2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım doğumgünün kutlu olsun, sevdiklerinle nice musmutlu senelere

Nice senelere sevdiklerinle cnm dogum gunun kutlu olsun...

Caniimm dogum gunun kutlu olsuun nice saglikli, huzurlu, bol aşkli yillaraa.opuyorum

Doğum. Günün kutlu olsun canım bebesinle mutlu yıllar sana

Doğum günün kutlu olsun.Evladın ailen ile birlikte nice mutlu yıllara

doğum günün kutlu olsun cnm nice yaşlarına olsun eşinle kızınla sevdiklerinle sende genç annesin demek ama ben senden 1 yaş büyüğüm

@Nehir Baran Doğumgünün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu yıllara inşallah

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim sizler de inşaAllah ailenizle ve sevdiklerinizle birde tabii kii bebişleriniz'lee sağlıklı mutlu yıllarınız olur çok öptük bizzz sizleri muahhh

Kızzlaaarr ben geldiimm
Bugün benim doğum günümm 21 Yaşına Girdim .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz

Dogum gunun kutlu olsun nice hayirli senelere

B beyazmelek0116 pardin cnm ben kariatirdim demekki isimleri bu arada tekrar MasaAllah cok guzel bir dogum yasamissin darisi bizlere InsaAllah

biz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan

Hic moralini ben cnm bnm kizimda ayni dr biraz minyom olucak sanirim dedi bnmkide 2550 di saglikli olsunlarda artik donmesine gelince InsaAllah hayirlisiyla doner rabbim gonlune gore nasip eylesin bnm gorumcemin de tersti dogum sancisiyla donup kanala girmis birde kizi 5 kiloya yakindi normal yapti

biz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan

Ayy kuzum yaa dönmemiş mi daha senin prenses kilosu için de üzülme benim kızım da 35+2'de 2400 'dü , doktor normal dedi bu haftalarda daha çok kilo alıyorlar 3 kg doğar senin bebiş dedi her bebek bir olmuyor yapısıyla alakalı canım sen iyi besleniyorsundur ama bebiş fazla kilo almamıştır . . Seninki de 3 kg' yı bulur ama canım

Uzulme canim, bende kendimi cok uzdum aglayip durdum hergun, ama daha 4-5 haftamiz var Allah izin werirse. Guzel seyler yiyelim stresten uzak durmaya calisalim. Benimkide 36+3te yani dun 2500cikti. Belki kilo alma donemleri bu bi haftadadir. Onumuzdeki hafta belli olcak bizim gidisati. Seni nezaman cagirdi, ne dedi doktor ve en son ne zaman gitmistin

Benimde 36+1de 2400 dü bugün gittim 37+1 deyim 2900 olmuş hemde öyle deli gibi bebişi beslemek için uğraşmadım böyle kabul etmiştim :) daha erken üzülme hem zaten 2500 doğsun yeter annesi sağlıklı olsun inşallah

Selam anneler ben gecen cumartesi dogum yapmistim buraya yazdim ama kaciranlar olmustur belki isterseniz dogum hikayemi yszsyim hastane bana 1hazirana gun vermisti bem gunleri beklerkem 22 mayis aksami ssncim basladi ishalde vardi bem usuttum sandim sabahi bekledim oglen oldu sancilar siklasinca hastanaye gittik 1 acilma varmis sancilarda dogum sancidiymis hemen 1 -2 saat icinde beni sezeryana aldilar lokal anestezi oldum korkulacak hic bisey yok cok kolay oldu yarim saat 45 dskimada yatagimdsydim ama benim dogumdan sonrasi biraz bebek yonunden problemli 4.gun kizim sarilik oldu hemen hastAneye gittik 24 cikti 1gece fotorapi aldi hala hastanede yatiyoruz kizim simdi kucagimda bol bol emzirmem gerekiyor simfi degerimiz 12ye dustu insallah tekrar yuksrlmez bit an once taburcu oluruz biraz uzattim umarim sizi sıkmamisimdir

Hayırlı olsun gözün aydın.Aynı zamanda geçmiş olsun,inşallah tez zamanda çıkarsınız hastaneden.Allah sizlere bsğışlasın yavrunuzu,analı babalı büyütsün inş.

Hayırlı olsun gözün aydın.Aynı zamanda geçmiş olsun,inşallah tez zamanda çıkarsınız hastaneden.Allah sizlere bsğışlasın yavrunuzu,analı babalı büyütsün inş.
Amin canim sagol uzatmiyim diye yazmadim ama ilk hastaneye yenidogan bolumune yattigimiz gece kabus gibiydi kizimin sarilik degeri dusmezse kanini degistircez dediler acil 1saat icinde 0 rh(-) kan bulun dedi koskoca ege unv.hastanesi es dost taniddik herkes seferber oldu dunyada iyi insanlarda cok taksilerdende anons yapildi kan bulundu ama Allahtan degerimiz dustu kan degisimine gerek kalmadi sizlere benden tavsiye sariligi hafife almayin mutlaka degerini olcturun

Kızlar ay sancım var benim ya kasılmamda fazla oldu bugün korkuyorummm

Sevilaycim hayirlisi olsun hakkinda Sende iInsaAllah hayirlisiyla yawruna sag saglim kavusursun bir gelisme olursa bizi bilgilendir cnm

Gozun aydin cnm rabbim hayirli ewlat eylesin vede cok cok gecmis olsun rabbim acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…