- 10 Ekim 2014
- 112
- 148
- 23
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.981
Sevilaycim hayirlisi olsun hakkinda Sende iInsaAllah hayirlisiyla yawruna sag saglim kavusursun bir gelisme olursa bizi bilgilendir cnm
Gozun aydin cnm rabbim hayirli ewlat eylesin vede cok cok gecmis olsun rabbim acil şifalar versin
Üzülme tatlim benim bebişim de hala ters 39 a kadar beklicez hayirlisi olsun hakkımızda insallah döner tembel sipalarbiz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan
Evet suni hala 3 cm e ulasamadik ama dr inclme Var sancnda güzel normal artik dedi.beklioz yuruoz.lavman yapildi ufaktan kanamada var.dualara devam burada meryem.ana eli otumuzda acildi ama bizde o hiz yokcnm Allah yardımcın olsun bian önce açılma hızlanırda doğuma alırlar inşallah suni sancı veriyolar değilmi bu arada
Allah razi olsun canim, gözün aydin :) darisi basimiza inşallah :)Anneler biz geldik. O günün sabahi 8.40 ta doğdu bebisim.
Bebeğinin kilolu olmasi ve ebelerin kesik atmadan doğum olmasini istemeleri biraz doğumu zorlastirsada iyiydi.
Acilmalarim çok çokuyavaşoldu. Agrilarim artinca yatakta her sancida ikinmami istediler. 4 5 sancida oöyle yaptim. Sonra silikona benzer b
Parçalar geldi ve doğuma aldilar. Doğumesnasi sanci cçekmekten daha kolay geldi bana. İkinmayi unutmayin ha
Öptük sizi teyzeler. Hep dua ettik size de
Anneler biz geldik. O günün sabahi 8.40 ta doğdu bebisim.
Bebeğinin kilolu olmasi ve ebelerin kesik atmadan doğum olmasini istemeleri biraz doğumu zorlastirsada iyiydi.
Acilmalarim çok çokuyavaşoldu. Agrilarim artinca yatakta her sancida ikinmami istediler. 4 5 sancida oöyle yaptim. Sonra silikona benzer b
Parçalar geldi ve doğuma aldilar. Doğumesnasi sanci cçekmekten daha kolay geldi bana. İkinmayi unutmayin ha
nehir nilll mutlu yıllar canım,doğum günü kutlu olsun.
saol teyzesiCanimm cok sewindimmm. Masallah paşaya bak işe yaramis cok sukur. Sende yawas yawas basla yurumeye, bana hala yasak bi hafta daha bekle dedi. Hala yatistayim
canımmmm şey ne demek sıkmak, çook saol tacrübeli anneleri gördükçe rahatlıyoruzSelam anneler ben gecen cumartesi dogum yapmistim buraya yazdim ama kaciranlar olmustur belki isterseniz dogum hikayemi yszsyim hastane bana 1hazirana gun vermisti bem gunleri beklerkem 22 mayis aksami ssncim basladi ishalde vardi bem usuttum sandim sabahi bekledim oglen oldu sancilar siklasinca hastanaye gittik 1 acilma varmis sancilarda dogum sancidiymis hemen 1 -2 saat icinde beni sezeryana aldilar lokal anestezi oldum korkulacak hic bisey yok cok kolay oldu yarim saat 45 dskimada yatagimdsydim ama benim dogumdan sonrasi biraz bebek yonunden problemli 4.gun kizim sarilik oldu hemen hastAneye gittik 24 cikti 1gece fotorapi aldi hala hastanede yatiyoruz kizim simdi kucagimda bol bol emzirmem gerekiyor simfi degerimiz 12ye dustu insallah tekrar yuksrlmez bit an once taburcu oluruz biraz uzattim umarim sizi sıkmamisimdir
ayy otu koydun mu suya? Yanında mı götürdün? Sıcak suya mı soğuk suya mı?? Hadi inş birden açılırsın kolay bi doğumun olur canım, hayırlı haberlerini bekliyoruzEv
Evet suni hala 3 cm e ulasamadik ama dr inclme Var sancnda güzel normal artik dedi.beklioz yuruoz.lavman yapildi ufaktan kanamada var.dualara devam burada meryem.ana eli otumuzda acildi ama bizde o hiz yok
biz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan
en son 2 hafta önce gitmiştim canım, 1 hafta sonra gidicez tekrardan.Uzulme canim, bende kendimi cok uzdum aglayip durdum hergun, ama daha 4-5 haftamiz var Allah izin werirse. Guzel seyler yiyelim stresten uzak durmaya calisalim. Benimkide 36+3te yani dun 2500cikti. Belki kilo alma donemleri bu bi haftadadir. Onumuzdeki hafta belli olcak bizim gidisati. Seni nezaman cagirdi, ne dedi doktor ve en son ne zaman gitmistin
Ay canım yha saol valla haklısın dinlendim ama kendimi cidden garip .hissediyorum bugün eşim diyor.ilham yapıyorsun bir.de sürekli yiyorum azim hep. Dolu pazartesi olsa da doktora gitsemBuyuk ihtimal yorgunluk tetiklemistr, ayagini yuksege kaldirip uzan canim. Dewam ederse doktorunu ararsin
Çok geçmiş olsun,Allah korusun çok şükür gerek kalmamış.İnşallah tez zamanda düzelir kızımız.Kucaklar evinize gidersiniz.Aman aman hepimizin aklında olsun dikkat edelimAmin canim sagol uzatmiyim diye yazmadim ama ilk hastaneye yenidogan bolumune yattigimiz gece kabus gibiydi kizimin sarilik degeri dusmezse kanini degistircez dediler acil 1saat icinde 0 rh(-) kan bulun dedi koskoca ege unv.hastanesi es dost taniddik herkes seferber oldu dunyada iyi insanlarda cok taksilerdende anons yapildi kan bulundu ama Allahtan degerimiz dustu kan degisimine gerek kalmadi sizlere benden tavsiye sariligi hafife almayin mutlaka degerini olcturun
Canim yha takma bozma moralini benimde 35+4 de 2470 çıktı. Ne yapalım sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar önemli olan bu muz et suyu bol.sbol.sebzE protein alır. ALLAHIN izniyle inşallah ben yaptım bakalım ne olcakbiz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan
Hayırlı olsun,Allah uzun ömürler versin.Analı babalı büyütsün inşallah.Darısı tüm bekleyenlere.Anneler biz geldik. O günün sabahi 8.40 ta doğdu bebisim.
Oh maşallah pek iyiymiş Ela kızımız.Bol bol kokla yerimize fındığı.Seninde iyi olmana çok sevindim canım.Allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin bundan sonraMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Pofidik daha doğurmamışsın. :)
Doğum yapan arkadaşlarımıza sağlıkla büyütmelerini diliyorum.
Biz bugün ilk doktor kontrolümüze de gittik, kızımın sarılığı az şükür önemli bir şey değil.
İşitme testi yapıldı oda iyi çıktı.
Bende kontrolümü oldum benim rahim, dikişler vs. de iyi.
Bizden haberler bu kadar.
gittiğinde daha erkenmiş canım, bence bu gidişinde dönmüş olcak înşen son 2 hafta önce gitmiştim canım, 1 hafta sonra gidicez tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?