2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Anneler biz geldik. O günün sabahi 8.40 ta doğdu bebisim.
Bebeğinin kilolu olmasi ve ebelerin kesik atmadan doğum olmasini istemeleri biraz doğumu zorlastirsada iyiydi.
Acilmalarim çok çokuyavaşoldu. Agrilarim artinca yatakta her sancida ikinmami istediler. 4 5 sancida oöyle yaptim. Sonra silikona benzer b
Parçalar geldi ve doğuma aldilar. Doğumesnasi sanci cçekmekten daha kolay geldi bana. İkinmayi unutmayin ha
Öptük sizi teyzeler. Hep dua ettik size de

Ev
cnm Allah yardımcın olsun bian önce açılma hızlanırda doğuma alırlar inşallah suni sancı veriyolar değilmi bu arada
Evet suni hala 3 cm e ulasamadik ama dr inclme Var sancnda güzel normal artik dedi.beklioz yuruoz.lavman yapildi ufaktan kanamada var.dualara devam burada meryem.ana eli otumuzda acildi ama bizde o hiz yok

Allah razi olsun canim, gözün aydin :) darisi basimiza inşallah :)

Canım benim merak etmiştim bende seni , gözün aydın bebişini sağlıklı bir şekilde almışsın kucağına darısı biz bekleyen hamişlere

Canimm cok sewindimmm. Masallah paşaya bak işe yaramis cok sukur. Sende yawas yawas basla yurumeye, bana hala yasak bi hafta daha bekle dedi. Hala yatistayim
saol teyzesi havalar çok değişik burda bgn sürekli yağdı çıkamadım ama yrn başlıcam günlük yarım saat yürüyebilsem bana yeter

canımmmm şey ne demek sıkmak, çook saol tacrübeli anneleri gördükçe rahatlıyoruz Allah size bağışlasın inş

Ev

Evet suni hala 3 cm e ulasamadik ama dr inclme Var sancnda güzel normal artik dedi.beklioz yuruoz.lavman yapildi ufaktan kanamada var.dualara devam burada meryem.ana eli otumuzda acildi ama bizde o hiz yok
ayy otu koydun mu suya? Yanında mı götürdün? Sıcak suya mı soğuk suya mı?? Hadi inş birden açılırsın kolay bi doğumun olur canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Pofidik daha doğurmamışsın. :)

Doğum yapan arkadaşlarımıza sağlıkla büyütmelerini diliyorum.

Biz bugün ilk doktor kontrolümüze de gittik, kızımın sarılığı az şükür önemli bir şey değil.

İşitme testi yapıldı oda iyi çıktı.

Bende kontrolümü oldum benim rahim, dikişler vs. de iyi.

Bizden haberler bu kadar.

biz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan

Kilosuna fazla takılma derim canım.

Hastaneye yattığımda bile kızımın kilosu 2700 civarı çıktı normal çocuk doktoru yerine yeni doğan çocuk doktoru girdi doğuma ama kızım süpriz bir şekilde 2.970 gram 50 cm. doğdu.

en son 2 hafta önce gitmiştim canım, 1 hafta sonra gidicez tekrardan.

Buyuk ihtimal yorgunluk tetiklemistr, ayagini yuksege kaldirip uzan canim. Dewam ederse doktorunu ararsin
Ay canım yha saol valla haklısın dinlendim ama kendimi cidden garip .hissediyorum bugün eşim diyor.ilham yapıyorsun bir.de sürekli yiyorum azim hep. Dolu pazartesi olsa da doktora gitsem

Çok geçmiş olsun,Allah korusun çok şükür gerek kalmamış.İnşallah tez zamanda düzelir kızımız.Kucaklar evinize gidersiniz.Aman aman hepimizin aklında olsun dikkat edelim

biz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan
Canim yha takma bozma moralini benimde 35+4 de 2470 çıktı. Ne yapalım sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar önemli olan bu muz et suyu bol.sbol.sebzE protein alır. ALLAHIN izniyle inşallah ben yaptım bakalım ne olcak

Hayırlı olsun,Allah uzun ömürler versin.Analı babalı büyütsün inşallah.Darısı tüm bekleyenlere.

Oh maşallah pek iyiymiş Ela kızımız.Bol bol kokla yerimize fındığı.Seninde iyi olmana çok sevindim canım.Allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…