- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.961
Canım doğumgünün kutlu olsun, sevdiklerinle nice musmutlu senelere
Nice senelere sevdiklerinle cnm dogum gunun kutlu olsun...
Caniimm dogum gunun kutlu olsuunnice saglikli, huzurlu, bol aşkli yillaraa. opuyorum
Doğum. Günün kutlu olsun canım bebesinle mutlu yıllar sana
Doğum günün kutlu olsun.Evladın ailen ile birlikte nice mutlu yıllara
doğum günün kutlu olsun cnm nice yaşlarına olsun eşinle kızınla sevdiklerinle sende genç annesin demek ama ben senden 1 yaş büyüğüm
@Nehir Baran Doğumgünün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu yıllara inşallah
doğum günün kutlu olsun cnm nice yaşlarına olsun eşinle kızınla sevdiklerinle sende genç annesin demek ama ben senden 1 yaş büyüğüm
ay inşallah benim bebişimde dönmüştür içimden bi ses döndü diyo hareketlerinden öyle anlıyorum ama yine de emin değilim
Kızzlaaarr ben geldiimm
Bugün benim doğum günümm21 Yaşına Girdim .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz
Dogum gunun kutlu olsun nice hayirli senelere
B beyazmelek0116 pardin cnm ben kariatirdim demekki isimleri bu arada tekrar MasaAllah cok guzel bir dogum yasamissin darisi bizlere InsaAllah
biz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan
Doğum günün.kutlu olsun canımÇok teşekkür ederim kızlar , hep beraber güzel sağlıklı günlerimiz olur inşaAllah
biz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan
Uzulme canim, bende kendimi cok uzdum aglayip durdum hergun, ama daha 4-5 haftamiz var Allah izin werirse. Guzel seyler yiyelim stresten uzak durmaya calisalim. Benimkide 36+3te yani dun 2500cikti. Belki kilo alma donemleri bu bi haftadadir. Onumuzdeki hafta belli olcak bizim gidisati. Seni nezaman cagirdi, ne dedi doktor ve en son ne zaman gitmistinbiz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan
Benimde 36+1de 2400 dü bugün gittim 37+1 deyim 2900 olmuş hemde öyle deli gibi bebişi beslemek için uğraşmadım böyle kabul etmiştim :) daha erken üzülme hem zaten 2500 doğsun yeter annesi sağlıklı olsun inşallahbiz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan
Sevilay ben diyorum canım diye diye doğurtacaksın işte sonunda kendini.Şaka bir yana ılık bir duş al uzan canım geçmezse doktorunu ararsın.Kızlar ay sancım var benim ya kasılmamda fazla oldu bugün korkuyorummm
Hayırlı olsun gözün aydın.Aynı zamanda geçmiş olsun,inşallah tez zamanda çıkarsınız hastaneden.Allah sizlere bsğışlasın yavrunuzu,analı babalı büyütsün inş.Selam anneler ben gecen cumartesi dogum yapmistim buraya yazdim ama kaciranlar olmustur belki isterseniz dogum hikayemi yszsyim hastane bana 1hazirana gun vermisti bem gunleri beklerkem 22 mayis aksami ssncim basladi ishalde vardi bem usuttum sandim sabahi bekledim oglen oldu sancilar siklasinca hastanaye gittik 1 acilma varmis sancilarda dogum sancidiymis hemen 1 -2 saat icinde beni sezeryana aldilar lokal anestezi oldum korkulacak hic bisey yok cok kolay oldu yarim saat 45 dskimada yatagimdsydim ama benim dogumdan sonrasi biraz bebek yonunden problemli 4.gun kizim sarilik oldu hemen hastAneye gittik 24 cikti 1gece fotorapi aldi hala hastanede yatiyoruz kizim simdi kucagimda bol bol emzirmem gerekiyor simfi degerimiz 12ye dustu insallah tekrar yuksrlmez bit an once taburcu oluruz biraz uzattim umarim sizi sıkmamisimdir
Amin canim sagol uzatmiyim diye yazmadim ama ilk hastaneye yenidogan bolumune yattigimiz gece kabus gibiydi kizimin sarilik degeri dusmezse kanini degistircez dediler acil 1saat icinde 0 rh(-) kan bulun dedi koskoca ege unv.hastanesi es dost taniddik herkes seferber oldu dunyada iyi insanlarda cok taksilerdende anons yapildi kan bulundu ama Allahtan degerimiz dustu kan degisimine gerek kalmadi sizlere benden tavsiye sariligi hafife almayin mutlaka degerini olcturunHayırlı olsun gözün aydın.Aynı zamanda geçmiş olsun,inşallah tez zamanda çıkarsınız hastaneden.Allah sizlere bsğışlasın yavrunuzu,analı babalı büyütsün inş.
Kızlar ay sancım var benim ya kasılmamda fazla oldu bugün korkuyorummm
Selam anneler ben gecen cumartesi dogum yapmistim buraya yazdim ama kaciranlar olmustur belki isterseniz dogum hikayemi yszsyim hastane bana 1hazirana gun vermisti bem gunleri beklerkem 22 mayis aksami ssncim basladi ishalde vardi bem usuttum sandim sabahi bekledim oglen oldu sancilar siklasinca hastanaye gittik 1 acilma varmis sancilarda dogum sancidiymis hemen 1 -2 saat icinde beni sezeryana aldilar lokal anestezi oldum korkulacak hic bisey yok cok kolay oldu yarim saat 45 dskimada yatagimdsydim ama benim dogumdan sonrasi biraz bebek yonunden problemli 4.gun kizim sarilik oldu hemen hastAneye gittik 24 cikti 1gece fotorapi aldi hala hastanede yatiyoruz kizim simdi kucagimda bol bol emzirmem gerekiyor simfi degerimiz 12ye dustu insallah tekrar yuksrlmez bit an once taburcu oluruz biraz uzattim umarim sizi sıkmamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?