2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ta
Evet bende yazmistim ayvayi beni de cok rahatlatiyordu. Hala bulantim var bir gun yemek yapsam bes gun yok
Rabbim hepimize yardım etsin , inanki çok zor..işten gelip kendimi hemen yatağa atıyorum yemeğimi kayın validem yapıp yolluyor bu aralar saolsun ..çabucak geçer inşallah iyice psikolojim bozuldu ..

Kızlar benim göbeğim baya çıktı, abartmıyorum 6 aylık hamile gibiyim.

Ilk çocuğumda da böyle olmuştu, bi de yeni evliydim, inceciktim. 2-3 cü aylarında bir göbek çıktı ki.. O zaman doktorum, rahmin çok geniş ondan böyle oluyor dedi bazılarında.

Aynen cnm bende waikikiden hamile kot solopedi aldim o kadar rahatim ki icinde ...
Cocuklar gibi simariyom bide saga sola donuyorum...
Cok guzel bide hamile kazagi hediye geldi yine waikiki...
O da iki parca yakada üstüste asagiya ayri iniyor... gobis büyüdükçe acilcak...
Hakikaten waikiki fiyatları da cok uygun kesimleride cok ozel dusunulmus :)

O kazağı biliyorum Güle güle giy canım bende kot alayım 40 beden aldım ben normal de 36 38 gi yerdim şimdi 40 aldım

Selam, hastane odasindan yaziyorum size. Dün kontrol vardi. Hersey cok iyiydi. Bugun birden kanama basladi ve 2 parca dustu benden. Hemen acile geldim. Bebek duruyomus neyseki,kalp atisi da var. Ama düsük tehlikesinden dolayi 48 saat gözetim altinda tutulucakmisim. Serum bagladilar ,igne yaptilar,ilac verdiler.

Cnm yarabbim meelegini sana bagislasin acil şifalar diliyorum.

Haziran anneleri ne nazar degiyir kizlar dikkat edin rabbim korusun

Gayet normal tatlım endişe etme derim.Benimde 30 yaş sonrası Doğanın bana hediyesi regl olmadan migren ağrısı gb ağrılarım olur. Hamilelikte de ilk aylarda tavan yapar sonra geçer. Parol içebileceğin tek ağrı kesici kullanabilirsin. Gebelik org ve benzeri güzel siteler var orda da hamilelikteki yaşanan sıkıntılara bakarsanız aslında birçok arkadaş bazı şeylerin normal olduğunu görebilir. Geçmiş olsun.

Oğlumun 155 idi :)

Geçmiş olsun Allah evladını sana bağışlasın inşallah yüzünüz gülerek Çıkın hastaneden ....

Cok gecmis olsun ,acil sifalar canim.hic olumsuz dusunme bak ne guzel bebegin seninle.hamilelik boyunca boyle seyler yasayanlar cok umarim en kisa zamanda iyi olursun

geçmiş olsun arkadaşım, Allah sanada bebeğinede şifa versin..

cnm ben tokat medikal parka gidiyorum devlet memuruyum özel güvencem yok. istanbul çok pahalıymış ama hastane standardıyla ilgili ücretler. eminim orda kalite daha iyidir.

çok çok geçmiş olsun . rabbim sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.
herkese günaydın kızlar . buarada icw den hamile pantolonu alan arkadaşlar normal bedeninizde mi aldınız yani 38 giyiyorsanız yine 38 mi aldınız. ben ilk hamilleliğimde hiç kullanmadım 6 . ayıma kadar hiç göbeğim yoktu sonrasında da normal pantolonlarla devam edebildim. ama bu sefer şimdiden sıkıo pantolon ve şu an bi düğmem açık:) ikinci bebişte göbek hızla çıkıor sanırım

Bende catlayan yumur
bende önünde çatlayan yumurta resmi olan tişört aldım waikikiden ama daha karnım büyümedi diye utanıyorum giymeye

cnm evet benım kaybım var kadıköy şifada yaptırdım özel sağlık sigortam karşıladı benim hiç ödemedim.
benım tüp bebek mesela o testi yaptırmayanlara coraspin 100 veriyorlar önlem amaçlı işte. gunde bıer tane. doktoruna danışıp içebilirsin

Son düzenleme:
Günaydın herkese ,
kızlar ben iyi değilim boğazlarım çok ağrıyo sanırım ateşimde çıkıcak faranjitim var ve 2-3 ayda bir azar antibiyotiksiz de geçmez ne yapsam çabuk atlatırım acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…