- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #45.701
Cok sag ol canimSelam cnm yanlis hatirlamiyosam senin bebiste erken girmisti yola bnmkide oyoe ve uzun zamandir kemik agrisi bicak kesmesi ve kramplarla basim dertte yatkta sagdan sola donemiyorum zor yuruyorum canim cikiyo birde bnm alt tarafta varislerim var cifte kavrulmus yani
Cnm belki gec okdu dr ye gittinmi gitmedinmi bilmiyorum ama bnm dr icin bundan sonra tek onemli sey hareketleri demisti bir degisiklik abestlik anlarsa hemen hastaneye git ddemisti tabi yerleride daraliyo uyuyolar onlari goze almak lazim eger tatli yiyip meyve suyunada tepki vermiyosa yada kumandaya burda bir arkadas demisti benimkide bazen durgun oluyo ama kumandaya hemen kimildiyo ne okur ne olmaz icin rahat etmesi icin imkanin varsa git bir baktir derim bn
Cnm bir arkadasda demisti benim neredeyse iki aydir var cunku bnm kiz cok erken yola girdi ondan ben cok slk yayasiyorubirde dr ler yola girmeye calisan cocuklarda da bu tarz şikâyetler oluyor diyolar ama herkezin farkli oluyo tabi hayırlısı olsun InsaAllah
Rabbim yardimcin olsun cnm InsaAllah sorunsuz bir sekilde kucagina akirsin 2. Ci kuzunu da aralarinda kac yas var bilmiyorum ama burda aralarında 2 yas oldumu normal dogum oneriyolar yapilabilirmis ama tabi sartlar ogunku gereksinim ne bilmem rabbim gonlune gore nasip eylesin InsaAllah hakkinda ve hakkimizda hayırlısı olsun
endless-summer dogum gunun olsun cnm InsaAllah gonlune gore dogumun olur
Inşallah ikimiz de hayirlisiyla saglikla dogururuz
Ben de bu gun dogmasini isterdim ama gelecegi yok gibi