- Konu Sahibi SirriEyvan
- #44.701
Hayırlı olsun canım çok mutlu oldummmKizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım çok mutlu oldummmKizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
oyyy randevuya da az kalmıııışşş...
2:40 da nasipse...
bakalım neler diyecek doktorumuz![]()
Ay adam gevsek bi tipti. Gerek yok ultrasona dedi durdu. Gicik oldum. Baska doktora da randevu bulamiyorum. Dogana kadar gitmicem diyorum, sonra icim el vermiyor.ay ona çok şaşırdım ya...
kuzum benim nasıl oldu o öyle , iki hastanede de almamışlar...
gerçekten çok garip, devlette alması gerekirdi aslında ama neden öyle yapmışlar anlayamadım![]()
oyyy olmuş baya :)))Benim de saat 2'de randevum heyecan dorukta bekliyorum zaman geçsin diye1 ay oldu nerdeyse kuzumu görmeyeli
Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
normal öyle demen , hevesini kırmışlar , ama git bi görün..Ay adam gevsek bi tipti. Gerek yok ultrasona dedi durdu. Gicik oldum. Baska doktora da randevu bulamiyorum. Dogana kadar gitmicem diyorum, sonra icim el vermiyor.
Benden de bi Haziran 15Kızım 'ın o tarihe yakın doğmasını istiyorum hep gönlümde o var
Allah hepimizin gönlüne göre versin yaa
normal öyle demen , hevesini kırmışlar , ama git bi görün..
olmadı randevusuz sabah erkenden git , kaç hafta oldu ultrasona girmedim de...
almaları lazım artık yani
oyyy olmuş baya :)))
güzel haberler vermek nasip olsun canııımm![]()
kıyamam yaa.. yorulmaz mısın , kaç kere gittin heyecanlaBi bakayim canim oyle deneyeyim. Ama cok da yoruluyorum, bıktım vallahi![]()
ben eve gidince yazarım tabiii buraya canım... akşama doğru olur muhtemelen :)İnşaAllah canım hayırlı haberlerle gelelimhaberleşelim yazarız muayene'den sonra
![]()
Bende o tarihi istiyorumm 15 haziran bizim evlilik yıldönümümüz gelse çok güzel bi hediye olurrBenden de bi Haziran 15Kızım 'ın o tarihe yakın doğmasını istiyorum hep gönlümde o var
bazılarında böyle olurmuşslm kızlar nasılsınız bugünde doğum haberi aldık maşşallah darısı beklemedekilere özelliklepofuduk18 e ben gece sabaha kadar uyuyamadım mide yanmasından ve bulantıdan ilk aylar gibiydi sinirlerim bozuldu nerdeyse ağlicaktım hiç bişe fayda etmedi niye böyle tekrardan başladı anlamıyorum
bende 15 ine kadar doğdun doğdun yoksa ben çıkarmam seni diyoum keşke o tarihte doğsalar belki ikimiz aynı gün doğurruz![]()
Bende o tarihi istiyorumm 15 haziran bizim evlilik yıldönümümüz gelse çok güzel bi hediye olurr![]()
Maşallah canım. Allah analı babalı büyütsün :)Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
kıyamam yaa.. yorulmaz mısın , kaç kere gittin heyecanla![]()
18i istiyorum ben de. doğumgünümBenden de bi Haziran 15Kızım 'ın o tarihe yakın doğmasını istiyorum hep gönlümde o var