2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızzlaaarr ben geldiimm
Bugün benim doğum günümm 21 Yaşına Girdim .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz
Caniimm dogum gunun kutlu olsuun nice saglikli, huzurlu, bol aşkli yillaraa.opuyorum

Caniim gozun aydiin Allah anali babali buyutsunn. Ne guzeel hepiniz bir aradayken dogmus bebişinn

B beyazmelek0116 ay maşallah sana ve bebesine ne ka guzel rahat bir doğum geçirmişsin darısı bizebize.insallah. Rahat doğurlm sutümüz bol olsun .iinşallah. sizleri duydukça heyecanlanYM. Biraz.agrim var devam bakalım şu. Pazartesi gelse de nst ye .grsem.

ayy hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun cnm maşşallah küçük paşaya darısı bize olsun artık:)

Kızzlaaarr ben geldiimm
Bugün benim doğum günümm 21 Yaşına Girdim .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz

doğum günün kutlu olsun cnm nice yaşlarına olsun eşinle kızınla sevdiklerinle sende genç annesin demek ama ben senden 1 yaş büyüğüm

Suni sancıya karşı ben de çok önyargılıyım canım ama senin doğumun kolay olmuş. Çok ağrı hissettin mi, tam olarak nasıl hissettiriyor, tavsiye eder misin?

cnm Allah yardımcın olsun bian önce açılma hızlanırda doğuma alırlar inşallah suni sancı veriyolar değilmi bu arada

Buyuk ihtimal yorgunluk tetiklemistr, ayagini yuksege kaldirip uzan canim. Dewam ederse doktorunu ararsin

biz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…