve minoset ictim doktorumn onayiyla tabikide cok zor biliyorum Allah yardimcin oslun. Migrenin varsa ondandir doktora gitsnde birsey degismick.
Oğlumun 155 idi :)Bence kalp atımına göre söylemiştir doktor.. Söylentiye göre kalp atımını
görmek için dr a gittiğimizde bebeğin kalp atım sayısı cinsiyeti belirliyormuş ( aşağı yukarı 7. Haftadaki kontrole denk geliyor sanırım ) 140 üzeri kız , 140 ın altı erkekmiş ..dr uma sordum kesinlikle böyle bir kalıp yok dedi , ama eğer doğruysa meleğimn ilk duyduğum kalp ritmi 145 gi .. Bakalıö sağlıklı olsun öncekiklede ama bende cinsiyetini çok merak ediyorum doğrusu ..
Geçmiş olsun Allah evladını sana bağışlasın inşallah yüzünüz gülerek Çıkın hastaneden ....Selam, hastane odasindan yaziyorum size. Dün kontrol vardi. Hersey cok iyiydi. Bugun birden kanama basladi ve 2 parca dustu benden. Hemen acile geldim. Bebek duruyomus neyseki,kalp atisi da var. Ama düsük tehlikesinden dolayi 48 saat gözetim altinda tutulucakmisim. Serum bagladilar ,igne yaptilar,ilac verdiler.
Cok gecmis olsun ,acil sifalar canim.hic olumsuz dusunme bak ne guzel bebegin seninle.hamilelik boyunca boyle seyler yasayanlar cok umarim en kisa zamanda iyi olursunSelam, hastane odasindan yaziyorum size. Dün kontrol vardi. Hersey cok iyiydi. Bugun birden kanama basladi ve 2 parca dustu benden. Hemen acile geldim. Bebek duruyomus neyseki,kalp atisi da var. Ama düsük tehlikesinden dolayi 48 saat gözetim altinda tutulucakmisim. Serum bagladilar ,igne yaptilar,ilac verdiler.
Sanada gunaydinHerkese günaydın
Selam, hastane odasindan yaziyorum size. Dün kontrol vardi. Hersey cok iyiydi. Bugun birden kanama basladi ve 2 parca dustu benden. Hemen acile geldim. Bebek duruyomus neyseki,kalp atisi da var. Ama düsük tehlikesinden dolayi 48 saat gözetim altinda tutulucakmisim. Serum bagladilar ,igne yaptilar,ilac verdiler.
cnm ben tokat medikal parka gidiyorum devlet memuruyum özel güvencem yok. istanbul çok pahalıymış ama hastane standardıyla ilgili ücretler. eminim orda kalite daha iyidir.Canım Merhaba sen hangi medical parka gidiyorsun ben istanbul göztepe ye gidiyorum ve fiyatlar muanesi 200 ikili tarama felan 300 dür yani fiyatlar böle pahalı özel sağlık sigortam var die ücret ödeniyorım
Senin yazdığın çok ucuz seninde mi özel sigortan var
çok çok geçmiş olsun . rabbim sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.Selam, hastane odasindan yaziyorum size. Dün kontrol vardi. Hersey cok iyiydi. Bugun birden kanama basladi ve 2 parca dustu benden. Hemen acile geldim. Bebek duruyomus neyseki,kalp atisi da var. Ama düsük tehlikesinden dolayi 48 saat gözetim altinda tutulucakmisim. Serum bagladilar ,igne yaptilar,ilac verdiler.
Aynen cnm bende waikikiden hamile kot solopedi aldim o kadar rahatim ki icinde ...
O da iki parca yakada üstüste asagiya ayri iniyor... gobis büyüdükçe acilcak...
bende önünde çatlayan yumurta resmi olan tişört aldım waikikiden ama daha karnım büyümedi diye utanıyorum giymeyeAynen cnm bende waikikiden hamile kot solopedi aldim o kadar rahatim ki icinde ...
O da iki parca yakada üstüste asagiya ayri iniyor... gobis büyüdükçe acilcak...
canım genetik testi mi yaptırdınız bunu öğrenebilmek için? öncesinde düşük yaşadın mı ? bizim ailede de bu sorun var. acaba bende de varmı die düşündüm ama doktor gerek yok dedi. zaten burda öözel bi yerde yaılıyo, o da 1000 tl dedi, siz nerde yaptırdınız? çok kafama takılan bi konu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?